Geyik ve Sohbet Sayfası
+10
demobilir
visal
hernurman
dede2552
JaKoBiaNx
Cem
necmi
FoReVeR-LoVe
mad1tr
aycaok
14 posters
17 sayfadaki 19 sayfası
17 sayfadaki 19 sayfası • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19
Geri: Geyik ve Sohbet Sayfası
Ben de kacayim biraz tv seyredeyim Herkeze iyi geceler
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
günaydın forever nasılsınFoReVeR-LoVe demiş ki: herkese günaydın...
Cem- Mesaj Sayısı : 60
günaydın...iyilik ne olsun uğraşıyoz işte...sen nasılsın...Cem demiş ki:günaydın forever nasılsınFoReVeR-LoVe demiş ki: herkese günaydın...
işteyim nolsun. bugün mesai yapmak zorunda kaldım maalesef. yürüyen tarihteki mesajlar baktım. son gün kuşlerın yemini soranlar varFoReVeR-LoVe demiş ki:günaydın...iyilik ne olsun uğraşıyoz işte...sen nasılsın...Cem demiş ki:günaydın forever nasılsınFoReVeR-LoVe demiş ki: herkese günaydın...
şikayetvar.com sitesine mesaj bıraktınızmı ne yazdınız
Cem- Mesaj Sayısı : 60
necmi bıraktı şikayetini ...ben bişi yazmadım...kazanan kazandı bu saatten sonra ne diyebilirsinki...Cem demiş ki:işteyim nolsun. bugün mesai yapmak zorunda kaldım maalesef. yürüyen tarihteki mesajlar baktım. son gün kuşlerın yemini soranlar varFoReVeR-LoVe demiş ki:günaydın...iyilik ne olsun uğraşıyoz işte...sen nasılsın...Cem demiş ki:günaydın forever nasılsınFoReVeR-LoVe demiş ki: herkese günaydın...
şikayetvar.com sitesine mesaj bıraktınızmı ne yazdınız
Gunaydin
FoReVeR-LoVe demiş ki:Günaydın ...nasıl gidiyor...mad1tr demiş ki:Gunaydin
Bilmem tuketici mahkemelerine mi basvursak ne dusunuyorum
gerek yok boşver... yaptıgın masrafa değmez...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:Günaydın ...nasıl gidiyor...mad1tr demiş ki:Gunaydin
FoReVeR-LoVe demiş ki:gerek yok boşver... yaptıgın masrafa değmez...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:Günaydın ...nasıl gidiyor...mad1tr demiş ki:Gunaydin
birlikten kuvvet dogar masraf azalir
ben yokum...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:gerek yok boşver... yaptıgın masrafa değmez...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:Günaydın ...nasıl gidiyor...mad1tr demiş ki:Gunaydin
FoReVeR-LoVe demiş ki:ben yokum...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:gerek yok boşver... yaptıgın masrafa değmez...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:Günaydın ...nasıl gidiyor...mad1tr demiş ki:Gunaydin
tüketici mahkemesi bu mahkemeye bakmaz 41-29 istediğine hediye yi verir kimsede bişey diyemez .
ama amaç düzgün bir çalışma yapmaksa başta ben herkez laf söyler
o kadar...necmi demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:ben yokum...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:gerek yok boşver... yaptıgın masrafa değmez...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:Günaydın ...nasıl gidiyor...mad1tr demiş ki:Gunaydin
tüketici mahkemesi bu mahkemeye bakmaz 41-29 istediğine hediye yi verir kimsede bişey diyemez .
