Birlikten kuvvet doğar! Oyun bir şekilde devam etsin diyenler el kaldırsın!
+2
necmi
esackes
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Birlikten kuvvet doğar! Oyun bir şekilde devam etsin diyenler el kaldırsın!
Evet arkadaşlar, kaliteyi yakalamışken bırakmayalım bence, aylardır internete heyecanla girmemizi, güncelleştirme ve ipucu beklememizi sağlayan bu çalışma devam edebilir. süpriz hediyeler ve ödüllü yarışmalar yapabilirler. hem 41-29 ekibi böyle kaliteli bir çalışma yapabileceğini ispatladı hem de Ülker böyle bir çalışmayı sahiplenebileceğini... şimdi pamukeller maillere
kimo@41-29.com adresine herkes mail atsın, oyun bir şekilde devam etsin diye, süpriz hediyeler, yarışmalar ve türkiyeyi köşe bucak gezebilecek bir gezgin ile heyecanımız hep devam etsin.
"BUNU SAĞLAYABİLECEK TEK BASKI BİZİZ..." bunu unutmayın hem bu topiği canlı tutun hem de mail atmayı unutmayı arkadaşlar. sizin için kendi yazdığım maili yazıyorum aşağıya isteen copy/paste yapsın, yeterki bu eğlencemiz bari bitmesin. nete girerken aynı heyecan ve mutluluğu hep yaşayalım.
kimo@41-29.com adresine herkes mail atsın, oyun bir şekilde devam etsin diye, süpriz hediyeler, yarışmalar ve türkiyeyi köşe bucak gezebilecek bir gezgin ile heyecanımız hep devam etsin.
"BUNU SAĞLAYABİLECEK TEK BASKI BİZİZ..." bunu unutmayın hem bu topiği canlı tutun hem de mail atmayı unutmayı arkadaşlar. sizin için kendi yazdığım maili yazıyorum aşağıya isteen copy/paste yapsın, yeterki bu eğlencemiz bari bitmesin. nete girerken aynı heyecan ve mutluluğu hep yaşayalım.
Merhaba
Ben Yaman Gezgin Kayboldu oyuncularınızdan biriyim. aylardır yaşadığımız heyecan ve internete girme isteğimiz ne yazıkki oyunla birlikte bitti. Koşulları ve finansörü zorlayarak hem böyle kaliteli bir iş çıkaran ekibinizi, hem de bu oyunu oynayarak sizin başarınızı ispat eden bizleri sürekli kılmak için oyuna bir şekilde devam etmenizi istiyoruz. haftalık yalık yada süpriz hediyeler ile heyecanı arttıran bir oyun ile Yaman Gezgin'in gezmeye devam etmesini canı gönülden istiyoruz. Ülker'in bu küçük finansmanı sağlayacak kadar büyük firma olduğunu düşünüyoruz. Gezdirin Yaman'ı Türkiye'yi gezsin, hem bize bilgiler versin bloglardan profesörlerimiz, hem öğrenip hem eğlenelim.
saygılarımlar.
esackes- Mesaj Sayısı : 65
Geri: Birlikten kuvvet doğar! Oyun bir şekilde devam etsin diyenler el kaldırsın!
mail çok güzel yazı çok güzel ama adres yanlış bu maili 41 29 a değil de direk ülkere gönderilse daha iyi netice alınır kanaatindeyim
Geri: Birlikten kuvvet doğar! Oyun bir şekilde devam etsin diyenler el kaldırsın!
ne kadar çok kişi mail gönderirsek, şirket o kadar baskı yapabilir Ülker'e. biz Ülker için ancak kontak kurdukları bu şirket ile değerliyiz şimdilik. Çünkü Ülker oyunun katılım sayısı, kişi geri dönüş gibi bilgileri bu şirketten alıyor. Çok basit bişey yapacağız, yazdığım yazıyı kopyala yapıştır maili gönder. tonlarca saçma sapan mail alıp forward ederken arada bunu da çıkarıverin. bişey kaybetmeyiz ama kazanabiliriz!
bende bi mail atiyim bari...esackes demiş ki:ne kadar çok kişi mail gönderirsek, şirket o kadar baskı yapabilir Ülker'e. biz Ülker için ancak kontak kurdukları bu şirket ile değerliyiz şimdilik. Çünkü Ülker oyunun katılım sayısı, kişi geri dönüş gibi bilgileri bu şirketten alıyor. Çok basit bişey yapacağız, yazdığım yazıyı kopyala yapıştır maili gönder. tonlarca saçma sapan mail alıp forward ederken arada bunu da çıkarıverin. bişey kaybetmeyiz ama kazanabiliriz!
Diyene bakFoReVeR-LoVe demiş ki:bende bi mail atiyim bari...esackes demiş ki:ne kadar çok kişi mail gönderirsek, şirket o kadar baskı yapabilir Ülker'e. biz Ülker için ancak kontak kurdukları bu şirket ile değerliyiz şimdilik. Çünkü Ülker oyunun katılım sayısı, kişi geri dönüş gibi bilgileri bu şirketten alıyor. Çok basit bişey yapacağız, yazdığım yazıyı kopyala yapıştır maili gönder. tonlarca saçma sapan mail alıp forward ederken arada bunu da çıkarıverin. bişey kaybetmeyiz ama kazanabiliriz!
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
bende gönderdim Konu olarak da "Yaman Gezgin Kaybolmaya devam etsin " diye yazdım,ilgilerini çeksin diye
BASCAVUS- Mesaj Sayısı : 170
BASCAVUS demiş ki:bende gönderdim Konu olarak da "Yaman Gezgin Kaybolmaya devam etsin " diye yazdım,ilgilerini çeksin diye
bu güzelmiş.
ben de konuya : yaman gezgin bitmesin! yazmıştım.
Hatta hic bulunmasin Bizde bilgisayar onunde fazla kalmaktan hasta olalim guncelleme bekleyim derkenBASCAVUS demiş ki:bende gönderdim Konu olarak da "Yaman Gezgin Kaybolmaya devam etsin " diye yazdım,ilgilerini çeksin diye
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
Güncellemeleri bekleyelim ama bu sefer güncellemenin yapılacağı tarihi versinler,güncelleme olduğu zaman araştırmamıza devam ederiz,beynimiz de sulanmamış olur
benden ok attım ulkere oyunun ilk magduru olsamda
1 sayfadaki 1 sayfası