Welcome To FALKLAND
+19
magicofwings
ultrAslan
hi_laz
blackmulberry
faik255
Pirtakoz
kralrock
ronaldwatson
*caramel*
nilgungulen
BİLGE
simsek
stilo
ekinoksah
Scream_
yeesgool
JaKoBiaNx
oldudabitti
yasoon
23 posters
3 sayfadaki 3 sayfası
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
falkland
arkadaşlar şuan itibari ile bende falkland seviyesine varmış bulunmaktayım herkese k gelsin
delidolu_5- Mesaj Sayısı : 11
Geri: Welcome To FALKLAND
delidolu_5 demiş ki:arkadaşlar şuan itibari ile bende falkland seviyesine varmış bulunmaktayım herkese k gelsin
haritanda gözüküyormu falkland yoksa zaten herkes geldi oraya . yani herkes geçti fogoyu ama yoldalar ..
oreon03- Mesaj Sayısı : 70
fogoya gelenler heyecandan falkland a geldik sayıyolar kendini. oyun başladığında yamanı maltada bulacağını söyleyenler bile oldu.Olur böyle şeyler bolşans.
oldudabitti- Mesaj Sayısı : 461
[quote="oreon03"]
ay havada atıyor kolay gelsin falandelidolu_5 demiş ki:arkadaşlar şuan itibari ile bende falkland seviyesine varmış bulunmaktayım herkese k gelsin
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
[quote="demobilir"]
falkland seviyesine ulaşanlar dedim .. bitirmek mümkünmü?kine Ayrıca benden önce bu seviyeye gelmiş birine neden hava atıyımki ... aklımı peynir ekmekle yemedim . peynire verecek param bile kalmadı siz düşünün halimi ...oreon03 demiş ki:ay havada atıyor kolay gelsin falandelidolu_5 demiş ki:arkadaşlar şuan itibari ile bende falkland seviyesine varmış bulunmaktayım herkese k gelsin
delidolu_5- Mesaj Sayısı : 11
[quote="delidolu_5"]
ay ben bundan sonra hiçbir şey yazmıyorum, sadece okur çıkarım artık, kime ne desem alınıyor ne kadar kuzusunuz yademobilir demiş ki:falkland ı bekleyenler arasında demek istedim sonuçta güncelleme yok degilmi bunu benim kadar sizde biliyosunuz...Ayrıca benden önce bu seviyeye gelmiş birine neden hava atıyımki ... aklımı peynir ekmekle yemedim . peynire verecek param bile kalmadı siz düşünün halimi ...oreon03 demiş ki:ay havada atıyor kolay gelsin falandelidolu_5 demiş ki:arkadaşlar şuan itibari ile bende falkland seviyesine varmış bulunmaktayım herkese k gelsin
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
Sende öğrencisin galiba bende öğrenci iken peynire para bulamazdım çünkü sucuk yumurta yerdim hep
Aptal aptal konuşarak ne yaptığını sanıyorsun. Daha bugün üye olmuş ahkam kesmeye başlamışsın. Önce efendi olmayı öğreneceksin sonra yazı yazmayı. Yürüde ense traşını görelim corlitocorlito demiş ki:geyiği bırakında artık peyniri meyniri ipucu arayalım...saf saf dolaşmayın formda
Daha yazı yazıp seviyesizliğine düşmem merak etme. Hem ben senin gibi davul derisi değilim ki gerileyim. Sana bol şans etkisiz eleman. Eskilerin bir lafı vardır "İt ürür kervan yürür." Birşey lazım olursa msn adresim yazılı ulaşırsın.
ardacan66@hotmail.com Gelince Eklersin Arkadaşım Bu Sorunun Varsa Eğer ....
corlito- Mesaj Sayısı : 1
el dewe-t'ul amorphouscorlito demiş ki:ver bakalım msn adresini gülüm..orda koklaşırız...
yasoon- Mesaj Sayısı : 99
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
3 sayfadaki 3 sayfası