Geyik ve Sohbet Sayfası
+17
hernurman
*caramel*
dede2552
Cem
JaKoBiaNx
haribo
Ajan1,2
aycaok
necmi
ronaldwatson
FoReVeR-LoVe
mad1tr
BİLGE
oktayel
demobilir
visal
alizebu
21 posters
27 sayfadaki 40 sayfası
27 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Geri: Geyik ve Sohbet Sayfası
FoReVeR - LoVe demiş ki:biraz duraklamışlar sanırım...dede2552 demiş ki:burda penguenler hiç yorulmuyor hala oynuyorlar. http://www.yamangezginkayboldu.com/swf/penguen.swf
buyrun işte hepsiz penguşları mı protesto edeceniz onlarda sizi prtotesto ediyolar
oynamıyoruz işte ))
necmi demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:biraz duraklamışlar sanırım...dede2552 demiş ki:burda penguenler hiç yorulmuyor hala oynuyorlar. http://www.yamangezginkayboldu.com/swf/penguen.swf
buyrun işte hepsiz penguşları mı protesto edeceniz onlarda sizi prtotesto ediyolar
oynamıyoruz işte ))
adba , cocostar cok super ,S@nem, Melodi88 nickli arkadaslar bu forumdanmi yada sole soleyim bunlar kimin 2 ci nikleri
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
orası meçhul... ama S@NEM necmi beyindi deilmi...mad1tr demiş ki:adba , cocostar cok super ,S@nem, Melodi88 nickli arkadaslar bu forumdanmi yada sole soleyim bunlar kimin 2 ci nikleri
FoReVeR - LoVe demiş ki:orası meçhul... ama S@NEM necmi beyindi deilmi...mad1tr demiş ki:adba , cocostar cok super ,S@nem, Melodi88 nickli arkadaslar bu forumdanmi yada sole soleyim bunlar kimin 2 ci nikleri
hayırdır ne oldu bize hediye mi veriyolar s@nem benim yoksam duyummu aldın )
nick eşime ait sanem benim kızımın adı
necmi demiş ki:hayırdır ne oldu bize hediye mi veriyolar s@nem benim yoksam duyummu aldın )
İyi yere sinmisin bakiyorum
2 hediye alanları görmek istemiş heralde...necmi demiş ki:hayırdır ne oldu bize hediye mi veriyolar s@nem benim yoksam duyummu aldın )
bilmem o kadarını... bizede sölesin o zaman...necmi demiş ki:yok o cin
bi duyum almistir
necmi demiş ki:yok o cin
bi duyum almistir
adba , cocostar cok super , Melodi88 kaldi 3 kisi bunlar kim merak ettim simdi yok duyum falan almadim yalnizca merak
Gördüğüm o ki bilgisayarı son model ve en hızlı olan kazandı. Ama bu oyun başta bir araştırma ve strateji oyunuydu. Ancak iyi araştıran stratejiyi iyi kuran değil bilgisayarı süper olan kazandı kimin bilgisayarı 64bit 3Ghz ramı 3Gb filan ise onlar liste başı. benim evdewki emektar eski PIV ve 512Mb ramlı bilgisayarım ühhü ühhü bilseydim böle bitecek bu rüya hiç uykuya dalmazdım.
Cem- Mesaj Sayısı : 60
yok böyle dramatik bir son...Cem demiş ki:Gördüğüm o ki bilgisayarı son model ve en hızlı olan kazandı. Ama bu oyun başta bir araştırma ve strateji oyunuydu. Ancak iyi araştıran stratejiyi iyi kuran değil bilgisayarı süper olan kazandı kimin bilgisayarı 64bit 3Ghz ramı 3Gb filan ise onlar liste başı. benim evdewki emektar eski PIV ve 512Mb ramlı bilgisayarım ühhü ühhü bilseydim böle bitecek bu rüya hiç uykuya dalmazdım.
En son FoReVeR - LoVe tarafından Ptsi Tem. 07, 2008 12:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Cem demiş ki:Gördüğüm o ki bilgisayarı son model ve en hızlı olan kazandı. Ama bu oyun başta bir araştırma ve strateji oyunuydu. Ancak iyi araştıran stratejiyi iyi kuran değil bilgisayarı süper olan kazandı kimin bilgisayarı 64bit 3Ghz ramı 3Gb filan ise onlar liste başı. benim evdewki emektar eski PIV ve 512Mb ramlı bilgisayarım ühhü ühhü bilseydim böle bitecek bu rüya hiç uykuya dalmazdım.
