Geyik ve Sohbet Sayfası
+10
demobilir
visal
hernurman
dede2552
JaKoBiaNx
Cem
necmi
FoReVeR-LoVe
mad1tr
aycaok
14 posters
11 sayfadaki 19 sayfası
11 sayfadaki 19 sayfası • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Geri: Geyik ve Sohbet Sayfası
FoReVeR-LoVe demiş ki:sende onu kabul etmiyon bunu kabul etmiyon ne yapcaz seni yaw...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:aaaa çok güzel kahvaltı hazırlarım walla...evde dükkana gitmeden önce... yumartayı kızarmıs severim...peynir...zeytin...domat...reçel... sıcak ekmek fırın yakın bize ...allah be bide yanında çay yemede yanında yat...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:cok güzel yumurtada kızartırım yani sarılı felan oldumu...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:aha benim marifetim çok güzel telefon satırım... 12 ay vade felanda yaparım k.kartına...isterseniz resimlerinide çekerim yani...
Gec onlari oda marifetmi bende yaparim onlari
nerde kizartiyon bakiyim sen o yumurtalari
Herkes yapiyor kahvaltiyi kabul etmiyorum
Banane arkadas bir sey bekliyoz senden iyi yada kotu resim cek koy baskasinada yaptirma sen yap anlarim valllaha
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
görüşmek üzere k.i.b...visal demiş ki:Kizimin yemek saati geldi .. Onu yedireyim.Kalin saglicakla,gorusmek uzere ..
Bu arada benim yazimdan sonra sitedeki telgrafin altinda bulunan cocostar resmine tiklayan oldu mu?
visal demiş ki:Kizimin yemek saati geldi .. Onu yedireyim.Kalin saglicakla,gorusmek uzere ..
Bu arada benim yazimdan sonra sitedeki telgrafin altinda bulunan cocostar resmine tiklayan oldu mu?
Giderken bir kandirayim dedin yine gorusuruz
yumurta fotosunu cekerim yarın söz dedik...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:sende onu kabul etmiyon bunu kabul etmiyon ne yapcaz seni yaw...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:aaaa çok güzel kahvaltı hazırlarım walla...evde dükkana gitmeden önce... yumartayı kızarmıs severim...peynir...zeytin...domat...reçel... sıcak ekmek fırın yakın bize ...allah be bide yanında çay yemede yanında yat...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:cok güzel yumurtada kızartırım yani sarılı felan oldumu...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:aha benim marifetim çok güzel telefon satırım... 12 ay vade felanda yaparım k.kartına...isterseniz resimlerinide çekerim yani...
Gec onlari oda marifetmi bende yaparim onlari
nerde kizartiyon bakiyim sen o yumurtalari
Herkes yapiyor kahvaltiyi kabul etmiyorum
Banane arkadas bir sey bekliyoz senden iyi yada kotu resim cek koy baskasinada yaptirma sen yap anlarim valllaha
Ben tikladim da .Gerci yazdigima ben de inanmamistim. ama Belki tutar umidiyle
visal- Mesaj Sayısı : 373
1003 mesaj oldum hani hediyeler nerde yahu
ne hediyesi bize bişi yoktu ama...mad1tr demiş ki:1003 mesaj oldum hani hediyeler nerde yahu
FoReVeR-LoVe demiş ki:ne hediyesi bize bişi yoktu ama...mad1tr demiş ki:1003 mesaj oldum hani hediyeler nerde yahu
Sende akil etseydin isteseydin yaw isenden ses cikmayinca bizde cikarmadik
Ben ciktim,hayirli aksamlar..
mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:ne hediyesi bize bişi yoktu ama...mad1tr demiş ki:1003 mesaj oldum hani hediyeler nerde yahu
Sende akil etseydin isteseydin yaw isenden ses cikmayinca bizde cikarmadik
FoReVeR-LoVe demiş ki:h.akşamlar...visal demiş ki:Ben ciktim,hayirli aksamlar..
Katiliyorum
Hadi arkadaslar bir sey almicaksaniz tukkanin onunu kapatmayin
yağlı boya varmı yağlı boya...mad1tr demiş ki:Hadi arkadaslar bir sey almicaksaniz tukkanin onunu kapatmayin
Abi sen yanlis geldin biz telefon satiyozFoReVeR-LoVe demiş ki:yağlı boya varmı yağlı boya...mad1tr demiş ki:Hadi arkadaslar bir sey almicaksaniz tukkanin onunu kapatmayin
özür dilerim kalabalık yapıcam o zaman...mad1tr demiş ki:Abi sen yanlis geldin biz telefon satiyozFoReVeR-LoVe demiş ki:yağlı boya varmı yağlı boya...mad1tr demiş ki:Hadi arkadaslar bir sey almicaksaniz tukkanin onunu kapatmayin
Kacirdin hepsini
bundan sonra ben kaçıracam...çekil bakem aradan...mad1tr demiş ki:Kacirdin hepsini
FoReVeR-LoVe demiş ki:bundan sonra ben kaçıracam...çekil bakem aradan...mad1tr demiş ki:Kacirdin hepsini
Deneriz bakalim kim usta bu konuda
problem yok hertürlü...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:bundan sonra ben kaçıracam...çekil bakem aradan...mad1tr demiş ki:Kacirdin hepsini
Deneriz bakalim kim usta bu konuda
Sen bu saatlere kadar durmazdin duyummu aldin nedir
FoReVeR-LoVe demiş ki: herkese günaydın...
Gunaydin Forever,
Forumu sen actin galiba
günaydın ...sabah açılışı bana ait...akşam kapanışıda mad1tr nin...visal demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki: herkese günaydın...
Gunaydin Forever,
Forumu sen actin galiba
FoReVeR-LoVe demiş ki:günaydın ...sabah açılışı bana ait...akşam kapanışıda mad1tr nin...visal demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki: herkese günaydın...
Gunaydin Forever,
Forumu sen actin galiba
Henuz uyanmadi galiba! Gec yatip,gec kalkiyor Bu aralar calismiyor herhalde.
11 sayfadaki 19 sayfası • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
11 sayfadaki 19 sayfası