Geyik ve Sohbet Sayfası
+10
demobilir
visal
hernurman
dede2552
JaKoBiaNx
Cem
necmi
FoReVeR-LoVe
mad1tr
aycaok
14 posters
2 sayfadaki 19 sayfası
2 sayfadaki 19 sayfası • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Geri: Geyik ve Sohbet Sayfası
FoReVeR-LoVe demiş ki:hantal kedidir şimdi bu hazıra konandan... pissssstttt yürü bakem sokağa...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:piiiissssttt...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:kaçakta gelmiş...
kedidir o kedi
cigerin kokusunu aldi gidermi hic
Kacirdin iste
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
gitsin biraz sokak kediliğini öğrensin...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:hantal kedidir şimdi bu hazıra konandan... pissssstttt yürü bakem sokağa...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:piiiissssttt...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:kaçakta gelmiş...
kedidir o kedi
cigerin kokusunu aldi gidermi hic
Kacirdin iste
mesaj gelir gibi yapti gelmedi
sildim bastan yolladım...mad1tr demiş ki:mesaj gelir gibi yapti gelmedi
Hatta cagdasmis adi bilgilendim isil isil oldum
helal sanamad1tr demiş ki:Hatta cagdasmis adi bilgilendim isil isil oldum
dikkat ediyorum da bu yemek muhabbetleri genelde öğlen başlıyor e tabi millet acıkıyor kan şekeri düşüyorvisal demiş ki:
Cem- Mesaj Sayısı : 60
Ellerine sağlık çok leziz görünüyorFoReVeR-LoVe demiş ki:ohhhoohhh walla mis gibi duruyo...ellerine sağlık abla...visal demiş ki:Geldim nihayet,
Kısır da cok guzel olmus .Tadi bir harika.Keske size de yollama imkanim olsaydi
Afiyet olsun
Kendi elcegizlerimle yaptim.Internetten araklamadim yani
Sagolsun kizlar ikram yapiyor bole birde yiyebilsek resimleriyle doyuyoz ancakCem demiş ki:dikkat ediyorum da bu yemek muhabbetleri genelde öğlen başlıyor e tabi millet acıkıyor kan şekeri düşüyorvisal demiş ki:
Necmi bey dataları D ye programları C yenecmi demiş ki:virüs taratiyom pc ile uğraşiyom format atamayacak kadar cok veri var o yüzden tamirle uğraşıyom
walla poğaçalar bizim yandaki pastaneninkilerden daha enfes gözüküyor. öyle resme baktıkça alıp yiyesim geliyor
corel fotoshop ms ofis ticari program yaptiğim işe alakalı olan bir program vs. sadece data değil onları korumam lazım yüklemek zor
hiçbirşey servis pack i internetten yüklemek kadar zor olamaznecmi demiş ki:corel fotoshop ms ofis ticari program yaptiğim işe alakalı olan bir program vs. sadece data değil onları korumam lazım yüklemek zor
Cem demiş ki:hiçbirşey servis pack i internetten yüklemek kadar zor olamaznecmi demiş ki:corel fotoshop ms ofis ticari program yaptiğim işe alakalı olan bir program vs. sadece data değil onları korumam lazım yüklemek zor
servis pack yüklemek mi oda ne demek
lisanslı kullanıcı iseniz windows türkiye ücretsi olarak servis pack2 cd sini adresinize yollar. yok lisanssız kullanıyosanız gidin en yakın bilgisayarcıdan cüzi bir ücret karşılıgında servis pack edinebilirsiniz. yok illa ben internetten indirecem diyosanız indirin cd ye kopyalayın bir kere bidaha indirmeyin
servis pack sendromunuz kalmaz böylece
bide driver backup programları ile driver yedeklerinide alabilirsiniz .exe olarak hazırlayacağınız dosya ile driverları rahatca geri yüklersiniz
daha da basit olarak bilgisayarı formatlayıp tüm driverları ve gerekli programları yükledidikten sonra Ghost Image ile tüm hard disk partitionlarını kopyalayıp lazım olduğunda rahatlıkla geri yükleye bilirsiniz
microsoftun eve cd gönderdiğini bilmiyordum bilgisayarcımız da öyle bişi söylemedi. zaten yeni xp cd lerinin içinde servis pack yüklü geliyor. ben xp yi kurduumda doğal olarak upgrade ettiğimde servis pack yükletti oradan biliyorum. o da yükleyene kadar internette dakika başı saldırıya uğradı bilgisayarım. servis pack ı yükleyip reset attıktan sonra saldırılar kesildi.necmi demiş ki:Cem demiş ki:hiçbirşey servis pack i internetten yüklemek kadar zor olamaznecmi demiş ki:corel fotoshop ms ofis ticari program yaptiğim işe alakalı olan bir program vs. sadece data değil onları korumam lazım yüklemek zor
servis pack yüklemek mi oda ne demek
lisanslı kullanıcı iseniz windows türkiye ücretsi olarak servis pack2 cd sini adresinize yollar. yok lisanssız kullanıyosanız gidin en yakın bilgisayarcıdan cüzi bir ücret karşılıgında servis pack edinebilirsiniz. yok illa ben internetten indirecem diyosanız indirin cd ye kopyalayın bir kere bidaha indirmeyin
servis pack sendromunuz kalmaz böylece
bide driver backup programları ile driver yedeklerinide alabilirsiniz .exe olarak hazırlayacağınız dosya ile driverları rahatca geri yüklersiniz
daha da basit olarak bilgisayarı formatlayıp tüm driverları ve gerekli programları yükledidikten sonra Ghost Image ile tüm hard disk partitionlarını kopyalayıp lazım olduğunda rahatlıkla geri yükleye bilirsiniz
Cem demiş ki:Ellerine sağlık çok leziz görünüyorFoReVeR-LoVe demiş ki:ohhhoohhh walla mis gibi duruyo...ellerine sağlık abla...visal demiş ki:Geldim nihayet,
Afiyet olsun
kardeşim sen buna kısır mı diyorsun bir ara hatay'a yolun duşerse bize ugrada sana zeytin yağlı kısırın nasıl yapldıgını ve damagında bırakacagı unutamayacagın o tadı bi tattırayım ardından sıcak hatay kunefesi ustune dondurma ile ayrı bir letzet tat :d gerisini dusunuruz o super sahilinde yıldırzlar altında biranın nasıl bir tat verdigini de gosteririm istersen
JaKoBiaNx demiş ki:Cem demiş ki:Ellerine sağlık çok leziz görünüyorFoReVeR-LoVe demiş ki:ohhhoohhh walla mis gibi duruyo...ellerine sağlık abla...visal demiş ki:Geldim nihayet,
Afiyet olsun
kardeşim sen buna kısır mı diyorsun bir ara hatay'a yolun duşerse bize ugrada sana zeytin yağlı kısırın nasıl yapldıgını ve damagında bırakacagı unutamayacagın o tadı bi tattırayım ardından sıcak hatay kunefesi ustune dondurma ile ayrı bir letzet tat :d gerisini dusunuruz o super sahilinde yıldırzlar altında biranın nasıl bir tat verdigini de gosteririm istersen
yok yaw leziz. sıcak künefeden sonra soğuk dondurma
jakobscum yiyosan ye yemiyosan sus adamım... sanene nasıl olmuş olmamış... biz beğendik... sizin hataylılar yapsa yapsa bulguldan -pilav- yaparlar...içkide bizde haram adamım...JaKoBiaNx demiş ki:Cem demiş ki:Ellerine sağlık çok leziz görünüyorFoReVeR-LoVe demiş ki:ohhhoohhh walla mis gibi duruyo...ellerine sağlık abla...visal demiş ki:Geldim nihayet,
Afiyet olsun
FoReVeR-LoVe demiş ki:jakobscum yiyosan ye yemiyosan sus adamım... sanene nasıl olmuş olmamış... biz beğendik... sizin hataylılar yapsa yapsa bulguldan -pilav- yaparlar...içkide bizde haram adamım...JaKoBiaNx demiş ki:Cem demiş ki:Ellerine sağlık çok leziz görünüyorFoReVeR-LoVe demiş ki:ohhhoohhh walla mis gibi duruyo...ellerine sağlık abla...visal demiş ki:Geldim nihayet,
Afiyet olsun
içki haramdır....islamda ....içenler günahkardır böyle güzel bir yemege kısıra karıştırma o içki meredini..mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:jakobscum yiyosan ye yemiyosan sus adamım... sanene nasıl olmuş olmamış... biz beğendik... sizin hataylılar yapsa yapsa bulguldan -pilav- yaparlar...içkide bizde haram adamım...JaKoBiaNx demiş ki:Cem demiş ki:Ellerine sağlık çok leziz görünüyorFoReVeR-LoVe demiş ki:ohhhoohhh walla mis gibi duruyo...ellerine sağlık abla...visal demiş ki:Geldim nihayet,
Afiyet olsun
dede2552- Mesaj Sayısı : 139
FoReVeR-LoVe demiş ki:jakobscum yiyosan ye yemiyosan sus adamım... sanene nasıl olmuş olmamış... biz beğendik... sizin hataylılar yapsa yapsa bulguldan -pilav- yaparlar...içkide bizde haram adamım...JaKoBiaNx demiş ki:Cem demiş ki:Ellerine sağlık çok leziz görünüyorFoReVeR-LoVe demiş ki:ohhhoohhh walla mis gibi duruyo...ellerine sağlık abla...visal demiş ki:Geldim nihayet,
Afiyet olsun
jakobianx arkadaş şaka yollu takılmamış mı ben mi yanlış anladım, yoksa ona karşı bi gareziniz olduğu için mi böyle diyorsun? yani hataylıları aşağılar gibi konuşmana bi anlam veremedim de ondan soruyorum. Yorumunda onu kastetmek istemediysen ise şimdiden özür diliyorum senden...
hernurman- Mesaj Sayısı : 98
sizin yüzünüzden hanımla kavga ettik iyimi mutlu oldunuzmu
neymiş nerden çıktı bu kısır merakı
olmaz ki bu kadar çok reklam yapılmazki )
şaka bi tarafa kısır denen şey güzeldir pişmişini duymadım yemedim ( yemekde istemem )
ama bizim köyde sıcak su katılarak demlenir illaki domates ve salatalık konur. yeşilliğin envai çeşiti (illaki taze nane ) nar eşkisi zeytin yağ ( yağ deyince bizim köyde zeytin yağ anlaşılır başka memleketler gibi fabrika yağı değil kendi bahçemizden kendi elcağızımızla topladığımız zeytinlerin sıkılması ile elde edilen 0 asit zeytin yağı ) öyle hatay daki gibi zeytin yağı değil ve mutlaka acılı olacak ( artık isot mu kullanırsın pul biber mi yoksa biber salçası mı bilmem ) yoksam kendi evinde saksıda yetiştirtirdiğin cin biberlerden yaptığın biber turşusu mu bilmem ama acılı olacak
işte büle yemede yanın da yat tarzı bi kısır
(not : zar zor acıkladım yazıları okuttum resimleri gösterdim de öyle inandı benim hatun ve elinden kurtuldum yoksa sorardım size )
şaka bi tarafa kısır denen şey güzeldir pişmişini duymadım yemedim ( yemekde istemem )
ama bizim köyde sıcak su katılarak demlenir illaki domates ve salatalık konur. yeşilliğin envai çeşiti (illaki taze nane ) nar eşkisi zeytin yağ ( yağ deyince bizim köyde zeytin yağ anlaşılır başka memleketler gibi fabrika yağı değil kendi bahçemizden kendi elcağızımızla topladığımız zeytinlerin sıkılması ile elde edilen 0 asit zeytin yağı ) öyle hatay daki gibi zeytin yağı değil ve mutlaka acılı olacak ( artık isot mu kullanırsın pul biber mi yoksa biber salçası mı bilmem ) yoksam kendi evinde saksıda yetiştirtirdiğin cin biberlerden yaptığın biber turşusu mu bilmem ama acılı olacak
(not : zar zor acıkladım yazıları okuttum resimleri gösterdim de öyle inandı benim hatun ve elinden kurtuldum yoksa sorardım size )
necmi demiş ki:sizin yüzünüzden hanımla kavga ettik iyimi mutlu oldunuzmu
Evet bizde yapilan kisirda boyle yarin bende yapicam malzemeleri topladim kac haftadir resimler falan canim cekiyor burda kaldik ca obez olucam oda ayri bir konu
[ne kısırmış beeeeee....ödülleri unutturdu valla...
dede2552- Mesaj Sayısı : 139
bu forumda ödül mödül yok
burdaki en büyük ödül dostluk ve sohbet
ödül yamangezginkayboldu.com da orda da elemeler var ilk 17 elenecek (ahanda 40 oldu ) size gene bişey yok
burdaki en büyük ödül dostluk ve sohbet
ödül yamangezginkayboldu.com da orda da elemeler var ilk 17 elenecek (ahanda 40 oldu ) size gene bişey yok
2 sayfadaki 19 sayfası • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
2 sayfadaki 19 sayfası