LİSTE AÇIKLANMIŞ KİMSEYE ÖDÜL FELAN YOK
+17
karartMan
dede2552
JaKoBiaNx
Cem
musab07
demobilir
hernurman
gunes_esra
kerematalayer
BASCAVUS
mikado
visal
midfielder7
necmi
oktayel
mad1tr
FoReVeR-LoVe
21 posters
1 sayfadaki 10 sayfası
1 sayfadaki 10 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Geri: LİSTE AÇIKLANMIŞ KİMSEYE ÖDÜL FELAN YOK
FoReVeR-LoVe demiş ki:WALLAHA AÇIKLANMIŞ LİSTE
Send emi burutus
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
YEMİNLE...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:WALLAHA AÇIKLANMIŞ LİSTE
Send emi burutus
FoReVeR-LoVe demiş ki:YEMİNLE...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:WALLAHA AÇIKLANMIŞ LİSTE
Send emi burutus
Nerde senin sitedemi
AÇ SİTEYE BAK ...AÇIKLANMAMIŞSA GÖR BENDE YOKUM LİSTEDEmad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:YEMİNLE...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:WALLAHA AÇIKLANMIŞ LİSTE
Send emi burutus
Nerde senin sitedemi
yaşasın bi kutu aldım, alizebu arkadaşta almış
En son oktayel tarafından Cuma Tem. 11, 2008 3:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
oktayel- Mesaj Sayısı : 61
BENDE ODA YOK HAYIRLISI OLSUN...oktayel demiş ki:yaşasın bi kutu aldım
FoReVeR-LoVe demiş ki:AÇ SİTEYE BAK ...AÇIKLANMAMIŞSA GÖR BENDE YOKUM LİSTEDEmad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:YEMİNLE...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:WALLAHA AÇIKLANMIŞ LİSTE
Send emi burutus
Nerde senin sitedemi
Gordum bascavus ve alzebu girmis ama digerlerini tanimiyom
BEN YOKUM ONUDA GÖRDÜNMÜmad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:AÇ SİTEYE BAK ...AÇIKLANMAMIŞSA GÖR BENDE YOKUM LİSTEDEmad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:YEMİNLE...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:WALLAHA AÇIKLANMIŞ LİSTE
Send emi burutus
Nerde senin sitedemi
Gordum bascavus ve alzebu girmis ama digerlerini tanimiyom
Canım kardeşim bi espirisine takıldıydık ama hakkaten imece li arkadaşları sildiler heralde, neyse hayırlısı, visal'i de göremedim. O kadar boştan yere üzdüler onu da. Ne diyeceğimi bilemiyorum, kusura bakmayın. Görünüşe göre 300'ün üzerine pek çıkan olmamışFoReVeR-LoVe demiş ki:BENDE ODA YOK HAYIRLISI OLSUN...oktayel demiş ki:yaşasın bi kutu aldım
ÖNEMLİ DEİL NE YAPALIM ...SADECE GÜLÜYORUM İYİYİM BEN...oktayel demiş ki:Canım kardeşim bi espirisine takıldıydık ama hakkaten imece li arkadaşları sildiler heralde, neyse hayırlısı, visal'i de göremedim. O kadar boştan yere üzdüler onu da. Ne diyeceğimi bilemiyorum, kusura bakmayın. Görünüşe göre 300'ün üzerine pek çıkan olmamışFoReVeR-LoVe demiş ki:BENDE ODA YOK HAYIRLISI OLSUN...oktayel demiş ki:yaşasın bi kutu aldım
Hepsini Tebrik ederim
En son mad1tr tarafından Cuma Tem. 11, 2008 3:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
3.YÜ DEİŞTİRMİŞLER YENİLEDE GEL... 3. Karartmanmad1tr demiş ki:
Hepsini Tebrik ederim
şimdi ben ne diyim
kim bana diyecekki senin aldığın liste doğru liste değil diye hadi eleme yaptılar anladım ama benim aldığım listeyle 2 kişinin puanı aynı olsun sadece
YUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH DİYORUM
KİM NE DERSE DESİN TÜM ÜLKER MALLARI TARAFIMDAN BOYKOT EDİLİYOR.
