Geyik ve Sohbet Sayfası
+17
hernurman
*caramel*
dede2552
Cem
JaKoBiaNx
haribo
Ajan1,2
aycaok
necmi
ronaldwatson
FoReVeR-LoVe
mad1tr
BİLGE
oktayel
demobilir
visal
alizebu
21 posters
26 sayfadaki 40 sayfası
26 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Geri: Geyik ve Sohbet Sayfası
*caramel* demiş ki:şuan ince eleyip sık dokuyorlar herhalde hediyeleri hak etmeyenlere verecek halleri yok mutlaka bir eleme olacak bekleyip görelim
Eleme olursa bastan baya torpuleyeceklerine eminim
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
OLMAYACAK SADECE SAHTE NİK FİLAN YADa bilgileri eksik olanları kontrol edyolar*caramel* demiş ki:şuan ince eleyip sık dokuyorlar herhalde hediyeleri hak etmeyenlere verecek halleri yok mutlaka bir eleme olacak bekleyip görelim
dede2552- Mesaj Sayısı : 139
bekleyelim ve görelim*caramel* demiş ki:şuan ince eleyip sık dokuyorlar herhalde hediyeleri hak etmeyenlere verecek halleri yok mutlaka bir eleme olacak bekleyip görelim
ya arkadaşlar listede bakabilirmisiniz kaçıncıyım yani umarım haala listedeyimdir. nikim inönü en son 9. sıradaydım
En son Cem tarafından Ptsi Tem. 07, 2008 11:39 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Cem- Mesaj Sayısı : 60
yapan yaptı walla...anladın sen onu...mad1tr demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:inş.eleme olmaz yoksa işler yaş...dede2552 demiş ki:AĞZINDAN YEL ALSIN ELEME YOKFoReVeR - LoVe demiş ki:belki elemeleri yapıyorlardır...*caramel* demiş ki:sonuçlar biran önce açıklansın ne bekliyorlar
Niye ki acaba birleri birileriyle ortak bir calisma yapti sanirim
mad1tr demiş ki:*caramel* demiş ki:şuan ince eleyip sık dokuyorlar herhalde hediyeleri hak etmeyenlere verecek halleri yok mutlaka bir eleme olacak bekleyip görelim
Eleme olursa bastan baya torpuleyeceklerine eminim
hemde nasıl
*caramel*- Mesaj Sayısı : 204
13.sıradasın...Cem demiş ki:ya arkadaşlar listede bakabilirmisiniz kaçıncıyım yani umarım haala listedeyimdir. nikim inönü en son 9. sıradaydım
şunu söyleyebilirim ki bu oyun bende tam bir hayal kırıklıgı oyunun tüm aşamaları iyiyken her bölümde bukadar başarılıyken sonuna dandirik bir penguen oyunu koyup bizi ödüllerden tamamen uzaklaştırdılar bir çok arkadaşıda bu yakışmadı
hemde çok dandirik walla...*caramel* demiş ki:şunu söyleyebilirim ki bu oyun bende tam bir hayal kırıklıgı oyunun tüm aşamaları iyiyken her bölümde bukadar başarılıyken sonuna dandirik bir penguen oyunu koyup bizi ödüllerden tamamen uzaklaştırdılar bir çok arkadaşıda bu yakışmadı
*caramel* demiş ki:şunu söyleyebilirim ki bu oyun bende tam bir hayal kırıklıgı oyunun tüm aşamaları iyiyken her bölümde bukadar başarılıyken sonuna dandirik bir penguen oyunu koyup bizi ödüllerden tamamen uzaklaştırdılar bir çok arkadaşıda bu yakışmadı
Yazinin basini anladik sonunu anlamadik
mad1tr demiş ki:*caramel* demiş ki:şunu söyleyebilirim ki bu oyun bende tam bir hayal kırıklıgı oyunun tüm aşamaları iyiyken her bölümde bukadar başarılıyken sonuna dandirik bir penguen oyunu koyup bizi ödüllerden tamamen uzaklaştırdılar bir çok arkadaşıda bu yakışmadı
mad1tr demiş ki:*caramel* demiş ki:şunu söyleyebilirim ki bu oyun bende tam bir hayal kırıklıgı oyunun tüm aşamaları iyiyken her bölümde bukadar başarılıyken sonuna dandirik bir penguen oyunu koyup bizi ödüllerden tamamen uzaklaştırdılar bir çok arkadaşıda bu yakışmadı
sonunu kısa kestim bir çok arkadaşı yaktı demek istedim yani ülkere yakışmadı
*caramel* demiş ki:mad1tr demiş ki:*caramel* demiş ki:şunu söyleyebilirim ki bu oyun bende tam bir hayal kırıklıgı oyunun tüm aşamaları iyiyken her bölümde bukadar başarılıyken sonuna dandirik bir penguen oyunu koyup bizi ödüllerden tamamen uzaklaştırdılar bir çok arkadaşıda bu yakışmadı
Simdi anladik
arkadaşın fotomakinasında gözü kaldıda olabilir...mad1tr demiş ki:*caramel* demiş ki:mad1tr demiş ki:*caramel* demiş ki:şunu söyleyebilirim ki bu oyun bende tam bir hayal kırıklıgı oyunun tüm aşamaları iyiyken her bölümde bukadar başarılıyken sonuna dandirik bir penguen oyunu koyup bizi ödüllerden tamamen uzaklaştırdılar bir çok arkadaşıda bu yakışmadı
