Geyik ve Sohbet Sayfası
+10
demobilir
visal
hernurman
dede2552
JaKoBiaNx
Cem
necmi
FoReVeR-LoVe
mad1tr
aycaok
14 posters
7 sayfadaki 19 sayfası
7 sayfadaki 19 sayfası • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Geri: Geyik ve Sohbet Sayfası
hemen aramak lazım walla ...visal demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:olabilir...pisssssttt... bugünlerde cok kedi var...visal demiş ki:) Yine kedi mi yoksa?mad1tr demiş ki:visal demiş ki:2 Gorunmeyen siz misiniz yoksa?
Hayir biz degiliz
Belediyeye haber verelim de temzilik yapsin bi.Olmazki boyle,ortalik kedi tuyunden gecilmiyor
visal demiş ki:) Yine kedi mi yoksa?mad1tr demiş ki:visal demiş ki:2 Gorunmeyen siz misiniz yoksa?
Hayir biz degiliz
Evettt kedidir o kedi
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
ben kedileri severim yahuFoReVeR-LoVe demiş ki:hemen aramak lazım walla ...visal demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:olabilir...pisssssttt... bugünlerde cok kedi var...visal demiş ki:) Yine kedi mi yoksa?mad1tr demiş ki:visal demiş ki:2 Gorunmeyen siz misiniz yoksa?
Hayir biz degiliz
Belediyeye haber verelim de temzilik yapsin bi.Olmazki boyle,ortalik kedi tuyunden gecilmiyor
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
bende severim o zaman dolaşsınlar forumda...hemen belediyeyi arattırıyosun visal abla olmaski böle...mad1tr demiş ki:ben kedileri severim yahuFoReVeR-LoVe demiş ki:hemen aramak lazım walla ...visal demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:olabilir...pisssssttt... bugünlerde cok kedi var...visal demiş ki:) Yine kedi mi yoksa?mad1tr demiş ki:visal demiş ki:2 Gorunmeyen siz misiniz yoksa?
Hayir biz degiliz
FoReVeR-LoVe demiş ki:bende severim o zaman dolaşsınlar forumda...hemen belediyeyi arattırıyosun visal abla olmaski böle...mad1tr demiş ki:ben kedileri severim yahuFoReVeR-LoVe demiş ki:hemen aramak lazım walla ...visal demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:olabilir...pisssssttt... bugünlerde cok kedi var...visal demiş ki:) Yine kedi mi yoksa?mad1tr demiş ki:visal demiş ki:2 Gorunmeyen siz misiniz yoksa?
Hayir biz degiliz
Yalniz kedileri degil,ben butun hayvanlari severim. Ozellikle de yavru olanlarini Arada sevmedigim hayvanlar da var elbette.
visal- Mesaj Sayısı : 373
bende hamshter sevmem walla...hani farenin renklisi olan varya...visal demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:bende severim o zaman dolaşsınlar forumda...hemen belediyeyi arattırıyosun visal abla olmaski böle...mad1tr demiş ki:ben kedileri severim yahuFoReVeR-LoVe demiş ki:hemen aramak lazım walla ...visal demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:olabilir...pisssssttt... bugünlerde cok kedi var...visal demiş ki:) Yine kedi mi yoksa?mad1tr demiş ki:visal demiş ki:2 Gorunmeyen siz misiniz yoksa?
Hayir biz degiliz
Yalniz kedileri degil,ben butun hayvanlari severim. Ozellikle de yavru olanlarini Arada sevmedigim hayvanlar da var elbette.