Bilgisayarin hizi hic bir seye etki etmiyor bizde bastan ole dusunduk marifetli olan kullandiklari programlar
ben 6 cıyım bilgisayar dandik laptop 1.7centrino tek işlemci çok alaksı yokCem demiş ki:Gördüğüm o ki bilgisayarı son model ve en hızlı olan kazandı. Ama bu oyun başta bir araştırma ve strateji oyunuydu. Ancak iyi araştıran stratejiyi iyi kuran değil bilgisayarı süper olan kazandı kimin bilgisayarı 64bit 3Ghz ramı 3Gb filan ise onlar liste başı. benim evdewki emektar eski PIV ve 512Mb ramlı bilgisayarım ühhü ühhü bilseydim böle bitecek bu rüya hiç uykuya dalmazdım.
dede2552- Mesaj Sayısı : 139
bendede laptop war 128mb ram var... 33.sıradayım...dede2552 demiş ki:ben 6 cıyım bilgisayar dandik laptop 1.7centrino tek işlemci çok alaksı yokCem demiş ki:Gördüğüm o ki bilgisayarı son model ve en hızlı olan kazandı. Ama bu oyun başta bir araştırma ve strateji oyunuydu. Ancak iyi araştıran stratejiyi iyi kuran değil bilgisayarı süper olan kazandı kimin bilgisayarı 64bit 3Ghz ramı 3Gb filan ise onlar liste başı. benim evdewki emektar eski PIV ve 512Mb ramlı bilgisayarım ühhü ühhü bilseydim böle bitecek bu rüya hiç uykuya dalmazdım.
dede2552 demiş ki:ben 6 cıyım bilgisayar dandik laptop 1.7centrino tek işlemci çok alaksı yokCem demiş ki:Gördüğüm o ki bilgisayarı son model ve en hızlı olan kazandı. Ama bu oyun başta bir araştırma ve strateji oyunuydu. Ancak iyi araştıran stratejiyi iyi kuran değil bilgisayarı süper olan kazandı kimin bilgisayarı 64bit 3Ghz ramı 3Gb filan ise onlar liste başı. benim evdewki emektar eski PIV ve 512Mb ramlı bilgisayarım ühhü ühhü bilseydim böle bitecek bu rüya hiç uykuya dalmazdım.
Kendi yazdigini kendi curuttu zaten cem arkadasimiz 13 sirada degilmisin
mad1tr demiş ki:dede2552 demiş ki:ben 6 cıyım bilgisayar dandik laptop 1.7centrino tek işlemci çok alaksı yokCem demiş ki:Gördüğüm o ki bilgisayarı son model ve en hızlı olan kazandı. Ama bu oyun başta bir araştırma ve strateji oyunuydu. Ancak iyi araştıran stratejiyi iyi kuran değil bilgisayarı süper olan kazandı kimin bilgisayarı 64bit 3Ghz ramı 3Gb filan ise onlar liste başı. benim evdewki emektar eski PIV ve 512Mb ramlı bilgisayarım ühhü ühhü bilseydim böle bitecek bu rüya hiç uykuya dalmazdım.
FoReVeR - LoVe demiş ki:mad1tr demiş ki:dede2552 demiş ki:ben 6 cıyım bilgisayar dandik laptop 1.7centrino tek işlemci çok alaksı yokCem demiş ki:Gördüğüm o ki bilgisayarı son model ve en hızlı olan kazandı. Ama bu oyun başta bir araştırma ve strateji oyunuydu. Ancak iyi araştıran stratejiyi iyi kuran değil bilgisayarı süper olan kazandı kimin bilgisayarı 64bit 3Ghz ramı 3Gb filan ise onlar liste başı. benim evdewki emektar eski PIV ve 512Mb ramlı bilgisayarım ühhü ühhü bilseydim böle bitecek bu rüya hiç uykuya dalmazdım.
yani imeceden başka farklı programlarmı kullandılar diyorsun. imece nin neden kastığını anlamış değilim. evdeki bilgisayarda ha elle yapmışım ha imece kullanmışım. hiç farkı yoktu. işyerindeki bilgisayar çok hızlıydı. o bilgisayarı kullanınca imece hiç kasmadı. bi sn de tuşluyordu taşları.dede2552 demiş ki:ben 6 cıyım bilgisayar dandik laptop 1.7centrino tek işlemci çok alaksı yokCem demiş ki:Gördüğüm o ki bilgisayarı son model ve en hızlı olan kazandı. Ama bu oyun başta bir araştırma ve strateji oyunuydu. Ancak iyi araştıran stratejiyi iyi kuran değil bilgisayarı süper olan kazandı kimin bilgisayarı 64bit 3Ghz ramı 3Gb filan ise onlar liste başı. benim evdewki emektar eski PIV ve 512Mb ramlı bilgisayarım ühhü ühhü bilseydim böle bitecek bu rüya hiç uykuya dalmazdım.
Cem- Mesaj Sayısı : 60
Cem demiş ki:yani imeceden başka farklı programlarmı kullandılar diyorsun. imece nin neden kastığını anlamış değilim. evdeki bilgisayarda ha elle yapmışım ha imece kullanmışım. hiç farkı yoktu. işyerindeki bilgisayar çok hızlıydı. o bilgisayarı kullanınca imece hiç kasmadı. bi sn de tuşluyordu taşları.dede2552 demiş ki:ben 6 cıyım bilgisayar dandik laptop 1.7centrino tek işlemci çok alaksı yokCem demiş ki:Gördüğüm o ki bilgisayarı son model ve en hızlı olan kazandı. Ama bu oyun başta bir araştırma ve strateji oyunuydu. Ancak iyi araştıran stratejiyi iyi kuran değil bilgisayarı süper olan kazandı kimin bilgisayarı 64bit 3Ghz ramı 3Gb filan ise onlar liste başı. benim evdewki emektar eski PIV ve 512Mb ramlı bilgisayarım ühhü ühhü bilseydim böle bitecek bu rüya hiç uykuya dalmazdım.