necmi demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:ben yokum...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:gerek yok boşver... yaptıgın masrafa değmez...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:Günaydın ...nasıl gidiyor...mad1tr demiş ki:Gunaydin
Nasil bakmaz necmi cim bakar Sonucta alinan sonuc noter huzurunda alinmiyor hatta zorunlu bile bildigim kadariyla bir tuketim soz konusu oyle yada bole
o zaman sen bas vur biz arkandan geliriz ...mad1tr demiş ki:necmi demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:ben yokum...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:gerek yok boşver... yaptıgın masrafa değmez...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:Günaydın ...nasıl gidiyor...mad1tr demiş ki:Gunaydin
Nasil bakmaz necmi cim bakar Sonucta alinan sonuc noter huzurunda alinmiyor hatta zorunlu bile bildigim kadariyla bir tuketim soz konusu oyle yada bole
iyide biz neyi ve nasıl şikayet edecez hediye alan arkadaşlar hile mi yaptı diyecez 41-29 şike mi yaptı diyecez beyendikleri nicklere hediye mi verdi diyecez ne diyecez onu deyin hele
necmi haklı...necmi demiş ki:iyide biz neyi ve nasıl şikayet edecez hediye alan arkadaşlar hile mi yaptı diyecez 41-29 şike mi yaptı diyecez beyendikleri nicklere hediye mi verdi diyecez ne diyecez onu deyin hele
necmi demiş ki:iyide biz neyi ve nasıl şikayet edecez hediye alan arkadaşlar hile mi yaptı diyecez 41-29 şike mi yaptı diyecez beyendikleri nicklere hediye mi verdi diyecez ne diyecez onu deyin hele
Oyunun sonunda oynanan penguen oyununun genele hitap etmedigini(bilgisayar ozelliklerine gore alinan puanin degismesi ) ve hileye acik bir oyun oldugunu yapilan elemenin de saibeli oldugu yeter sanirim
mad1tr demiş ki:necmi demiş ki:iyide biz neyi ve nasıl şikayet edecez hediye alan arkadaşlar hile mi yaptı diyecez 41-29 şike mi yaptı diyecez beyendikleri nicklere hediye mi verdi diyecez ne diyecez onu deyin hele
Oyunun sonunda oynanan penguen oyununun genele hitap etmedigini(bilgisayar ozelliklerine gore alinan puanin degismesi ) ve hileye acik bir oyun oldugunu yapilan elemenin de saibeli oldugu yeter sanirim
Arkadaşlar merhaba,yaklaşık 1 haftadır internete girememiştim işlerim çok yoğundu şimdide izine ayrıldım ve şu kazananlar kimmiş bi bakayım dedim.amanın ne göreyim,40. sıradan listeye girmişim,Valla kızım çok sevindi o puanı zaten onun sayesinde yapmıştık ama şunu söyliyeyim hilenin yamacına bile yaklaşmadım. diyorum ya benim imecem kızım oldu.hediyede ona helaldir valla.herkeslere selam .
alizebu- Mesaj Sayısı : 117
merhaba alizebu...hayırlısı olsun güle güle kullanın kutuyu...alizebu demiş ki:Arkadaşlar merhaba,yaklaşık 1 haftadır internete girememiştim işlerim çok yoğundu şimdide izine ayrıldım ve şu kazananlar kimmiş bi bakayım dedim.amanın ne göreyim,40. sıradan listeye girmişim,Valla kızım çok sevindi o puanı zaten onun sayesinde yapmıştık ama şunu söyliyeyim hilenin yamacına bile yaklaşmadım. diyorum ya benim imecem kızım oldu.hediyede ona helaldir valla.herkeslere selam .
Allah razı olsun kardeş.sizler naaptınız.Listede tanıdık kimseleri göremedim herşey çok değişmiş.FoReVeR-LoVe demiş ki:merhaba alizebu...hayırlısı olsun güle güle kullanın kutuyu...alizebu demiş ki:Arkadaşlar merhaba,yaklaşık 1 haftadır internete girememiştim işlerim çok yoğundu şimdide izine ayrıldım ve şu kazananlar kimmiş bi bakayım dedim.amanın ne göreyim,40. sıradan listeye girmişim,Valla kızım çok sevindi o puanı zaten onun sayesinde yapmıştık ama şunu söyliyeyim hilenin yamacına bile yaklaşmadım. diyorum ya benim imecem kızım oldu.hediyede ona helaldir valla.herkeslere selam .
alizebu- Mesaj Sayısı : 117
biz gümledik... 41-29 o piti piti yöntemi eleme yapmış...alizebu demiş ki:Allah razı olsun kardeş.sizler naaptınız.Listede tanıdık kimseleri göremedim herşey çok değişmiş.FoReVeR-LoVe demiş ki:merhaba alizebu...hayırlısı olsun güle güle kullanın kutuyu...alizebu demiş ki:Arkadaşlar merhaba,yaklaşık 1 haftadır internete girememiştim işlerim çok yoğundu şimdide izine ayrıldım ve şu kazananlar kimmiş bi bakayım dedim.amanın ne göreyim,40. sıradan listeye girmişim,Valla kızım çok sevindi o puanı zaten onun sayesinde yapmıştık ama şunu söyliyeyim hilenin yamacına bile yaklaşmadım. diyorum ya benim imecem kızım oldu.hediyede ona helaldir valla.herkeslere selam .
alizebu demiş ki:Arkadaşlar merhaba,yaklaşık 1 haftadır internete girememiştim işlerim çok yoğundu şimdide izine ayrıldım ve şu kazananlar kimmiş bi bakayım dedim.amanın ne göreyim,40. sıradan listeye girmişim,Valla kızım çok sevindi o puanı zaten onun sayesinde yapmıştık ama şunu söyliyeyim hilenin yamacına bile yaklaşmadım. diyorum ya benim imecem kızım oldu.hediyede ona helaldir valla.herkeslere selam .
tebrikler alizebu güle güle kullanın kızınızla
hernurman- Mesaj Sayısı : 98
17 sayfadaki 19 sayfası • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19
17 sayfadaki 19 sayfası