tarifadan sonra
+16
engokan
Qzey
bsr939
ŞAHAN
microice39
aramok
gurbet kuşu
cihan33
ronaldwatson
simsek
alien3588
black_holes
crimeangel
volkan
alexia
spyhell
20 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
cevap arıyorum
ya şu adamın bir adresini verin allah rızası için bee sinir oldum neymiş bunun linki
serseri_- Misafir
Geri: tarifadan sonra
Evet Tarifa'dan sonra bi şey yok. Labirentle de alakası yokmuş. O yüzden yapmıyorum labirenti. EEE
microice39- Mesaj Sayısı : 17
ya ben labirenti geçtim ama hiçbirşey değişmedi bu ne böle bi yardım edin
tolunay- Misafir
beyler labirent olayı ne? ben daha radyoyu koyamadm bana mail atmadılar
ŞAHAN- Mesaj Sayısı : 3
ben haritada fogoda gözüküorum seyir defterim güncellenmiş fogo adasıyla ilgili yazılar gelmiş ama başka hiç yeni bişey yok
bsr939- Mesaj Sayısı : 1
malta - zalita - tarifa- ve şimdide fogo ama sadece yazı vr
Qzey- Mesaj Sayısı : 4
fogo
tarifadan sonra fogo fogodan sonra falkland falklandden snrada galapagos var.Ve mutlu son.Oyun bitti
ya bende fogo çıkmadı telsizi geçtim napıcam
Atx- Mesaj Sayısı : 11
Oturup ağlayacaksın anlatmana bakılırsa yapacak başka şey yokAtx demiş ki:ya bende fogo çıkmadı telsizi geçtim napıcam
oldudabitti- Mesaj Sayısı : 461
Telsizi nasıl geçtin? Sana verilen msn adresiyle konuşarak mı geçtin?Yoksa başka adresi ekleyipte mi geçtin?Atx demiş ki:ya bende fogo çıkmadı telsizi geçtim napıcam
elif- Mesaj Sayısı : 93
evet msn de sadece sana gelen adresten konuşacaksınelif demiş ki:Telsizi nasıl geçtin? Sana verilen msn adresiyle konuşarak mı geçtin?Yoksa başka adresi ekleyipte mi geçtin?Atx demiş ki:ya bende fogo çıkmadı telsizi geçtim napıcam
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
ya bırakın beleşten bölüm geçmenin azabını çeksin. Bize ancak ateşe odun taşımak düşer burda
Bu kadar acımasız olmayalım. Ben de onun yerinde olsam aynısını yapardım.hakanidea demiş ki:ya bırakın beleşten bölüm geçmenin azabını çeksin. Bize ancak ateşe odun taşımak düşer burda
Ben yapmazdım. Hiçbir çaba sarfetmeden başkalarının sırtından geçinmek biyolojiye göre asalakların işidir, üzgünüm bana uygun değilelif demiş ki:Bu kadar acımasız olmayalım. Ben de onun yerinde olsam aynısını yapardım.hakanidea demiş ki:ya bırakın beleşten bölüm geçmenin azabını çeksin. Bize ancak ateşe odun taşımak düşer burda
Başka bir konu olsa, fikrinize katılıyorum. Ben de, asalaklığı ve asalakları hiç sevmem.hakanidea demiş ki:Ben yapmazdım. Hiçbir çaba sarfetmeden başkalarının sırtından geçinmek biyolojiye göre asalakların işidir, üzgünüm bana uygun değilelif demiş ki:Bu kadar acımasız olmayalım. Ben de onun yerinde olsam aynısını yapardım.hakanidea demiş ki:ya bırakın beleşten bölüm geçmenin azabını çeksin. Bize ancak ateşe odun taşımak düşer burda
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası