ilk 17 elensin
+2
mad1tr
necmi
6 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
ilk 17 elensin diyenler :))
Geri: ilk 17 elensin
necmi demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:ilk 3 e girenler ipod aldıysalar ipod da onların kazandıkları ödül onların sadece ilk 3 için geçerli...BASCAVUS demiş ki:ama hediye kısmında da hediyelerden sadece büyüğü (maddi olarak) verilmeyecek mi?E adam/kadın 3.'yse hem i-pod kazanmışsa,telefonu alması lazım kurallara göre.o zman da i-pod'lar 41-29un eline kalıo
ya ben i-pod almadim ki )
Ne tesadüf bende
BASCAVUS- Mesaj Sayısı : 170
FoReVeR-LoVe demiş ki:sana aldın diyen kimki... :Do zaman büyük ödülleri alırsın sen...necmi demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:ilk 3 e girenler ipod aldıysalar ipod da onların kazandıkları ödül onların sadece ilk 3 için geçerli...BASCAVUS demiş ki:ama hediye kısmında da hediyelerden sadece büyüğü (maddi olarak) verilmeyecek mi?E adam/kadın 3.'yse hem i-pod kazanmışsa,telefonu alması lazım kurallara göre.o zman da i-pod'lar 41-29un eline kalıo
hani ilk 17 eleniyo ya ben i-pod almadığıma göre i-pod 41-29 a kalamaz
aynen...sana büyük ödül kalır...çok zekisin yaw...necmi demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:sana aldın diyen kimki... :Do zaman büyük ödülleri alırsın sen...necmi demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:ilk 3 e girenler ipod aldıysalar ipod da onların kazandıkları ödül onların sadece ilk 3 için geçerli...BASCAVUS demiş ki:ama hediye kısmında da hediyelerden sadece büyüğü (maddi olarak) verilmeyecek mi?E adam/kadın 3.'yse hem i-pod kazanmışsa,telefonu alması lazım kurallara göre.o zman da i-pod'lar 41-29un eline kalıo
hani ilk 17 eleniyo ya ben i-pod almadığıma göre i-pod 41-29 a kalamaz
oktayel demiş ki:Listede en iyi puan yapan 50 kişi var. Yoksa hediye almaya gelince bu ilk 50 kişinin içinde i-pod alanlara da hediye vermeyecekler, herkez 1 hediye alacak.BASCAVUS demiş ki:yaw aklıma bişi takıldı.ilk 3 böyük hedayeleri alıo,sonraki 50 kutu kutu coco star götürüo demio muydu kurallarda,yoksa ben mi yanlış hatırlıom Eğer öyleyse 53 kişinin listede olması lazım değil mi?
Olurmu yahu onlar supriz hediyeydi İpod alanlar buyuk hediyeyide alabilir
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
Haklısın sanırım alabilir, 50 kişiden kastım kutu alan 50, büyük hediyeyi alanlar dahil değil yani i-pod ve büyük hediye alanlara kutu yok sanırım, ve birden fazla nick le yarışanlar tek hediye alacak böylece sıralamada ilk 60-70 hediye alabilir, elenmemişse...mad1tr demiş ki:oktayel demiş ki:Listede en iyi puan yapan 50 kişi var. Yoksa hediye almaya gelince bu ilk 50 kişinin içinde i-pod alanlara da hediye vermeyecekler, herkez 1 hediye alacak.BASCAVUS demiş ki:yaw aklıma bişi takıldı.ilk 3 böyük hedayeleri alıo,sonraki 50 kutu kutu coco star götürüo demio muydu kurallarda,yoksa ben mi yanlış hatırlıom Eğer öyleyse 53 kişinin listede olması lazım değil mi?
Olurmu yahu onlar supriz hediyeydi İpod alanlar buyuk hediyeyide alabilir
oktayel- Mesaj Sayısı : 61
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası