ilk 17 elensin
+2
mad1tr
necmi
6 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
ilk 17 elensin diyenler :))
Geri: ilk 17 elensin
necmi demiş ki:ya bi kıyak yapın )
benim fare penguenleri tıklamaktan artik tiklayamadigi icin oyumu yazarak veriyorum Hayir
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
lı olsunmad1tr demiş ki:necmi demiş ki:ya bi kıyak yapın )
benim fare penguenleri tıklamaktan artik tiklayamadigi icin oyumu yazarak veriyorum Hayir
kısmını unutmusun ben yazdım
necmi demiş ki:lı olsunmad1tr demiş ki:necmi demiş ki:ya bi kıyak yapın )
kısmını unutmusun ben yazdım
Yok unutmadim Ben sade yalin halini seviyorum
kardeş "benim bişey kazanacağım yok bari forumdakiler kazansın" felsefesinden yola çıkarak evet diyecektim ama başkaları da kaynıyodu o zaman, ondan şöyle bişey yapalım belli sayıları(sizleri) seçelim onların dışındakileri eleyelim geriye forumdakiler kalınca da en çok hindistan cevizini kim kıracak yarışması düzenleyip öyle bi sıralama yapalım.
ha tabi bu benim bi anlık, üzerinde çok çalışma fırsatı bulamadığım bi proje henüz, yani daha da geliştirilebilir, bu fikir de bir kul yapısı sonuçta. artıları eksileri masaya yatırılır sizlerin de katılımıyla bi beyin fırtınası yaptık mı oldu bu iş...
ha tabi bu benim bi anlık, üzerinde çok çalışma fırsatı bulamadığım bi proje henüz, yani daha da geliştirilebilir, bu fikir de bir kul yapısı sonuçta. artıları eksileri masaya yatırılır sizlerin de katılımıyla bi beyin fırtınası yaptık mı oldu bu iş...
hernurman- Mesaj Sayısı : 98
FoReVeR-LoVe demiş ki:İLK 18 ELENSİNMİ ... -EWET- DİYORUM BAŞKA BİŞİ DEMİYORUM...
kıskananlar çatlasın (not : şimci gerçekten hediye alıyomuşum )
necmi demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:İLK 18 ELENSİNMİ ... -EWET- DİYORUM BAŞKA BİŞİ DEMİYORUM...
Sen listenin bir cok yerine dagildigin icin her halde bir seyler kazanirsin diyorum
mad1tr demiş ki:necmi demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:İLK 18 ELENSİNMİ ... -EWET- DİYORUM BAŞKA BİŞİ DEMİYORUM...
Sen listenin bir cok yerine dagildigin icin her halde bir seyler kazanirsin diyorum
ya bi dur s@nemi deme kimse bilmiyodu )
necmi demiş ki:mad1tr demiş ki:necmi demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:İLK 18 ELENSİNMİ ... -EWET- DİYORUM BAŞKA BİŞİ DEMİYORUM...
ya bi dur s@nemi deme kimse bilmiyodu )
Demiyorum yaw ismini bile anmadim S@nemin
Ne diyosunuz arkadaşlar rasgele ilk 17 elensin ne demek? Bence hızlandırıcı programların tümünü ve İMECE yi kullanan tüm yarışmacılar elenmeli!!!
Belki böylece sıralamaya girebilirim
Kabul edenler el kaldırsın
KABUL EDİLMİŞTİR
Kabul edenler el kaldırsın
KABUL EDİLMİŞTİR
En son oktayel tarafından Cuma Tem. 11, 2008 1:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
oktayel- Mesaj Sayısı : 61
hepte kendini düşünüyon canım...oktayel demiş ki:Ne diyosunuz arkadaşlar rasgele ilk 17 elensin ne demek? Bence hızlandırıcı programların tümünü ve İMECE yi kullanan tüm yarışmacılar elenmeli!!!
oktayel demiş ki:Ne diyosunuz arkadaşlar rasgele ilk 17 elensin ne demek? Bence hızlandırıcı programların tümünü ve İMECE yi kullanan tüm yarışmacılar elenmeli!!!
Tamamen adalet icin yani baska bir neden yok yani :lol!:Not adalet necminin tanidigi cikti Bastan torpilli arkadas
En son mad1tr tarafından Cuma Tem. 11, 2008 1:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
FoReVeR-LoVe demiş ki:hepte kendini düşünüyon canım...oktayel demiş ki:Ne diyosunuz arkadaşlar rasgele ilk 17 elensin ne demek? Bence hızlandırıcı programların tümünü ve İMECE yi kullanan tüm yarışmacılar elenmeli!!!