Simdi anladik
En son FoReVeR - LoVe tarafından Ptsi Tem. 07, 2008 11:50 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
3 hediye var sonunda zaten çoğu kişi yanacaktı bu imece olmasaydı bile millet bir bahane bulurdu en iyi oyunu koysalardı yine itiraz edilirdi i-pod ları hatırlayın*caramel* demiş ki:mad1tr demiş ki:*caramel* demiş ki:şunu söyleyebilirim ki bu oyun bende tam bir hayal kırıklıgı oyunun tüm aşamaları iyiyken her bölümde bukadar başarılıyken sonuna dandirik bir penguen oyunu koyup bizi ödüllerden tamamen uzaklaştırdılar bir çok arkadaşıda bu yakışmadı
öyleki hayatında hiç bilgisayarda oyun oynamamış insanlar var mesela benim pratigim hiç yok son kısıma daha stratejik akıl yürütebilecegimiz bir oyun koyabilirlerdi
dede2552 demiş ki:3 hediye var sonunda zaten çoğu kişi yanacaktı bu imece olmasaydı bile millet bir bahane bulurdu en iyi oyunu koysalardı yine itiraz edilirdi i-pod ları hatırlayın*caramel* demiş ki:mad1tr demiş ki:*caramel* demiş ki:şunu söyleyebilirim ki bu oyun bende tam bir hayal kırıklıgı oyunun tüm aşamaları iyiyken her bölümde bukadar başarılıyken sonuna dandirik bir penguen oyunu koyup bizi ödüllerden tamamen uzaklaştırdılar bir çok arkadaşıda bu yakışmadı
ee yine listedesin daha ne istiyon bide oyundan anlamıyom diyon...*caramel* demiş ki:öyleki hayatında hiç bilgisayarda oyun oynamamış insanlar var mesela benim pratigim hiç yok son kısıma daha stratejik akıl yürütebilecegimiz bir oyun koyabilirlerdi
En son FoReVeR - LoVe tarafından Ptsi Tem. 07, 2008 11:52 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
FoReVeR - LoVe demiş ki:dede2552 demiş ki:3 hediye var sonunda zaten çoğu kişi yanacaktı bu imece olmasaydı bile millet bir bahane bulurdu en iyi oyunu koysalardı yine itiraz edilirdi i-pod ları hatırlayın*caramel* demiş ki:mad1tr demiş ki:*caramel* demiş ki:şunu söyleyebilirim ki bu oyun bende tam bir hayal kırıklıgı oyunun tüm aşamaları iyiyken her bölümde bukadar başarılıyken sonuna dandirik bir penguen oyunu koyup bizi ödüllerden tamamen uzaklaştırdılar bir çok arkadaşıda bu yakışmadı
FoReVeR - LoVe demiş ki:ee yine listedesin daha ne istiyon bide oyundan anlamıyom diyon...*caramel* demiş ki:öyleki hayatında hiç bilgisayarda oyun oynamamış insanlar var mesela benim pratigim hiç yok son kısıma daha stratejik akıl yürütebilecegimiz bir oyun koyabilirlerdi
listedemiyim degilmiyim onu sonuçlar açıklanında görecez
görelim bakalım...*caramel* demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:ee yine listedesin daha ne istiyon bide oyundan anlamıyom diyon...*caramel* demiş ki:öyleki hayatında hiç bilgisayarda oyun oynamamış insanlar var mesela benim pratigim hiç yok son kısıma daha stratejik akıl yürütebilecegimiz bir oyun koyabilirlerdi
listedemiyim degilmiyim onu sonuçlar açıklanında görecez
dede2552 demiş ki:3 hediye var sonunda zaten çoğu kişi yanacaktı bu imece olmasaydı bile millet bir bahane bulurdu en iyi oyunu koysalardı yine itiraz edilirdi i-pod ları hatırlayın*caramel* demiş ki:mad1tr demiş ki:*caramel* demiş ki:şunu söyleyebilirim ki bu oyun bende tam bir hayal kırıklıgı oyunun tüm aşamaları iyiyken her bölümde bukadar başarılıyken sonuna dandirik bir penguen oyunu koyup bizi ödüllerden tamamen uzaklaştırdılar bir çok arkadaşıda bu yakışmadı
İpod olayinda itiraz etme gibi bir sanslari yoktu yapilan yorumlar yanlisti. Zaten sansa dayali bir oyundu Guncelleme geldi resmi goren tikladi en hizli sekilde bitirende hediyeyi aldi ayni sey yeti labirentindede gecerliydi
burda penguenler hiç yorulmuyor hala oynuyorlar. http://www.yamangezginkayboldu.com/swf/penguen.swf
biraz duraklamışlar sanırım...dede2552 demiş ki:burda penguenler hiç yorulmuyor hala oynuyorlar. http://www.yamangezginkayboldu.com/swf/penguen.swf
26 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
26 sayfadaki 40 sayfası