hadi bakalim sansina artik
imece ksıyomu? ilk defa duydum eti ne budu ne yav kasssınCem demiş ki:yani imeceden başka farklı programlarmı kullandılar diyorsun. imece nin neden kastığını anlamış değilim. evdeki bilgisayarda ha elle yapmışım ha imece kullanmışım. hiç farkı yoktu. işyerindeki bilgisayar çok hızlıydı. o bilgisayarı kullanınca imece hiç kasmadı. bi sn de tuşluyordu taşları.dede2552 demiş ki:ben 6 cıyım bilgisayar dandik laptop 1.7centrino tek işlemci çok alaksı yokCem demiş ki:Gördüğüm o ki bilgisayarı son model ve en hızlı olan kazandı. Ama bu oyun başta bir araştırma ve strateji oyunuydu. Ancak iyi araştıran stratejiyi iyi kuran değil bilgisayarı süper olan kazandı kimin bilgisayarı 64bit 3Ghz ramı 3Gb filan ise onlar liste başı. benim evdewki emektar eski PIV ve 512Mb ramlı bilgisayarım ühhü ühhü bilseydim böle bitecek bu rüya hiç uykuya dalmazdım.
bi kutu kazandın daha ne istiyon... onu alamayanlarda var...Cem demiş ki:yani imeceden başka farklı programlarmı kullandılar diyorsun. imece nin neden kastığını anlamış değilim. evdeki bilgisayarda ha elle yapmışım ha imece kullanmışım. hiç farkı yoktu. işyerindeki bilgisayar çok hızlıydı. o bilgisayarı kullanınca imece hiç kasmadı. bi sn de tuşluyordu taşları.dede2552 demiş ki:ben 6 cıyım bilgisayar dandik laptop 1.7centrino tek işlemci çok alaksı yokCem demiş ki:Gördüğüm o ki bilgisayarı son model ve en hızlı olan kazandı. Ama bu oyun başta bir araştırma ve strateji oyunuydu. Ancak iyi araştıran stratejiyi iyi kuran değil bilgisayarı süper olan kazandı kimin bilgisayarı 64bit 3Ghz ramı 3Gb filan ise onlar liste başı. benim evdewki emektar eski PIV ve 512Mb ramlı bilgisayarım ühhü ühhü bilseydim böle bitecek bu rüya hiç uykuya dalmazdım.
öyle deme arkadaşım 196kb...dede2552 demiş ki:imece ksıyomu? ilk defa duydum eti ne budu ne yav kasssınCem demiş ki:yani imeceden başka farklı programlarmı kullandılar diyorsun. imece nin neden kastığını anlamış değilim. evdeki bilgisayarda ha elle yapmışım ha imece kullanmışım. hiç farkı yoktu. işyerindeki bilgisayar çok hızlıydı. o bilgisayarı kullanınca imece hiç kasmadı. bi sn de tuşluyordu taşları.dede2552 demiş ki:ben 6 cıyım bilgisayar dandik laptop 1.7centrino tek işlemci çok alaksı yokCem demiş ki:Gördüğüm o ki bilgisayarı son model ve en hızlı olan kazandı. Ama bu oyun başta bir araştırma ve strateji oyunuydu. Ancak iyi araştıran stratejiyi iyi kuran değil bilgisayarı süper olan kazandı kimin bilgisayarı 64bit 3Ghz ramı 3Gb filan ise onlar liste başı. benim evdewki emektar eski PIV ve 512Mb ramlı bilgisayarım ühhü ühhü bilseydim böle bitecek bu rüya hiç uykuya dalmazdım.
FoReVeR - LoVe demiş ki:bi kutu kazandın daha ne istiyon... onu alamayanlarda var...Cem demiş ki:yani imeceden başka farklı programlarmı kullandılar diyorsun. imece nin neden kastığını anlamış değilim. evdeki bilgisayarda ha elle yapmışım ha imece kullanmışım. hiç farkı yoktu. işyerindeki bilgisayar çok hızlıydı. o bilgisayarı kullanınca imece hiç kasmadı. bi sn de tuşluyordu taşları.dede2552 demiş ki:ben 6 cıyım bilgisayar dandik laptop 1.7centrino tek işlemci çok alaksı yokCem demiş ki:Gördüğüm o ki bilgisayarı son model ve en hızlı olan kazandı. Ama bu oyun başta bir araştırma ve strateji oyunuydu. Ancak iyi araştıran stratejiyi iyi kuran değil bilgisayarı süper olan kazandı kimin bilgisayarı 64bit 3Ghz ramı 3Gb filan ise onlar liste başı. benim evdewki emektar eski PIV ve 512Mb ramlı bilgisayarım ühhü ühhü bilseydim böle bitecek bu rüya hiç uykuya dalmazdım.
27 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
27 sayfadaki 40 sayfası