LİSTE AÇIKLANMIŞ KİMSEYE ÖDÜL FELAN YOK
+17
karartMan
dede2552
JaKoBiaNx
Cem
musab07
demobilir
hernurman
gunes_esra
kerematalayer
BASCAVUS
mikado
visal
midfielder7
necmi
oktayel
mad1tr
FoReVeR-LoVe
21 posters
9 sayfadaki 10 sayfası
9 sayfadaki 10 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Geri: LİSTE AÇIKLANMIŞ KİMSEYE ÖDÜL FELAN YOK
herseyi merak ediyon yaw ... [/quote]FoReVeR-LoVe demiş ki:mad1tr demiş ki:_______________________________visal demiş ki:tarafindan mad1tr,
Benim anlamadigim son bizim aldigimiz listede ugurun altindaki kislere ne oldu neden elendi Bunlar 41-29 listesinde altalta bizim aldigimizda aralarinda bir cok kisi var
O bahsettigin ,arada elenmis olan kisiler ,buyuk ihtimalle arastirma puani sifir olup da 300'un uzerine cikabilenler.
olabilir o kisiler bu foruma uyeyse cevap yazsin merak ettim arastirma puanlari kacti
Merak ogrenmenin ilk asamasidir
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
FoReVeR-LoVe demiş ki:herkese h.akşamlar görüşmek üzere k.i.bakınız...
iyi aksamlar
Hayirli aksamlar Forever . Gorusmek uzere.mad1tr demiş ki:FoReVeR-LoVe demiş ki:herkese h.akşamlar görüşmek üzere k.i.bakınız...
iyi aksamlar
visal- Mesaj Sayısı : 373
))) Ben de cikayim artik. Daha nice (sonucu saibesiz)maceralarda bulusmak uzere. MUhabetle kalin. Allah'a (cc) emanet olun.
Haklısın arkadaş. yarı eleyip yarı elemeyerek insanları hileye teşvik ettiler.JaKoBiaNx demiş ki:ABİ BAKIN BEN 310 YAPTIGIMDA BU ADİ ŞEREFSİZLER O PİÇ 121212 Yİ ELEMEDİLER SONRA BİZİ HİLE YAPMAYA TEŞVİK ETTİLER ONU GEÇTİM ONDAN SONRA ELEMELERDE 339 U BIRAKTILAR YİNE İNSANLARI HİLE YAPMAYA TEŞVİK ETTİLER VE SONUNDA KENDİ ELEMANLARINA VERDİLER HEDİYELERİ BİZİM FORUMA TAKILAN KAÇ ARKADAŞ ALIRDI HEDİYELERİ BURDAN SORARIM MADEM PUAN BURDA DURACAK BE ADİLER NEDEN ELEMELRİ GEÇ YAPTINIZ TAM YERİNDE YAPMADINIZ ULEN SAYIP SÖVECEM KENDİMİ ZOR TUTUYORUM.......
Cem- Mesaj Sayısı : 60
Doğru söylüyorsun visal. sağ gösterip sol vurdular. herkesi hileye teşvik ettiler. listeleri oluştururlerken hile yapanları eleselerdi kimse hileye gitmezdi. ama öyle yapmadılar. millet listede yüksek puanları görünce onları geçmek istedi. imece kullanıp elenmeyenleri görünce. iemceyi serbest sandılar ki bende bunlara dahilim. hepimizi aldattılar. bende imece kullanmadan 300bin puanı geçmiştim. yazık oldu.visal demiş ki:Elemelerin daha en basinda lâyikiyle yapilmamasi gercekten de program kullanmamis olan insanlari "demekki kullanilabilir,elenme sebebi sayilmiyor" dusuncesine sevk etmis ve onlar da son birkac gun bir gayret program kullanarak puanlarini yukseltme yoluna gitmistir.
Bu , 4129'un kisileri aldatmaya yonelik bir davranisidir.Sag gosterip sol vurmustur.Bunun baska bir aciklamasi yok.Buna baska bir ad koyamiyorum.
Program kullanarak yuksek puan almak "Hileli puan" olarak adlandirilmissa, kendi yaptiklarini ne ile adlandiracaklar bunu da merak ediyorum dogrusu!
Sana da afiyet olsun hzl ..