Yok, ben aslında sizi haklı görüyorum, forever sen ne de olsa arkadaşlarını düşünürsün; ya ni mesela beni, onun için "Sen Üzülme" diye, yoksa hiç hediye felan umurumda değil
anladım ben anladım...oktayel demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:hepte kendini düşünüyon canım...oktayel demiş ki:Ne diyosunuz arkadaşlar rasgele ilk 17 elensin ne demek? Bence hızlandırıcı programların tümünü ve İMECE yi kullanan tüm yarışmacılar elenmeli!!!
Yok, ben aslında sizi haklı görüyorum, forever sen ne de olsa arkadaşlarını düşünürsün; ya ni mesela beni, onun için "Sen Üzülme" diye, yoksa hiç hediye felan umurumda değil
mad1tr demiş ki:oktayel demiş ki:Ne diyosunuz arkadaşlar rasgele ilk 17 elensin ne demek? Bence hızlandırıcı programların tümünü ve İMECE yi kullanan tüm yarışmacılar elenmeli!!!
Tamamen adalet icin yani baska bir neden yok yani :lol!:Not adalet necminin tanidigi cikti Bastan torpilli arkadas
Yada şöylede olabilir "İMECE" vs kullanan arkadaşları diskalifiye etmek olmasın, onların program olmadan yaptıkları en yüksek puanları kabul edilsin.
Bu nası?
çok güzel...oktayel demiş ki:mad1tr demiş ki:oktayel demiş ki:Ne diyosunuz arkadaşlar rasgele ilk 17 elensin ne demek? Bence hızlandırıcı programların tümünü ve İMECE yi kullanan tüm yarışmacılar elenmeli!!!
Yada şöylede olabilir "İMECE" vs kullanan arkadaşları diskalifiye etmek olmasın, onların program olmadan yaptıkları en yüksek puanları kabul edilsin.
Bu nası?
yaw aklıma bişi takıldı.ilk 3 böyük hedayeleri alıo,sonraki 50 kutu kutu coco star götürüo demio muydu kurallarda,yoksa ben mi yanlış hatırlıom Eğer öyleyse 53 kişinin listede olması lazım değil mi?
BASCAVUS- Mesaj Sayısı : 170
çok mantıklı...BASCAVUS demiş ki:yaw aklıma bişi takıldı.ilk 3 böyük hedayeleri alıo,sonraki 50 kutu kutu coco star götürüo demio muydu kurallarda,yoksa ben mi yanlış hatırlıom Eğer öyleyse 53 kişinin listede olması lazım değil mi?
Listede en iyi puan yapan 50 kişi var. Yoksa hediye almaya gelince bu ilk 50 kişinin içinde i-pod alanlara da hediye vermeyecekler, herkez 1 hediye alacak.BASCAVUS demiş ki:yaw aklıma bişi takıldı.ilk 3 böyük hedayeleri alıo,sonraki 50 kutu kutu coco star götürüo demio muydu kurallarda,yoksa ben mi yanlış hatırlıom Eğer öyleyse 53 kişinin listede olması lazım değil mi?
ama hediye kısmında da hediyelerden sadece büyüğü (maddi olarak) verilmeyecek mi?E adam/kadın 3.'yse hem i-pod kazanmışsa,telefonu alması lazım kurallara göre.o zman da i-pod'lar 41-29un eline kalıo
BASCAVUS- Mesaj Sayısı : 170
ordaki liste göstermelik adını dahi duymadığınız kişiler kapcak hediyeyi siz dua edin de sadece ilk 17 elensin yoksam karışacak ortalık. rrüyamda falan görmedim telde konuştum 17 gidiyo )
ilk 3 e girenler ipod aldıysalar ipod da onların kazandıkları ödül onların sadece ilk 3 için geçerli...BASCAVUS demiş ki:ama hediye kısmında da hediyelerden sadece büyüğü (maddi olarak) verilmeyecek mi?E adam/kadın 3.'yse hem i-pod kazanmışsa,telefonu alması lazım kurallara göre.o zman da i-pod'lar 41-29un eline kalıo
FoReVeR-LoVe demiş ki:ilk 3 e girenler ipod aldıysalar ipod da onların kazandıkları ödül onların sadece ilk 3 için geçerli...BASCAVUS demiş ki:ama hediye kısmında da hediyelerden sadece büyüğü (maddi olarak) verilmeyecek mi?E adam/kadın 3.'yse hem i-pod kazanmışsa,telefonu alması lazım kurallara göre.o zman da i-pod'lar 41-29un eline kalıo
ya ben i-pod almadim ki )
sana aldın diyen kimki... :Do zaman büyük ödülleri alırsın sen...necmi demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:ilk 3 e girenler ipod aldıysalar ipod da onların kazandıkları ödül onların sadece ilk 3 için geçerli...BASCAVUS demiş ki:ama hediye kısmında da hediyelerden sadece büyüğü (maddi olarak) verilmeyecek mi?E adam/kadın 3.'yse hem i-pod kazanmışsa,telefonu alması lazım kurallara göre.o zman da i-pod'lar 41-29un eline kalıo
ya ben i-pod almadim ki )
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası