Yaman Gezgin'i arıyorum...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Welcome To FALKLAND

+19
magicofwings
ultrAslan
hi_laz
blackmulberry
faik255
Pirtakoz
kralrock
ronaldwatson
*caramel*
nilgungulen
BİLGE
simsek
stilo
ekinoksah
Scream_
yeesgool
JaKoBiaNx
oldudabitti
yasoon
23 posters

2 sayfadaki 3 sayfası Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Welcome To FALKLAND - Sayfa 2 Empty Geri: Welcome To FALKLAND

Mesaj  Scream_ C.tesi Mayıs 24, 2008 12:14 pm

hakanidea demiş ki:"Kanarya Adaları Piramitlerinin Esrarı
21 Mayıs 2008, Çarşamba" Yürüyen tarihteki son yazı eğer dikkat edersen yol üzerindeki bir yereden bahsediliyor ama oraya uğranmadı. Okumak sadece okumak için yapılmaz, anlamak için de yapılır bol şans.

Son yazının penguenler olduğunu sanıyordum birde yazıda yol üzerindeki hiç bir yerdende bahsedilmiyor arkadaşım bana göstersene neresiymiş burası

http://www.yuruyentarih.com/?p=29

bu fikri sadece yorumlardan çıkara bilirsin
yorumlada iş olsaydı bazıları yamanı bile buldu değil mi Wink
Scream_
Scream_

Mesaj  oldudabitti C.tesi Mayıs 24, 2008 12:20 pm

Son yazı dediğim yer herkes tarifa da iken fogo güncellenmesini bekliyordu o zaman http://www.yuruyentarih.com/?cat=6 yazısında kanarya adaları ve tenerife den bahsedildi. Bu bahsedilen yer ise haritayı okumasını bilenler görmüştür tarifa ve fogo arasındaki İsland of Tenerife ve Canarian İslands'tır. Ama denizden gelmelerine rağmen bu ada es geçildi. Öyle değilmi. Bol şans.

oldudabitti

Mesaj  Scream_ C.tesi Mayıs 24, 2008 12:26 pm

Herkes tarifa dayken sonraki durağın fogo olduğu belli diilmiydi arkadaşım kaptan seyir defterinde gidecekleri rota bile belliydi harita okumak güzelde biraz seyir defterini okuyun ama okumak için diil tabi anlamanızda lazım bazı şeyleri haritada ki her yol üstündeki yere uğransaydı bu oyunu zor bitirirdik Wink
Scream_
Scream_

Mesaj  nilgungulen C.tesi Mayıs 24, 2008 12:28 pm

hakanidea demiş ki:Son yazı dediğim yer herkes tarifa da iken fogo güncellenmesini bekliyordu o zaman http://www.yuruyentarih.com/?cat=6 yazısında kanarya adaları ve tenerife den bahsedildi. Bu bahsedilen yer ise haritayı okumasını bilenler görmüştür tarifa ve fogo arasındaki İsland of Tenerife ve Canarian İslands'tır. Ama denizden gelmelerine rağmen bu ada es geçildi. Öyle değilmi. Bol şans.

seyir defterindeki fogo haritasında nereden geçip nereye gittikleri açıkça görülüyor zaten
nilgungulen
nilgungulen

Mesaj  yasoon C.tesi Mayıs 24, 2008 12:30 pm

İlk gerçek penguenin ise büyük keşifler çağında yani 16.yy’ın sonu
gibi geç bir tarihte görülmüş olmasına rağmen popüler kültürde sıkça karşımıza çıkar.
Batman’in düşmanı, sayısız ürün ve spor ekibinin maskotu ve çizgi film kahramanları olarak
hatta bilgisayar oyunlarında başrollerde sıkça karşımıza çıkarlar.
ikinci oyun..ucuncusu de dorduncusu de olsun alıstık biz cocostar yetkililerine sesleniorum cok calısana tisort misort bastırın bali Very Happy kendim icin istiosam n'oliym
yasoon
yasoon

Mesaj  Scream_ C.tesi Mayıs 24, 2008 12:30 pm

nilgungulen demiş ki:
hakanidea demiş ki:Son yazı dediğim yer herkes tarifa da iken fogo güncellenmesini bekliyordu o zaman http://www.yuruyentarih.com/?cat=6 yazısında kanarya adaları ve tenerife den bahsedildi. Bu bahsedilen yer ise haritayı okumasını bilenler görmüştür tarifa ve fogo arasındaki İsland of Tenerife ve Canarian İslands'tır. Ama denizden gelmelerine rağmen bu ada es geçildi. Öyle değilmi. Bol şans.

