Geyik ve Sohbet Sayfası
+10
demobilir
visal
hernurman
dede2552
JaKoBiaNx
Cem
necmi
FoReVeR-LoVe
mad1tr
aycaok
14 posters
10 sayfadaki 19 sayfası
10 sayfadaki 19 sayfası • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19
Geri: Geyik ve Sohbet Sayfası
FoReVeR-LoVe demiş ki:liste yok boşuna heyecan yaptırttın yaw...necmi demiş ki:site acılıyo ama liste yok
senin heyecan yapasin gelmiş yaw liste yok dedim ya
rap dinlerim... cok fazlada anlamam raptan sakaydı sana mad1tr ...ben size baska bi marifetimle cıkarım karsınıza...visal demiş ki:mad1tr demiş ki: Rica ederim
Ben sordum bilmem dedi o bir gun rap yaparken cekilmis resmini koysun 7 tane kaldi
Sen rap mi yapiyorsun forever ? Inanayim mi? Ona da raziyiz
Gordum gorduuuuuuuuuuum,listeyi gordum. Nihayet..Sitedeki telgrafin altinda cocostar resmi var uzerine tiklayinca sifre istiyor.Sifreyi girince liste cikiyor.
visal- Mesaj Sayısı : 373
Listede de cocostar tarifi var felan dermisim
En son visal tarafından Çarş. Tem. 09, 2008 7:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
muhahahaha yani abla sendemi brutus...visal demiş ki:Gordum gorduuuuuuuuuuum,listeyi gordum. Nihayet..Sitedeki telgrafin altinda cocostar resmi var uzerine tiklayinca sifre istiyor.Sifreyi girince liste cikiyor.
FoReVeR-LoVe demiş ki:muhahahaha yani abla sendemi brutus...visal demiş ki:Gordum gorduuuuuuuuuuum,listeyi gordum. Nihayet..Sitedeki telgrafin altinda cocostar resmi var uzerine tiklayinca sifre istiyor.Sifreyi girince liste cikiyor.
Bulasici galiba ,ben de kaptim bu virusu )) Ne yapalim?
aha benim marifetim çok güzel telefon satırım... 12 ay vade felanda yaparım k.kartına...isterseniz resimlerinide çekerim yani...
FoReVeR-LoVe demiş ki:rap dinlerim... cok fazlada anlamam raptan sakaydı sana mad1tr ...ben size baska bi marifetimle cıkarım karsınıza...visal demiş ki:mad1tr demiş ki: Rica ederim
Ben sordum bilmem dedi o bir gun rap yaparken cekilmis resmini koysun 7 tane kaldi
Sen rap mi yapiyorsun forever ? Inanayim mi? Ona da raziyiz
Nasil bir marifet bu
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
FoReVeR-LoVe demiş ki:aha benim marifetim çok güzel telefon satırım... 12 ay vade felanda yaparım k.kartına...isterseniz resimlerinide çekerim yani...
Gec onlari oda marifetmi bende yaparim onlari
cok güzel yumurtada kızartırım yani sarılı felan oldumu...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:aha benim marifetim çok güzel telefon satırım... 12 ay vade felanda yaparım k.kartına...isterseniz resimlerinide çekerim yani...
FoReVeR-LoVe demiş ki:cok güzel yumurtada kızartırım yani sarılı felan oldumu...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:aha benim marifetim çok güzel telefon satırım... 12 ay vade felanda yaparım k.kartına...isterseniz resimlerinide çekerim yani...
nerde kizartiyon bakiyim sen o yumurtalari
FoReVeR-LoVe demiş ki: cok güzel yumurtada kızartırım yani sarılı felan oldumu...
Bak bu olur iste,soyle guzel bir yumurta kir ve fotografla.Bizimle de paylas. Ben aldim kabul ettim
yok böyle bişey yaf eminmisinvisal demiş ki:Gordum gorduuuuuuuuuuum,listeyi gordum. Nihayet..Sitedeki telgrafin altinda cocostar resmi var uzerine tiklayinca sifre istiyor.Sifreyi girince liste cikiyor.