Ok Forever.Hem olsa da bunda kotu bir sey yok. Tercih meselesidir Ben o yonden ILIMLIYIM. Muhabbetliyim,sevdaliyim
ok abla...visal demiş ki:Ok Forever.Hem olsa da bunda kotu bir sey yok. Tercih meselesidir Ben o yonden ILIMLIYIM. Muhabbetliyim,sevdaliyim
bende hamshter sevmem walla...hani farenin renklisi olan varya... [/quote]FoReVeR-LoVe demiş ki:
Ne demek bu simdi? Hamster'i sevmiyorsun da fareyi seviyor musun? Bunu mu anlamaliyiz buradan? )
visal demiş ki:bende hamshter sevmem walla...hani farenin renklisi olan varya...FoReVeR-LoVe demiş ki:
Ne demek bu simdi? Hamster'i sevmiyorsun da fareyi seviyor musun? Bunu mu anlamaliyiz buradan? )[/quote]ikisinide sevmem walla...
ikisinide sevmem walla... [/quote]FoReVeR-LoVe demiş ki:visal demiş ki:bende hamshter sevmem walla...hani farenin renklisi olan varya...FoReVeR-LoVe demiş ki:
Ne demek bu simdi? Hamster'i sevmiyorsun da fareyi seviyor musun? Bunu mu anlamaliyiz buradan? )
Ben (Lagim faresi haric) ikisini de severim. Cok sirinler.Hele o hamsterlar var ya.Istanbul'da bir hayvan shop vardi.Orada serce parmagim kadar hamsterlar vardi.Mini minnaciktilar.Bir ara almayi dusunmustum 2 tane. Ama cok pis kokuyordu kafesleri.Surekli temizlemek gerekiyor. Bu yuzden almadim.
visal demiş ki:ikisinide sevmem walla...FoReVeR-LoVe demiş ki:visal demiş ki:bende hamshter sevmem walla...hani farenin renklisi olan varya...FoReVeR-LoVe demiş ki:
Ben (Lagim faresi haric) ikisini de severim. Cok sirinler.Hele o hamsterlar var ya.Istanbul'da bir hayvan shop vardi.Orada serce parmagim kadar hamsterlar vardi.Mini minnaciktilar.Bir ara almayi dusunmustum 2 tane. Ama cok pis kokuyordu kafesleri.Surekli temizlemek gerekiyor. Bu yuzden almadim.[/quote]ıyyyyyyyyy...öööööğğğğ... hiç sevmem walla bu tür hayvanları...en güzeli civcivdir civciv...
FoReVeR-LoVe demiş ki: ıyyyyyyyyy...öööööğğğğ... hiç sevmem walla bu tür hayvanları...en güzeli civcivdir civciv...
Civciv harikaaaaa.Ordek yavrusu da cok sirin. Ordekelrle ilgili birsey dinlemistim. Ordek yavrulari yumurtadan ciktiklarinda karsilarinda ilk kimi gorurlerse onu anneleri zannedermis
hehe bundan sonra ördek yavrusu tam cıkarkene beni görsün karşısında da arkamdan gelsin...visal demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki: ıyyyyyyyyy...öööööğğğğ... hiç sevmem walla bu tür hayvanları...en güzeli civcivdir civciv...
Civciv harikaaaaa.Ordek yavrusu da cok sirin. Ordekelrle ilgili birsey dinlemistim. Ordek yavrulari yumurtadan ciktiklarinda karsilarinda ilk kimi gorurlerse onu anneleri zannedermis
o ne yaa leğenin içinde yüzme dersi...bi çayıra felan götürmek lazım...necmi demiş ki:yok bu yüzme dersi )))
mad1tr kayiplarda evet.Mutfaga girdi demekki Acikmaya da baslamistim .
yakında gireriz bizde leğene...necmi demiş ki:küresel ısınmanın günlük yaşantımıza yansıması )
onu bekliyoz nede ağır eli varmış yaw...visal demiş ki:mad1tr kayiplarda evet.Mutfaga girdi demekki Acikmaya da baslamistim .
Hoscakaliniz...
Gorusmek dilegiyle.. Allah'a (cc) emanet olun..
Gorusmek dilegiyle.. Allah'a (cc) emanet olun..
7 sayfadaki 19 sayfası • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
7 sayfadaki 19 sayfası