Yeni Frekans
+19
fotoğrafçı
nilgungulen
fenerbahche
MooNLiGhT
surengi
BİLGE
demobilir
hernurman
mad1tr
yaniii
cheetos
sessizliginsesi
alien3588
elif
CoCoPReNSeS
esgim
aysya
oldudabitti
yasoon
23 posters
1 sayfadaki 3 sayfası
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Yeni Frekans
Heykellerin altında.. Güney 61874953 tarifaradyo.com/telsizhaberlesme
Mors alfebesiyle bir msj
Kolay gelsin
(http://www.mors.gen.tr/mors/content/mors-cevirici)
Mors alfebesiyle bir msj
Kolay gelsin
(http://www.mors.gen.tr/mors/content/mors-cevirici)
yasoon- Mesaj Sayısı : 99
Geri: Yeni Frekans
ya sen girebildin yani ben tekrar telsize dönemiyorum..
aysya- Mesaj Sayısı : 8
aysya demiş ki:ya sen girebildin yani ben tekrar telsize dönemiyorum..
bende giremiyorum
esgim- Mesaj Sayısı : 44
BEN girdim ama hiç bişi olmuyor.acaba ne ola ki bu
CoCoPReNSeS- Mesaj Sayısı : 16
"Ada'yı ilk gören Avrupalılar muhtemelen korsan Edward Davis ve adamlarıdır. Davis 1687 yılında Galapagos Adaları'ından gelip, Horn Burnu'na doğru yol alırken, tesadüfen ufukta bu adayı görür ve bunun, var olduğu söylenen Güney Kıtası olduğunu düşünür. Ancak karaya çıkmak mümkün olmaz.
Ada bugünkü ismini 1722 yılının Paskalya bayramının arifesinde, ticari amaçlarla gemisiyle buradan geçerken burada karaya çıkan Jakop Roggeveen'den almıştır. Roggeveen ertesi gün Paskalya olduğundan adaya Paasch Eyland (Paskalya Adası) demiştir. Carl Friedrich Behrens'in, katıldığı bir seferden sonra Leipzig'de yayınladığı bir rapor, dikkatleri o zamana kadar çok az tanınan bu adaya yöneltir."
Eğer Yaman ve ekibide burdaki senaryonun tersine göre hareket etti ise yol güzergahı Falkland-Paskalya Adaları-Galapagos şeklinde olur. Buna göre elimizde falkland sonrası güncelleme, paskalya adasına ulaşım ve galapagosta olanların güncellemesi gelecek. Bekleyelim bakalım.Bol şans
Ada bugünkü ismini 1722 yılının Paskalya bayramının arifesinde, ticari amaçlarla gemisiyle buradan geçerken burada karaya çıkan Jakop Roggeveen'den almıştır. Roggeveen ertesi gün Paskalya olduğundan adaya Paasch Eyland (Paskalya Adası) demiştir. Carl Friedrich Behrens'in, katıldığı bir seferden sonra Leipzig'de yayınladığı bir rapor, dikkatleri o zamana kadar çok az tanınan bu adaya yöneltir."
Eğer Yaman ve ekibide burdaki senaryonun tersine göre hareket etti ise yol güzergahı Falkland-Paskalya Adaları-Galapagos şeklinde olur. Buna göre elimizde falkland sonrası güncelleme, paskalya adasına ulaşım ve galapagosta olanların güncellemesi gelecek. Bekleyelim bakalım.Bol şans
En son hakanidea tarafından Cuma Haz. 06, 2008 11:10 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
oldudabitti- Mesaj Sayısı : 461
BenGalapagos'a doğru giderken Paskalya adalarından geçiyor diye düşünüyorum.
elif- Mesaj Sayısı : 93
yasoon nun yazdıgı gibi mors alfabesi ama bu cok zorrr yaa
aranızda morsca bilen yok muu???
aysya- Mesaj Sayısı : 8
diğer başlığa bakçak olursan o şifre çözüldüaysya demiş ki:yasoon nun yazdıgı gibi mors alfabesi ama bu cok zorrr yaa
alien3588- Mesaj Sayısı : 93
evet ters taraftan geli,yorlar zatenelif demiş ki:BenGalapagos'a doğru giderken Paskalya adalarından geçiyor diye düşünüyorum.
oldudabitti- Mesaj Sayısı : 461
harbi zor harfler karışıyo.. bi site saklı burda sanırsamaysya demiş ki:yasoon nun yazdıgı gibi mors alfabesi ama bu cok zorrr yaa
beni duyan yok muuuuuuuuuuu??? diğer başlıkta çözüldü oyasoon demiş ki:harbi zor harfler karışıyo.. bi site saklı burda sanırsamaysya demiş ki:yasoon nun yazdıgı gibi mors alfabesi ama bu cok zorrr yaa
dier başlık hankı başlık hani iyi de takip ederim siteyi..? çözülen mors şifresi diye bişi göremedim? bi deywer bakimalien3588 demiş ki:beni duyan yok muuuuuuuuuuu??? diğer başlıkta çözüldü oyasoon demiş ki:harbi zor harfler karışıyo.. bi site saklı burda sanırsamaysya demiş ki:yasoon nun yazdıgı gibi mors alfabesi ama bu cok zorrr yaa
zaten takip ediyorsan şuan da çok aktif olan iki başlık var...ki öteki bundan daha aktif...yuruyen tarihte yeni ipucu... başlıklı yazı...madem takip ediyordun niye görmedin??yasoon demiş ki:dier başlık hankı başlık hani iyi de takip ederim siteyi..? çözülen mors şifresi diye bişi göremedim? bi deywer bakimalien3588 demiş ki:beni duyan yok muuuuuuuuuuu??? diğer başlıkta çözüldü oyasoon demiş ki:harbi zor harfler karışıyo.. bi site saklı burda sanırsamaysya demiş ki:yasoon nun yazdıgı gibi mors alfabesi ama bu cok zorrr yaa
"rapanui island gmailde" bu mudur morsun açılımı??alien3588 demiş ki:zaten takip ediyorsan şuan da çok aktif olan iki başlık var...ki öteki bundan daha aktif...yuruyen tarihte yeni ipucu... başlıklı yazı...madem takip ediyordun niye görmedin??yasoon demiş ki:dier başlık hankı başlık hani iyi de takip ederim siteyi..? çözülen mors şifresi diye bişi göremedim? bi deywer bakimalien3588 demiş ki:beni duyan yok muuuuuuuuuuu??? diğer başlıkta çözüldü oyasoon demiş ki:harbi zor harfler karışıyo.. bi site saklı burda sanırsamaysya demiş ki:yasoon nun yazdıgı gibi mors alfabesi ama bu cok zorrr yaa
SEYIR DEFTERI RAPANUI ISLAND GMAILDE
budur açılımı 3 kere kontrol ettim
budur açılımı 3 kere kontrol ettim
sessizliginsesi- Mesaj Sayısı : 35
hotmailin çiwisi mi çıktıydı da ???bühüüü
rapanui island acılımı galiba paskalya adaları demek .. bir işe yarar mı acaba?
kullanıcı adı ve şifreye ne yazmalıyız ki hmmm
ben rapanuiisland yazıp şifreyede aynısını yazıp denedim olmadı..yaman gezginle denedim olmadı..başka hatılamıyorumsessizliginsesi demiş ki:kullanıcı adı ve şifreye ne yazmalıyız ki hmmm
bende rapanuiisland yazıp şifreyi de paskalya ve rapanui denedim olmadı. hatta seyirdefteri bile denedim
acaba rapanuisland mı olcak yani tek i ile?
acaba rapanuisland mı olcak yani tek i ile?
bu şifreleri nereye yazdınız acaba?alien3588 demiş ki:bilmemki
gmail.comCoCoPReNSeS demiş ki:bu şifreleri nereye yazdınız acaba?alien3588 demiş ki:bilmemki
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
1 sayfadaki 3 sayfası