seyir defterindeki fogo haritasında nereden geçip nereye gittikleri açıkça görülüyor zaten

Bende onu anlatmaya çalışıorumya kardeş Wink
Scream_
Scream_

Mesaj  nilgungulen C.tesi Mayıs 24, 2008 12:32 pm

finding_yaman demiş ki:
nilgungulen demiş ki:

Bende onu anlatmaya çalışıorumya kardeş Wink

ben mesajı gönderirken başkası gönderdiği için göndermiyo dedi yeniden dene filan gibi aynısı oldunu bilemedim Very Happy
nilgungulen
nilgungulen

Mesaj  oldudabitti C.tesi Mayıs 24, 2008 12:38 pm

Güzel anlatıyorsunuz da fogo güncellemesi yapılmadan bu yazı yazılmıştı. Bu yüzden dolayı deniz yolunda uğranabilecek tek ve önemli bir nokta vardı.Ve prof o noktadan bahsetti ve ertesi günde güncelleme oldu. Ben siteleri anında takip ettiğim için bu noktaları rahatça görebiliyorum. Eğer sizin dediğinize göre hareket etsek kaptan sadece maltaya kadar gidecekti ama şimdi nerede. cheers Maceraya çıkanlar bilir gideceğin esas noktaya kadar zaten o noktaya benzer bir çok yeri gezerek gidersin. Şimdi yamanın yaptığı gibi. Smile Gideceği yer belli olsaydı uçağa atlar giderdi değilmi. Bol şans.

oldudabitti

Mesaj  Scream_ C.tesi Mayıs 24, 2008 12:40 pm

Peki öyleyleyse bişi diyemem uzatmıyalım daha fazla sonuçta fogodayız ve sonraki durakta folkland
Scream_
Scream_

Mesaj  nilgungulen C.tesi Mayıs 24, 2008 12:43 pm

hakanidea demiş ki:Güzel anlatıyorsunuz da fogo güncellemesi yapılmadan bu yazı yazılmıştı. Bu yüzden dolayı deniz yolunda uğranabilecek tek ve önemli bir nokta vardı.Ve prof o noktadan bahsetti ve ertesi günde güncelleme oldu. Ben siteleri anında takip ettiğim için bu noktaları rahatça görebiliyorum. Eğer sizin dediğinize göre hareket etsek kaptan sadece maltaya kadar gidecekti ama şimdi nerede. cheers Maceraya çıkanlar bilir gideceğin esas noktaya kadar zaten o noktaya benzer bir çok yeri gezerek gidersin. Şimdi yamanın yaptığı gibi. Smile Gideceği yer belli olsaydı uçağa atlar giderdi değilmi. Bol şans.

sorunu anlamadım aslında gitmeleri gerekiyodu da gitmedilermi yani seyir defterinde yazılanlar ve bolugta yazılanlar farklı oluyo o zaman , kafamızımı karıştırmaya çalışıyolar bu çelişki niye ki Question
nilgungulen
nilgungulen

Mesaj  oldudabitti C.tesi Mayıs 24, 2008 12:45 pm

Çelişki yok arkadaşlar olay tamamen "buraya gidebilirizde gitmeyebiliriz de siz hazırlıklı olun" anlamına geliyor. Bol şans.

oldudabitti

Mesaj  Scream_ C.tesi Mayıs 24, 2008 12:47 pm

Bence farklı diil sırası karışık çünki folkland sanırım 7 mayısta bahsedilmiş yürüyen tarihte bilmiorum ben harita okuyamıorum Very Happy gerçekten ama daha sonra uğrayabilirler yada kanarya adaları hakkındaki yazının sebebi bir ip ucu veya ileride karşımıza çıka bilecek bi sorunun cevabını barındırıyo olması olabilir örn: yeti dilini öğrenmemiz için de bi konu yazılmıştı son olarak oraya uğrmasalar bile işimize yarıycak şeyler oluğuna eminim Wink
Scream_
Scream_

Mesaj  simsek C.tesi Mayıs 24, 2008 5:18 pm

BİLGE demiş ki:
simsek demiş ki:ayrıca okadar Biraz formu karıştırırsan sorun için 10 taneye yakın cevap bulursun bol şans. yazcağına sanki cevap versen içine mi oturur ama kendine böyle birley olsa hemen cevabıda isteersiniz

relax...şimşek arkadaşım..takma..yola devamm.. Smile geçtin demi? bende de önce yazmadıı tıklıom tıklıomm hiç bi hareket yok.kursör işareti yoktu sona diğer kutucuklara tıkladım karışık yani sona baktım sırayla hepsi oluo.sona tab la ilerledim...haklısın insan paniklioo.sinir oluoo.sen gel her yeri geç her şeyi yap..bildiğin sözü yazabilecek iken yazma..hihih Smile

Dert etme...kolay gelee

saol be bi beni sen anladın Very Happy Laughing

simsek

Mesaj  ronaldwatson C.tesi Mayıs 24, 2008 5:22 pm

şaşırdım
ronaldwatson
ronaldwatson

Mesaj  kralrock C.tesi Mayıs 24, 2008 9:55 pm

yha şu ata sözünü rica etsem yazarmsınız bir türlü bulamadımda lütfen

kralrock

Mesaj  Pirtakoz C.tesi Mayıs 24, 2008 9:57 pm

kralrock demiş ki:yha şu ata sözünü rica etsem yazarmsınız bir türlü bulamadımda lütfen

www.fogoadasi.com

sağdaki zenci arkadaşın elindeki kartta yazıyo...
Pirtakoz
Pirtakoz

Mesaj  kralrock C.tesi Mayıs 24, 2008 10:00 pm

yha okuyamıyom ne yazıyo bi zahmet yazzasana

kralrock

Mesaj  Pirtakoz C.tesi Mayıs 24, 2008 10:04 pm

kralrock demiş ki:yha okuyamıyom ne yazıyo bi zahmet yazzasana

Ya yuh..

Alttaki mavi butona tıkla daha büyük boyutta çıkacak oku ordan işte...

Veya sen boşver beleş yemeye devam et....

Duranti bu vida intero, anda tudu caminho ku bus sapatus

Bi balık tutmasını öğretemedik yurdum insanına...
Pirtakoz
Pirtakoz

Mesaj  kralrock C.tesi Mayıs 24, 2008 10:11 pm

arkadaş biraz öyle ama saol

kralrock

Welcome To FALKLAND - Sayfa 2 Empty labirent

Mesaj  faik255 Paz Mayıs 25, 2008 12:57 pm

arkadaşlar ben bu labirent olayınından sıkıldım yapmadım acaba bişey olurmu cevap verin ltf

faik255

Mesaj  oldudabitti Paz Mayıs 25, 2008 12:59 pm

YA az önce başka yerde sordun cevapladım git oku.

oldudabitti

Mesaj  blackmulberry Paz Mayıs 25, 2008 1:00 pm

sanırm olmaz bn de yapmadm ama ilerliorm Very Happy

blackmulberry

Welcome To FALKLAND - Sayfa 2 Empty arkadaslar...

Mesaj  hi_laz Ptsi Mayıs 26, 2008 2:14 am

Beklemekten ve sayfayı guncellemekten oldukca sıkıldım Falkland ne zaman gelecek yoksa eksik bişeylermi var yapmadıgımız kaç gün oldu yahu güncellemeleri haber veren bir oto kontrol kurmamız gerekli sanırım güncellemeyi farkeden digerlerinede haber versin...
Falkland için hiç cocostar kullanan varmı aranızda eger varsa nediyor ipucunda???

hi_laz

Mesaj  ultrAslan Ptsi Mayıs 26, 2008 2:52 am

beklemek iyice sıktı sefer kaptan tam yol iler sende bekletme bu kadar insanı var bi anönce )SmileSmileSmile:
ultrAslan
ultrAslan

Mesaj  magicofwings Ptsi Mayıs 26, 2008 9:59 am

hi_laz demiş ki:Beklemekten ve sayfayı guncellemekten oldukca sıkıldım Falkland ne zaman gelecek yoksa eksik bişeylermi var yapmadıgımız kaç gün oldu yahu güncellemeleri haber veren bir oto kontrol kurmamız gerekli sanırım güncellemeyi farkeden digerlerinede haber versin...
Falkland için hiç cocostar kullanan varmı aranızda eger varsa nediyor ipucunda???

ben kullandım. prof. hakyemez'in yetilerle ilgili son yazısını okudun mu? diyor.
o yazıda da yetice öğretiyor. bir daha ki adımın yetilerle olduğunu biliyorduk zaten. yeti dili de tersten yazılıyo. mesela= alesem

magicofwings

2 sayfadaki 3 sayfası Önceki  1, 2, 3  Sonraki

- Similar topics