Ovunmek olarak algilamayin lutfen Demekki cok guzel gorunuyorlar,gercekten yemissiniz hissi uyandiriyor bu da sizlerde . BUna sevindim
Ovunmek olarak algilamayin lutfen Demekki cok guzel gorunuyorlar,gercekten yemissiniz hissi uyandiriyor bu da sizlerde . BUna sevindim
mad1tr demiş ki:
Benim anlamadigim son bizim aldigimiz listede ugurun altindaki kislere ne oldu neden elendi Bunlar 41-29 listesinde altalta bizim aldigimizda aralarinda bir cok kisi var
liste puanları ile açıklanan puanlarda tutmuyor onlarda biliyordur imece kullandıklarını (sanki digerleri kullanmamış gibi ) yazık walla neyse gençler bitti bu olay....
herkese merhaba bikaç açıklama yapma gereği duydum öncelikle bu foruma ilk ve son yazımdır arkadaşlar.öncelikle kendi adamlarını yerleştirdiler filan demeyin ben onların adamı filan değilim.oyuna ilk çıktığı zamanlarda başladım.foruma çok sonraları göz atmak içn giriyordum yani hiç bi şekilde bi bulamaca nasıl çözülüyormuş diye kimseden yardım almadım hiç bi forumdan kopya çekmedim yukarda Allah var.herhangi bi şekilde imece denilen programı ve varsa diğer hile programlarını kullanmadım çünkü kendimi kasmadım kazancam diye zaten açıklanana kadar hediye sandığı alsam iyidir diyodum çünkü herkesin puanları anlam veremediğim bi şekilde yükselmişti bende uğraşma gereği duymamıştım.dediğim gibi oyuna ilk başlayanlardan biriyim herhalde oyun sırasında ne emek verdiğimi Allah bilir (helede o mors u çözerken bi tarafımdan ter akmıştı).hile yapmasaydı elenmeseydi biçok insan geçicekti beni normalde de bunu biliyorum ama ben hile kullanmayı ne pahasına olursa olsun kendime yediremem.kazandığıma bende çok şaşırdım çünkü enson 40ncı sıradaydım ama hiç bi şekilde hile yapmadığım ve kendim çabaladığım(kesnlikle benden daha çok çaba veren arkadaşlar vardır) için arkamdan kötü söz etmeyin sonuçta bi yarışma ve maddi şeyler için birbirimze manevi anlamda zarar vermeyelim.kendinize iyi bakın
ugur253- Mesaj Sayısı : 1
ugur253 demiş ki:herkese merhaba bikaç açıklama yapma gereği duydum öncelikle bu foruma ilk ve son yazımdır arkadaşlar.öncelikle kendi adamlarını yerleştirdiler filan demeyin ben onların adamı filan değilim.oyuna ilk çıktığı zamanlarda başladım.foruma çok sonraları göz atmak içn giriyordum yani hiç bi şekilde bi bulamaca nasıl çözülüyormuş diye kimseden yardım almadım hiç bi forumdan kopya çekmedim yukarda Allah var.herhangi bi şekilde imece denilen programı ve varsa diğer hile programlarını kullanmadım çünkü kendimi kasmadım kazancam diye zaten açıklanana kadar hediye sandığı alsam iyidir diyodum çünkü herkesin puanları anlam veremediğim bi şekilde yükselmişti bende uğraşma gereği duymamıştım.dediğim gibi oyuna ilk başlayanlardan biriyim herhalde oyun sırasında ne emek verdiğimi Allah bilir (helede o mors u çözerken bi tarafımdan ter akmıştı).hile yapmasaydı elenmeseydi biçok insan geçicekti beni normalde de bunu biliyorum ama ben hile kullanmayı ne pahasına olursa olsun kendime yediremem.kazandığıma bende çok şaşırdım çünkü enson 40ncı sıradaydım ama hiç bi şekilde hile yapmadığım ve kendim çabaladığım(kesnlikle benden daha çok çaba veren arkadaşlar vardır) için arkamdan kötü söz etmeyin sonuçta bi yarışma ve maddi şeyler için birbirimze manevi anlamda zarar vermeyelim.kendinize iyi bakın
Arkadasim kimse kimseyi suclamiyor ama Niye 1-2-3 arkadaslar ayni cumle yapisi birbirine benzer bir sekilde aciklama yapma geregi duyuyor bende bunu anlamiyorum Kimse kusura bakmasin ister istemez kuskulaniyor insan ben maili yollar gerekli takipi de yaparim İsteyen katilir mail atar protesto eder İsteyen de etmez herkesin kendi bilecegi bir is
Normal ben kendim hediye kazansam buraya da uye olmasam Uye olma ustune birde aciklama yapma zahmetinede katlanmam Psikolojik olarak ele alirsak olayi davranisiniz kazanan bir kisinin psikolojisine cok ters bunu da belirtmek isterim
tesadüfe bak ya 39. hile yaptı... ama 40. yapmadı... kardeşim kazandıysan senin olsun atv...ugur253 demiş ki:herkese merhaba bikaç açıklama yapma gereği duydum öncelikle bu foruma ilk ve son yazımdır arkadaşlar.öncelikle kendi adamlarını yerleştirdiler filan demeyin ben onların adamı filan değilim.oyuna ilk çıktığı zamanlarda başladım.foruma çok sonraları göz atmak içn giriyordum yani hiç bi şekilde bi bulamaca nasıl çözülüyormuş diye kimseden yardım almadım hiç bi forumdan kopya çekmedim yukarda Allah var.herhangi bi şekilde imece denilen programı ve varsa diğer hile programlarını kullanmadım çünkü kendimi kasmadım kazancam diye zaten açıklanana kadar hediye sandığı alsam iyidir diyodum çünkü herkesin puanları anlam veremediğim bi şekilde yükselmişti bende uğraşma gereği duymamıştım.dediğim gibi oyuna ilk başlayanlardan biriyim herhalde oyun sırasında ne emek verdiğimi Allah bilir (helede o mors u çözerken bi tarafımdan ter akmıştı).hile yapmasaydı elenmeseydi biçok insan geçicekti beni normalde de bunu biliyorum ama ben hile kullanmayı ne pahasına olursa olsun kendime yediremem.kazandığıma bende çok şaşırdım çünkü enson 40ncı sıradaydım ama hiç bi şekilde hile yapmadığım ve kendim çabaladığım(kesnlikle benden daha çok çaba veren arkadaşlar vardır) için arkamdan kötü söz etmeyin sonuçta bi yarışma ve maddi şeyler için birbirimze manevi anlamda zarar vermeyelim.kendinize iyi bakın
bizim amacımız kimseyi karalamak deildir... 41-29 un eleme yöntemi sacmadır... sende imece ve benzeri program kullanmadıysan ben hiçbirşey bilmiyom o kadar... hayırlısı olsun güle güle kullan inş... kazasız belasız...
AminFoReVeR-LoVe demiş ki:tesadüfe bak ya 39. hile yaptı... ama 40. yapmadı... kardeşim kazandıysan senin olsun atv...ugur253 demiş ki:herkese merhaba bikaç açıklama yapma gereği duydum öncelikle bu foruma ilk ve son yazımdır arkadaşlar.öncelikle kendi adamlarını yerleştirdiler filan demeyin ben onların adamı filan değilim.oyuna ilk çıktığı zamanlarda başladım.foruma çok sonraları göz atmak içn giriyordum yani hiç bi şekilde bi bulamaca nasıl çözülüyormuş diye kimseden yardım almadım hiç bi forumdan kopya çekmedim yukarda Allah var.herhangi bi şekilde imece denilen programı ve varsa diğer hile programlarını kullanmadım çünkü kendimi kasmadım kazancam diye zaten açıklanana kadar hediye sandığı alsam iyidir diyodum çünkü herkesin puanları anlam veremediğim bi şekilde yükselmişti bende uğraşma gereği duymamıştım.dediğim gibi oyuna ilk başlayanlardan biriyim herhalde oyun sırasında ne emek verdiğimi Allah bilir (helede o mors u çözerken bi tarafımdan ter akmıştı).hile yapmasaydı elenmeseydi biçok insan geçicekti beni normalde de bunu biliyorum ama ben hile kullanmayı ne pahasına olursa olsun kendime yediremem.kazandığıma bende çok şaşırdım çünkü enson 40ncı sıradaydım ama hiç bi şekilde hile yapmadığım ve kendim çabaladığım(kesnlikle benden daha çok çaba veren arkadaşlar vardır) için arkamdan kötü söz etmeyin sonuçta bi yarışma ve maddi şeyler için birbirimze manevi anlamda zarar vermeyelim.kendinize iyi bakın
bizim amacımız kimseyi karalamak deildir... 41-29 un eleme yöntemi sacmadır... sende imece ve benzeri program kullanmadıysan ben hiçbirşey bilmiyom o kadar... hayırlısı olsun güle güle kullan inş... kazasız belasız...
gözlerim yaşardı yav bırakın bu ayakları....ugur253 demiş ki:herkese merhaba bikaç açıklama yapma gereği duydum öncelikle bu foruma ilk ve son yazımdır arkadaşlar.öncelikle kendi adamlarını yerleştirdiler filan demeyin ben onların adamı filan değilim.oyuna ilk çıktığı zamanlarda başladım.foruma çok sonraları göz atmak içn giriyordum yani hiç bi şekilde bi bulamaca nasıl çözülüyormuş diye kimseden yardım almadım hiç bi forumdan kopya çekmedim yukarda Allah var.herhangi bi şekilde imece denilen programı ve varsa diğer hile programlarını kullanmadım çünkü kendimi kasmadım kazancam diye zaten açıklanana kadar hediye sandığı alsam iyidir diyodum çünkü herkesin puanları anlam veremediğim bi şekilde yükselmişti bende uğraşma gereği duymamıştım.dediğim gibi oyuna ilk başlayanlardan biriyim herhalde oyun sırasında ne emek verdiğimi Allah bilir (helede o mors u çözerken bi tarafımdan ter akmıştı).hile yapmasaydı elenmeseydi biçok insan geçicekti beni normalde de bunu biliyorum ama ben hile kullanmayı ne pahasına olursa olsun kendime yediremem.kazandığıma bende çok şaşırdım çünkü enson 40ncı sıradaydım ama hiç bi şekilde hile yapmadığım ve kendim çabaladığım(kesnlikle benden daha çok çaba veren arkadaşlar vardır) için arkamdan kötü söz etmeyin sonuçta bi yarışma ve maddi şeyler için birbirimze manevi anlamda zarar vermeyelim.kendinize iyi bakın
dede2552- Mesaj Sayısı : 139
böylemi...dede2552 demiş ki:gözlerim yaşardı yav bırakın bu ayakları....ugur253 demiş ki:herkese merhaba bikaç açıklama yapma gereği duydum öncelikle bu foruma ilk ve son yazımdır arkadaşlar.öncelikle kendi adamlarını yerleştirdiler filan demeyin ben onların adamı filan değilim.oyuna ilk çıktığı zamanlarda başladım.foruma çok sonraları göz atmak içn giriyordum yani hiç bi şekilde bi bulamaca nasıl çözülüyormuş diye kimseden yardım almadım hiç bi forumdan kopya çekmedim yukarda Allah var.herhangi bi şekilde imece denilen programı ve varsa diğer hile programlarını kullanmadım çünkü kendimi kasmadım kazancam diye zaten açıklanana kadar hediye sandığı alsam iyidir diyodum çünkü herkesin puanları anlam veremediğim bi şekilde yükselmişti bende uğraşma gereği duymamıştım.dediğim gibi oyuna ilk başlayanlardan biriyim herhalde oyun sırasında ne emek verdiğimi Allah bilir (helede o mors u çözerken bi tarafımdan ter akmıştı).hile yapmasaydı elenmeseydi biçok insan geçicekti beni normalde de bunu biliyorum ama ben hile kullanmayı ne pahasına olursa olsun kendime yediremem.kazandığıma bende çok şaşırdım çünkü enson 40ncı sıradaydım ama hiç bi şekilde hile yapmadığım ve kendim çabaladığım(kesnlikle benden daha çok çaba veren arkadaşlar vardır) için arkamdan kötü söz etmeyin sonuçta bi yarışma ve maddi şeyler için birbirimze manevi anlamda zarar vermeyelim.kendinize iyi bakın
bu motoru hilelide hilesizde ben alıcaktım son ana kadar hilede yapmadım puanlarımda bellidir ben sana bişey demiyorum bu 41 29 adi insanlarına diyorum bu terbiyesizlikleeri için lanetliyorum sende başkalarıonın yaptığı haksızlıkla güzel mal sahibi oldun güle güle kullan kullanabilirsen şunu söyleyeyim hilelide hilesizde senden yüksek puan aldım ben hayırlı olsun demiyorum kesinlikle bana dokundu bu aynı şekilde vicdanın rahat etmeyecek vicdanın varsa?ugur253 demiş ki:herkese merhaba bikaç açıklama yapma gereği duydum öncelikle bu foruma ilk ve son yazımdır arkadaşlar.