Burdan Devam Edelim
+19
ekinoksah
FoReVeR-LoVe
mikado
visal
Hercule Poriot
Ajan1,2
edaliz
mupetto
mad1tr
phoebe
alfonso
oldudabitti
midfielder7
moonsco
elif
ronaldwatson
BASCAVUS
demobilir
Scream_
23 posters
1 sayfadaki 5 sayfası
1 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Burdan Devam Edelim
Arkadaşar en son yuruyen tarih sitesinden aldığımız telsiz koduyla mors alfabesini dinledik onu çüzduk ordanda
http://seferindefteri.blogspot.com/ dan yeni sayfaları okuduk şimdi burdan ileride olan varsa veye bi ipucu bulan lütfen paylaşsın çünki oyun neredeyse tıkandı kaç gündür tek guncelleme yok
http://seferindefteri.blogspot.com/ dan yeni sayfaları okuduk şimdi burdan ileride olan varsa veye bi ipucu bulan lütfen paylaşsın çünki oyun neredeyse tıkandı kaç gündür tek guncelleme yok
Scream_- Mesaj Sayısı : 151
Geri: Burdan Devam Edelim
evet ii olur ama hiç bişey yok daha elimizde
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
27° 7'33.99"S , 109°22'13.35"W Google Earth'ten baktım da,Pakalya Adası bayaa uzakta Şili'den.Bayaa bi akıntıya kapılmışlar.Bu ne alaka derseniz,bence burdan direk Asya kıtasına geçecekler,ondan güncelleme uzun sürdü.
BASCAVUS- Mesaj Sayısı : 170
ya ben bu defter sayfaları alagonyata ulaşmadı ya ona taktım
saçma gelebilir ama bişey yaptım bugün alagonyatın sitesine girdim iletişim bölümünden mesaj attım defterin sayfalarının olduğu adresi yazdım ya tutarsa hesabı
Yazıda şu dikkatimi çekti akıntıya kapılmadan önce Sefer Kaptan rotamız galapagos yolumuz baya uzun diyor bu biraz bekleyin demek olabilirmi yani eğer yollarını deiştirmeden Paskalya adasından Galapagosa devam ederlerse senden ben google Earth ten baktım çok mesafe var diosun mantiken çok beklmemiz lazım
zaten olaylar güncellemenin uzun süreceğine işaret ediyor ama bu arada bizim de yapmamız gereken bişeyler var mı diye düşünüyorum, bulamıyorum
"Sefer abi kaptan verdi unutma dedi. Hidayet biri, Alagon diye ama ben adres unnutt. Bulamadı. Yollamayadı defter. Herkes defter istedi. çok işim var ben herkes yollayamadı. Çok az biliyor Turkish bu kadar yazdı ben. İsteyenler defter okusun burda. Bana telsiz mesajı yollamak için nuımara yazdı Moainin altına ama ben dinledi anlamadı."
Bundan dolayı belki,Alagonyat'a bu ulaşmıcak yada diğer güncelleme ile ulaşacak.İşin garibi,seyir defterinin başında kitap aralığından bağlantı var arka sayfalara ama,Falkland'da bitio,uzatırlarsa kitabı geçecek,galiba seyir defteri ömrünü tamamladı,bu benim düşüncem tabi
Bundan dolayı belki,Alagonyat'a bu ulaşmıcak yada diğer güncelleme ile ulaşacak.İşin garibi,seyir defterinin başında kitap aralığından bağlantı var arka sayfalara ama,Falkland'da bitio,uzatırlarsa kitabı geçecek,galiba seyir defteri ömrünü tamamladı,bu benim düşüncem tabi
BASCAVUS- Mesaj Sayısı : 170
Bu defter olayı yani alagonyata ulaşmadan ayrı bi blogda verilmesi gerçekçi bi hava katmak içinmi yoksa ülker defteri guncellemeyi halledemedimi bide aklıma bi soru takıldı bu mors mesajını çözerek blog adresine nasıl ulaşıldı
bi resim vardı ya masanın son hali diyorduk 41 29 daki resim orda bi klasör vardı masanın üstünde belki de defterin son sayfaları olacaktır
Demobilir kardeş bu gune kadar hep oyle olmuyormuydu yani artık işimiz bittikten sonra yapmamaız gereken bişey varmı die duşunup duroduk ama bişey atladığımız hiç çıkmadı bu seferde çıkmaz gibi yani yine kurtarıcı guncelleme olucak
finding_yaman demiş ki:Bu defter olayı yani alagonyata ulaşmadan ayrı bi blogda verilmesi gerçekçi bi hava katmak içinmi yoksa ülker defteri guncellemeyi halledemedimi bide aklıma bi soru takıldı bu mors mesajını çözerek blog adresine nasıl ulaşıldı
böyle bişeyi halledemeyeceğini sanmam ya, morsu çözünce seyir defteri rapanui island gmail de diyordu aklımıza ilk olarak e-mail atmak geldi, denendi ve tuttu yani
heralde ya ne biliyim artık bizde mi bi eksik var dedirtene kadar bekletiyorlarfinding_yaman demiş ki:Demobilir kardeş bu gune kadar hep oyle olmuyormuydu yani artık işimiz bittikten sonra yapmamaız gereken bişey varmı die duşunup duroduk ama bişey atladığımız hiç çıkmadı bu seferde çıkmaz gibi yani yine kurtarıcı guncelleme olucak
Evet haklısın saol bende mail attım ama dönmedi metin in herkes defter istedi benim işim var yolluyamadım demesi bu yüzden olsa gerek
demobilir demiş ki:heralde ya ne biliyim artık bizde mi bi eksik var dedirtene kadar bekletiyorlarfinding_yaman demiş ki:Demobilir kardeş bu gune kadar hep oyle olmuyormuydu yani artık işimiz bittikten sonra yapmamaız gereken bişey varmı die duşunup duroduk ama bişey atladığımız hiç çıkmadı bu seferde çıkmaz gibi yani yine kurtarıcı guncelleme olucak
araştırmacı olun...
ronaldwatson- Mesaj Sayısı : 316
Bu kadar araştırma yeter. Biz sıramızı savdık. Watson sen araştır artık.watson demiş ki:demobilir demiş ki:heralde ya ne biliyim artık bizde mi bi eksik var dedirtene kadar bekletiyorlarfinding_yaman demiş ki:Demobilir kardeş bu gune kadar hep oyle olmuyormuydu yani artık işimiz bittikten sonra yapmamaız gereken bişey varmı die duşunup duroduk ama bişey atladığımız hiç çıkmadı bu seferde çıkmaz gibi yani yine kurtarıcı guncelleme olucak
araştırmacı olun...
elif- Mesaj Sayısı : 93
elif demiş ki:Bu kadar araştırma yeter. Biz sıramızı savdık. Watson sen araştır artık.watson demiş ki:demobilir demiş ki:heralde ya ne biliyim artık bizde mi bi eksik var dedirtene kadar bekletiyorlarfinding_yaman demiş ki:Demobilir kardeş bu gune kadar hep oyle olmuyormuydu yani artık işimiz bittikten sonra yapmamaız gereken bişey varmı die duşunup duroduk ama bişey atladığımız hiç çıkmadı bu seferde çıkmaz gibi yani yine kurtarıcı guncelleme olucak
araştırmacı olun...
safak önemli biri...
Artık oyuncular çıldırdı yamanı bulcaz die sinir hastası olduk:)
En son finding_yaman tarafından Perş. Haz. 12, 2008 8:59 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
finding_yaman demiş ki:Arık oyuncular çıldırdı yamanı bulcaz die sinir hastası olduk:)
Sinirli gençlik...
watson demiş ki:elif demiş ki:Bu kadar araştırma yeter. Biz sıramızı savdık. Watson sen araştır artık.watson demiş ki:demobilir demiş ki:heralde ya ne biliyim artık bizde mi bi eksik var dedirtene kadar bekletiyorlarfinding_yaman demiş ki:Demobilir kardeş bu gune kadar hep oyle olmuyormuydu yani artık işimiz bittikten sonra yapmamaız gereken bişey varmı die duşunup duroduk ama bişey atladığımız hiç çıkmadı bu seferde çıkmaz gibi yani yine kurtarıcı guncelleme olucak
araştırmacı olun...
safak önemli biri...
Watson nedir bu ipucumu ama lütfen araştır deme
Fazla kafaya takmamak lazım. Güncellemeler gecikince sıyırmaya ramak kalıyor. Tam sıyıracakken güncelleme geliyor.finding_yaman demiş ki:Artık oyuncular çıldırdı yamanı bulcaz die sinir hastası olduk:)
elif demiş ki:Fazla kafaya takmamak lazım. Güncellemeler gecikince sıyırmaya ramak kalıyor. Tam sıyıracakken güncelleme geliyor.finding_yaman demiş ki:Artık oyuncular çıldırdı yamanı bulcaz die sinir hastası olduk:)
ehehehe süper ya
15 inde biticekti oyun dimi
29'unda bitecekmiş. Süre uzatılmış. Beni de sinir eden güncellemenin gelmemesi değil, sürenin uzatılması. Bir an önce bitsede kurtulsak ya.finding_yaman demiş ki:elif demiş ki:Fazla kafaya takmamak lazım. Güncellemeler gecikince sıyırmaya ramak kalıyor. Tam sıyıracakken güncelleme geliyor.finding_yaman demiş ki:Artık oyuncular çıldırdı yamanı bulcaz die sinir hastası olduk:)
ehehehe süper ya
elif demiş ki:29'unda bitecekmiş. Süre uzatılmış. Beni de sinir eden güncellemenin gelmemesi değil, sürenin uzatılması. Bir an önce bitsede kurtulsak ya.finding_yaman demiş ki:elif demiş ki:Fazla kafaya takmamak lazım. Güncellemeler gecikince sıyırmaya ramak kalıyor. Tam sıyıracakken güncelleme geliyor.finding_yaman demiş ki:Artık oyuncular çıldırdı yamanı bulcaz die sinir hastası olduk:)
ehehehe süper ya
Sinirli gençlik...
hadi yaa nedenini biliomusun
1 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
1 sayfadaki 5 sayfası