En son dede2552 tarafından Çarş. Tem. 09, 2008 7:57 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
dede2552- Mesaj Sayısı : 139
mad1tr demiş ki:
Kizartiyor demekki.Onun ustaligi da orada iste
dede2552 demiş ki:yok böyle bişey yaf eminmisinvisal demiş ki:Gordum gorduuuuuuuuuuum,listeyi gordum. Nihayet..Sitedeki telgrafin altinda cocostar resmi var uzerine tiklayinca sifre istiyor.Sifreyi girince liste cikiyor.
Emin olup ,olmadigimdan EMiN degilim dede2552
visal demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki: cok güzel yumurtada kızartırım yani sarılı felan oldumu...
Bak bu olur iste,soyle guzel bir yumurta kir ve fotografla.Bizimle de paylas. Ben aldim kabul ettim
Yok kolaya kacmasin Forever bize kalamar salatasi yaninada tarator sosu yapsin
visal demiş ki:mad1tr demiş ki:
Kizartiyor demekki.Onun ustaligi da orada iste
aaaa çok güzel kahvaltı hazırlarım walla...evde dükkana gitmeden önce... yumartayı kızarmıs severim...peynir...zeytin...domat...reçel... sıcak ekmek fırın yakın bize ...allah be bide yanında çay yemede yanında yat...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:cok güzel yumurtada kızartırım yani sarılı felan oldumu...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:aha benim marifetim çok güzel telefon satırım... 12 ay vade felanda yaparım k.kartına...isterseniz resimlerinide çekerim yani...
ok tmm söz cekerim fotosunu...visal demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki: cok güzel yumurtada kızartırım yani sarılı felan oldumu...
mad1tr demiş ki:visal demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki: cok güzel yumurtada kızartırım yani sarılı felan oldumu...
Simdi ahtapot mu yedireceksin bize mad1tr İgggGHH ...Ben yiyemem onu .Yumurta tercihimdir ..
FoReVeR-LoVe demiş ki:aaaa çok güzel kahvaltı hazırlarım walla...evde dükkana gitmeden önce... yumartayı kızarmıs severim...peynir...zeytin...domat...reçel... sıcak ekmek fırın yakın bize ...allah be bide yanında çay yemede yanında yat...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:cok güzel yumurtada kızartırım yani sarılı felan oldumu...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:aha benim marifetim çok güzel telefon satırım... 12 ay vade felanda yaparım k.kartına...isterseniz resimlerinide çekerim yani...
Herkes yapiyor kahvaltiyi kabul etmiyorum
sende onu kabul etmiyon bunu kabul etmiyon ne yapcaz seni yaw...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:aaaa çok güzel kahvaltı hazırlarım walla...evde dükkana gitmeden önce... yumartayı kızarmıs severim...peynir...zeytin...domat...reçel... sıcak ekmek fırın yakın bize ...allah be bide yanında çay yemede yanında yat...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:cok güzel yumurtada kızartırım yani sarılı felan oldumu...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:aha benim marifetim çok güzel telefon satırım... 12 ay vade felanda yaparım k.kartına...isterseniz resimlerinide çekerim yani...
Herkes yapiyor kahvaltiyi kabul etmiyorum
visal demiş ki:mad1tr demiş ki:visal demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki: cok güzel yumurtada kızartırım yani sarılı felan oldumu...
Simdi ahtapot mu yedireceksin bize mad1tr İgggGHH ...Ben yiyemem onu .Yumurta tercihimdir ..
murekkep baligi ahtopot degil ama ahtopot salatasi yada guveci olacak offfff karnim yine acikti yahu
Kizimin yemek saati geldi .. Onu yedireyim.Kalin saglicakla,gorusmek uzere ..
Bu arada benim yazimdan sonra sitedeki telgrafin altinda bulunan cocostar resmine tiklayan oldu mu?
Bu arada benim yazimdan sonra sitedeki telgrafin altinda bulunan cocostar resmine tiklayan oldu mu?
10 sayfadaki 19 sayfası • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19
10 sayfadaki 19 sayfası