öncelikle kendi adamlarını yerleştirdiler filan demeyin ben onların adamı filan değilim.oyuna ilk çıktığı zamanlarda başladım.foruma çok sonraları göz atmak içn giriyordum yani hiç bi şekilde bi bulamaca nasıl çözülüyormuş diye kimseden yardım almadım hiç bi forumdan kopya çekmedim yukarda Allah var.herhangi bi şekilde imece denilen programı ve varsa diğer hile programlarını kullanmadım çünkü kendimi kasmadım kazancam diye zaten açıklanana kadar hediye sandığı alsam iyidir diyodum çünkü herkesin puanları anlam veremediğim bi şekilde yükselmişti bende uğraşma gereği duymamıştım.dediğim gibi oyuna ilk başlayanlardan biriyim herhalde oyun sırasında ne emek verdiğimi Allah bilir (helede o mors u çözerken bi tarafımdan ter akmıştı).hile yapmasaydı elenmeseydi biçok insan geçicekti beni normalde de bunu biliyorum ama ben hile kullanmayı ne pahasına olursa olsun kendime yediremem.kazandığıma bende çok şaşırdım çünkü enson 40ncı sıradaydım ama hiç bi şekilde hile yapmadığım ve kendim çabaladığım(kesnlikle benden daha çok çaba veren arkadaşlar vardır) için arkamdan kötü söz etmeyin sonuçta bi yarışma ve maddi şeyler için birbirimze manevi anlamda zarar vermeyelim.kendinize iyi bakın
dede2552- Mesaj Sayısı : 139
dede2552 demiş ki:bu motoru hilelide hilesizde ben alıcaktım son ana kadar hilede yapmadım puanlarımda bellidir ben sana bişey demiyorum bu 41 29 adi insanlarına diyorum bu terbiyesizlikleeri için lanetliyorum sende başkalarıonın yaptığı haksızlıkla güzel mal sahibi oldun güle güle kullan kullanabilirsen şunu söyleyeyim hilelide hilesizde senden yüksek puan aldım ben hayırlı olsun demiyorum kesinlikle bana dokundu bu aynı şekilde vicdanın rahat etmeyecek vicdanın varsa?ugur253 demiş ki:herkese merhaba bikaç açıklama yapma gereği duydum öncelikle bu foruma ilk ve son yazımdır arkadaşlar.öncelikle kendi adamlarını yerleştirdiler filan demeyin ben onların adamı filan değilim.oyuna ilk çıktığı zamanlarda başladım.foruma çok sonraları göz atmak içn giriyordum yani hiç bi şekilde bi bulamaca nasıl çözülüyormuş diye kimseden yardım almadım hiç bi forumdan kopya çekmedim yukarda Allah var.herhangi bi şekilde imece denilen programı ve varsa diğer hile programlarını kullanmadım çünkü kendimi kasmadım kazancam diye zaten açıklanana kadar hediye sandığı alsam iyidir diyodum çünkü herkesin puanları anlam veremediğim bi şekilde yükselmişti bende uğraşma gereği duymamıştım.dediğim gibi oyuna ilk başlayanlardan biriyim herhalde oyun sırasında ne emek verdiğimi Allah bilir (helede o mors u çözerken bi tarafımdan ter akmıştı).hile yapmasaydı elenmeseydi biçok insan geçicekti beni normalde de bunu biliyorum ama ben hile kullanmayı ne pahasına olursa olsun kendime yediremem.kazandığıma bende çok şaşırdım çünkü enson 40ncı sıradaydım ama hiç bi şekilde hile yapmadığım ve kendim çabaladığım(kesnlikle benden daha çok çaba veren arkadaşlar vardır) için arkamdan kötü söz etmeyin sonuçta bi yarışma ve maddi şeyler için birbirimze manevi anlamda zarar vermeyelim.kendinize iyi bakın
arkadaşım kusura bakma tamam şikayetlerinde haklısın ama adam ne yapsın hilesiz o puanı yapmış hiç beklemediği halde üsttekilerin elenmesiyle ilk 3e girmiş (ya da artık kaçıncı sıradaysa) sen de gelmişsin adama vicdanın var mı nasıl rahat kullanıcan falan diyosun. o zaman şöle mi olacaktı sen hile yaptıktan sonra elenmeseydin (ki hile yaptığını kabul ettiğin için böyle diyorum) ve o ödülü alsaydın için çok rahat kullanacaktın öyle mi?? başkalarının hakkını yedim emeğini çaldım diye düşünmeyecektin...
Arkadaşlar sözüm hile yapıp elenip şimdi de millete pislik atanlara. birçok arkadaş var ki çok medeni bir şekilde ödülleri kazanan ilk 3ü tebrik ediyor fakat medeni bir şekilde de hakkını arıyor bu gruptaki arkadaşlara hiçbir sözüm yok hatta tebrik ediyorum ve destekliyorum...
hernurman- Mesaj Sayısı : 98
9 sayfadaki 10 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
9 sayfadaki 10 sayfası