(ZATEN İŞYERİMDEDE KULLANMADIM SATMADIM YA NEYSE )
kim bana diyecekki senin aldığın liste doğru liste değil diye hadi eleme yaptılar anladım ama benim aldığım listeyle 2 kişinin puanı aynı olsun sadece
KİM NE DERSE DESİN TÜM ÜLKER MALLARI TARAFIMDAN BOYKOT EDİLİYOR.
(ZATEN İŞYERİMDEDE KULLANMADIM SATMADIM YA NEYSE )
En son necmi tarafından Cuma Tem. 11, 2008 3:25 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
necmi demiş ki:şimdi ben ne diyim
liste bende su an acilmiyor sizde
rezalet bir tablo ... siz bana bakmayın ben cok iyiyim...
N eoldu yahu dilinizmi tutldu
FoReVeR-LoVe demiş ki:rezalet bir tablo ... siz bana bakmayın ben cok iyiyim...
Belli belli
gercekten cok iyiyim hakta ben nerdeyim yaw aaa bulutlar ewet bulutlar cok güzel onlar...mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:rezalet bir tablo ... siz bana bakmayın ben cok iyiyim...
Belli belli
bende liste açılıyorda anlamadığım şey ben 7635 araştırm, 263088 penguen, toplamda 270723 puan yapmıştım listede puanım 268... görünüyo? anlamadım yani 2 puanı niye kırdılarsa? yoksa o ben değilmiyim?mad1tr demiş ki:necmi demiş ki:şimdi ben ne diyim
En son oktayel tarafından Cuma Tem. 11, 2008 3:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
YA BEN BU ELEMENİN ADİL OLARAK YAPILDIĞINA İNAMIYORUM HAKKATEN KAFALARINA GÖRE LİSTELEMİŞLER PUANLAR BİLE TUTMUYO
HOS DOĞRUSUNU YAPMIŞLAR BİZİM LİSTEYİ ELEMESELERDİ DAĞILIMIN ADALETLİ OLUP OLMADIĞINI SÖYLEYECEKTİK ŞİMDİ BİŞİ DİYEMİYORUZ. ONLARDA RAHATÇA AT OYNATIYO
TEKRARDAN YUHHHHHHHHHHHHHH DİYORUM
HOS DOĞRUSUNU YAPMIŞLAR BİZİM LİSTEYİ ELEMESELERDİ DAĞILIMIN ADALETLİ OLUP OLMADIĞINI SÖYLEYECEKTİK ŞİMDİ BİŞİ DİYEMİYORUZ. ONLARDA RAHATÇA AT OYNATIYO
necmi demiş ki:YA BEN BU ELEMENİN ADİL OLARAK YAPILDIĞINA İNAMIYORUM HAKKATEN KAFALARINA GÖRE LİSTELEMİŞLER PUANLAR BİLE TUTMUYO
oktayel demiş ki:bende liste açılıyorda anlamadığım şey ben 7635 araştırm, 263088 penguen, toplamda 270723 puan yapmıştım listede puanım 268... görünüyo? anlamadım yani 2 puanı niye kırdılarsa? yoksa o ben değilmiyim?mad1tr demiş ki:necmi demiş ki:şimdi ben ne diyim
Eger sen isen kutunun icinden ne cikti yazarsin artik merak ettik
bi kutuda ben almışım toplasam 5 kere sonuna kadar oynamadım ama bunada şükür bi ipod bide kutu yeter büyük hediyeleri kazananları kutluyorum
midfielder7- Mesaj Sayısı : 151
TEBRİKLER KARDEŞİM ...HAYIRLISI OLSUN...midfielder7 demiş ki:bi kutuda ben almışım toplasam 5 kere sonuna kadar oynamadım ama bunada şükür bi ipod bide kutu yeter büyük hediyeleri kazananları kutluyorum
1 sayfadaki 10 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
1 sayfadaki 10 sayfası