Geyik ve Sohbet Sayfası
+17
hernurman
*caramel*
dede2552
Cem
JaKoBiaNx
haribo
Ajan1,2
aycaok
necmi
ronaldwatson
FoReVeR-LoVe
mad1tr
BİLGE
oktayel
demobilir
visal
alizebu
21 posters
29 sayfadaki 40 sayfası
29 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Geri: Geyik ve Sohbet Sayfası
rokomu...*caramel* demiş ki:bu arada ülkerin bir yarışması daha var katılmak isteyen var mı?
benim imece kasıyorken nasıl katılcam haala çözemedim bu durumu. Ama bikaç fikrim var. ben XP kullanıyorum. acaba kasmıyor diyen arkadaşlar xp dışında bi OS mu kullanıyor? mesela linuks yada vista da belki böyle bir problem olmayabilir. yada defrag felan mı yaptırsaydım. en iyisi eve gidince bi defrag çalıştırim.*caramel* demiş ki:bu arada ülkerin bir yarışması daha var katılmak isteyen var mı?
Cem- Mesaj Sayısı : 60
FoReVeR - LoVe demiş ki:rokomu...*caramel* demiş ki:bu arada ülkerin bir yarışması daha var katılmak isteyen var mı?
evet birde onu deneyelim
*caramel*- Mesaj Sayısı : 204
hediyemi yollamadan başka bir oyuna katılmam...*caramel* demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:rokomu...*caramel* demiş ki:bu arada ülkerin bir yarışması daha var katılmak isteyen var mı?
evet birde onu deneyelim
FoReVeR - LoVe demiş ki:hediyemi yollamadan başka bir oyuna katılmam...*caramel* demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:rokomu...*caramel* demiş ki:bu arada ülkerin bir yarışması daha var katılmak isteyen var mı?
evet birde onu deneyelim
bu daha basit sadece rokonun içinden çıkan kodu yolluyorsun ama hediye çıkma olasılıgı daha düşük çekiliş var
us ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
bir yemeğin iyimi kötümü olduğunu anlamak için sonuna kadar yemeye gerek yoktur.
bir nusubet bin nasihattan iyidir.
bir yemeğin iyimi kötümü olduğunu anlamak için sonuna kadar yemeye gerek yoktur.
işim olmaz çekilişle felan ...*caramel* demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:hediyemi yollamadan başka bir oyuna katılmam...*caramel* demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:rokomu...*caramel* demiş ki:bu arada ülkerin bir yarışması daha var katılmak isteyen var mı?
evet birde onu deneyelim
bu daha basit sadece rokonun içinden çıkan kodu yolluyorsun ama hediye çıkma olasılıgı daha düşük çekiliş var
necmi demiş ki:us ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
us değil nusFoReVeR - LoVe demiş ki:necmi demiş ki:us ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
dede2552- Mesaj Sayısı : 139
Merhabalar,
Cem hala daha giremiyor musun siteye?
visal- Mesaj Sayısı : 373
us = akıl
nush = söz , laf (nasihat)
istediğini seç
nush = söz , laf (nasihat)
istediğini seç
En son necmi tarafından Ptsi Tem. 07, 2008 2:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
merhabalar visal abla...hoş geldin...visal demiş ki:Merhabalar,
FoReVeR - LoVe demiş ki:merhabalar visal abla...hoş geldin...visal demiş ki:Merhabalar,
Hosbuldum Forever_LOve,
Okudugum kadariyla hepiniz iyisiniz. Allah (cc) daha iyi etsin .
Forever, soguk cola ikram etmissin,tesekkurler.Ama insan rakip firmanin colasini ikram eder mi hic? Kara listeye alinabilirsin
ColaTurka yok muydu?
hemen ayarliyim sana abla... 1000 yorumumda senin için gelsin...visal demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:merhabalar visal abla...hoş geldin...visal demiş ki:Merhabalar,
Hosbuldum Forever_LOve,
Forever, soguk cola ikram etmissin,tesekkurler.Ama insan rakip firmanin colasini ikram eder mi hic? Kara listeye alinabilirsin
ColaTurka yok muydu?
visal demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:merhabalar visal abla...hoş geldin...visal demiş ki:Merhabalar,
Hosbuldum Forever_LOve,
ColaTurka yok muydu?
ya tüh ben niye düşünmedim bunu bari cola turka açacağı ayalasaydım )
Liste aciklanana kadar artik herseyi ince eleyip, SIK dokuyorum... Torpulenme sebebi olabilir diye..
Bu isin esprisi elbette.
Sonuclarin aciklanmasini cok beklemeyiz insaALLAH.
Bu isin esprisi elbette.
Sonuclarin aciklanmasini cok beklemeyiz insaALLAH.
FoReVeR - LoVe demiş ki:buyur abla orjinal cola TURKA
Sagolasin Forever, soguk soguk iyi geldi bu sicakta.
Benim eski model bir pc'm vardi . EXper Pentium III Diamond 2000 yilinda almistim. Oyunu bir de onunla oynayayim dedim. Ama penguenler dans etmekte cok zorlandilar:) Hic oynanmadi. Ekran kartindan mi yoksa xp o bilgisayara agir geldi de oyunu oynamama mani mi oldu orasini da anlayamadim. XP yuklemistim en son. ilk aldigimda win98 yukluydu:)
Cem senin pc 'yi xp kasiyor olabilir. Ya da ekran kartin kaldirmiyordur..
Benim simdi kullandigim pc son sur'at .. Bunun oyuna etkisi ancak oyunu kaliteli oynatmasi olabilir.Yoksa yuksek puan aldirmasina bir faktoru yok.
penguşları yavaş oynatmak için ses kartını iptal edebilirdik ses kartı iptal olanca penguşlar daha yavaş dans ediyor ama puanı etkilemiyor hatta daha az puan veriyor
Ses kartini mi iptal etmek gerek yoksa baska kartlari mi orasini bilmem ama ben ne var ne yok iptal ettim.UMarim bu yuzden KREDi KARTINA is dusmez Pc'm cok savunmasiz kaldi garibim. Benim gerceklestirmedigim bircok islem oldu bilgisayarda. Oyle zannediyorum ki (cok buyuk ihtimal) saldiriya maruz kaldim,hacklendim. Su an Zombi bilgisayar olma ihtimalim cok yuksek..
Formatlamak icin oyunun bitmesini bekledim.Bugun formatlayacagim ins.
Formatlamak icin oyunun bitmesini bekledim.Bugun formatlayacagim ins.
Bilgecigim,demobilir ,size de merhabalar ve hayirli gunler.
Bugun Format gunum ,o yuzden giremem bir sure nete.
Kendinize iyi bakin arkadaslar .Allah'a (cc) emanet olun.
Bugun Format gunum ,o yuzden giremem bir sure nete.
Kendinize iyi bakin arkadaslar .Allah'a (cc) emanet olun.
Herkese Merhaba,
Bu Ülkerin en iyi hediyelerinden biri bence İdefix hediye çekiydi, bedavadan kargo ücreti de ödemeden 1 kendime 2 tane oğluma (15 YTL lik) kitap aldım. Bunun dışında baybystar'a üye olunca tanıtım paketi gönderiliyo diye reklamı vardı. Ondan paket beklerken gele gele 2 adet çocuk bezi geldi . Neyse işte ne de olsa hediye verildi. Hediyenin azı çoğu olmaz. Paket alacak arkadaşlara ve dereceye girenlere hayırlı olsun . pakette umduğunuzu bulun...
Bu Ülkerin en iyi hediyelerinden biri bence İdefix hediye çekiydi, bedavadan kargo ücreti de ödemeden 1 kendime 2 tane oğluma (15 YTL lik) kitap aldım. Bunun dışında baybystar'a üye olunca tanıtım paketi gönderiliyo diye reklamı vardı. Ondan paket beklerken gele gele 2 adet çocuk bezi geldi . Neyse işte ne de olsa hediye verildi. Hediyenin azı çoğu olmaz. Paket alacak arkadaşlara ve dereceye girenlere hayırlı olsun . pakette umduğunuzu bulun...
oktayel- Mesaj Sayısı : 61
merhabalar...teşekkürler inş. umduğumuz bişiler çıkar...oktayel demiş ki:Herkese Merhaba,
oktayel demiş ki:Herkese Merhaba,
idefixten bir kitapta ben aldım
desene sen baya şanslısın her yarışmadan bi hediye*caramel* demiş ki:oktayel demiş ki:Herkese Merhaba,
idefixten bir kitapta ben aldım
En son oktayel tarafından Ptsi Tem. 07, 2008 3:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
oktayel- Mesaj Sayısı : 61
29 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
29 sayfadaki 40 sayfası