Yeni Frekans
+19
fotoğrafçı
nilgungulen
fenerbahche
MooNLiGhT
surengi
BİLGE
demobilir
hernurman
mad1tr
yaniii
cheetos
sessizliginsesi
alien3588
elif
CoCoPReNSeS
esgim
aysya
oldudabitti
yasoon
23 posters
2 sayfadaki 3 sayfası
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: Yeni Frekans
arkadaşlar kendinize gmail açıp bu adresi eklemelisiniz.msn gibi.ben ekledim ama çevrimdışı görünüyor
cheetos- Mesaj Sayısı : 35
tarifa rezaletinden sonra msnle uğraşmazlar boşuna eklemeyin. mail atın, geri dönmüyor mailler demek ki öyle bir adres var, gelicek cevap.
yaniii- Mesaj Sayısı : 20
güzel bi tespit.yaniii demiş ki:tarifa rezaletinden sonra msnle uğraşmazlar boşuna eklemeyin. mail atın, geri dönmüyor mailler demek ki öyle bir adres var, gelicek cevap.
ozaman doğru yoldayız demektir. çeşitli şifreleri deneyerek belki o mail adresini açabiliriz?
sessizliginsesi- Mesaj Sayısı : 35
gmailde kullanıcı adı şifre kombinasyonlarını mı deniyceas yoksa kendi gmailimize adayı mı eklicees yoksa ikisini de mi yapces(yada yapmices ) annamadım ki ben?sessizliginsesi demiş ki:güzel bi tespit.yaniii demiş ki:tarifa rezaletinden sonra msnle uğraşmazlar boşuna eklemeyin. mail atın, geri dönmüyor mailler demek ki öyle bir adres var, gelicek cevap.
ozaman doğru yoldayız demektir. çeşitli şifreleri deneyerek belki o mail adresini açabiliriz?
yasoon- Mesaj Sayısı : 99
yasoon demiş ki:gmailde kullanıcı adı şifre kombinasyonlarını mı deniyceas yoksa kendi gmailimize adayı mı eklicees yoksa ikisini de mi yapces(yada yapmices ) annamadım ki ben?sessizliginsesi demiş ki:güzel bi tespit.yaniii demiş ki:tarifa rezaletinden sonra msnle uğraşmazlar boşuna eklemeyin. mail atın, geri dönmüyor mailler demek ki öyle bir adres var, gelicek cevap.
Herkez sifre ve kullanici adini denese o mail adresine saldiri duzenliyorlar diye gmail o adresi kilitler O yuzden mail adresine ekleyin
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
varolan mail adresinden rapanuiisland@gmail.com adresine mail atcaksın. bekliyceksin. başka bir şey yok
mail adresini açmaya uğraşmayın, çünkü öyle birşey olsa bir kombinasyon kullanıcı adı şifre için vs. ilk giren değiştirir şifreyi kimse giremez bir daha öyle bir saçmalık yapmış olabileceklerini düşünmüyorum.
mail adresini açmaya uğraşmayın, çünkü öyle birşey olsa bir kombinasyon kullanıcı adı şifre için vs. ilk giren değiştirir şifreyi kimse giremez bir daha öyle bir saçmalık yapmış olabileceklerini düşünmüyorum.
yaniii demiş ki:varolan mail adresinden rapanuiisland@gmail.com adresine mail atcaksın. bekliyceksin. başka bir şey yok
arkadaşım gmail'den çok anlamadığım için soruyorum: yani gmail hesabımızın olmasına gerek yok dimi hotmail'den de msn'e falan eklesek olur??
hernurman- Mesaj Sayısı : 98
gerek yok gmail hesabına. hotmail yahoo msn ne olursa sadece mail atıcağınız adresin uzantısının @gmail.com olması yeterli..
ayrıca bir yere ekleme yapmıycaksın. messenger değil yani olay.düz mail atcaksın, kendi mail adresinden.
ayrıca bir yere ekleme yapmıycaksın. messenger değil yani olay.düz mail atcaksın, kendi mail adresinden.
En son yaniii tarafından C.tesi Haz. 07, 2008 1:37 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : düzeltme)
yaniii demiş ki:gerek yok gmail hesabına. hotmail yahoo msn ne olursa sadece mail atıcağınız adresin uzantısının @gmail.com olması yeterli..
cevap verdiğin için teşekkürler arkadaşım hotmail'imden mesaj attım rapanuiisland@gmail.com'a... tekrar sağol
hernurman- Mesaj Sayısı : 98
En son demobilir tarafından C.tesi Haz. 07, 2008 9:42 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
ya bikere şuvar hangi site verilirse verilsin bizden oyuna başlarkenki msn adresi ve şifre istenio...
gmail almaya gerek varmı allah aşkına ozaman senin kim olduğunu nerden bilcekler
kendi msn adresine ekliceksin oyuna üye olduğun msnene okadar sonrasıda sabır işte...
ne demişler sabreden derviş muradına ermiş...
gmail almaya gerek varmı allah aşkına ozaman senin kim olduğunu nerden bilcekler
kendi msn adresine ekliceksin oyuna üye olduğun msnene okadar sonrasıda sabır işte...
surengi- Mesaj Sayısı : 135
Doğru söze ne denir. Tabii ki kendi oyunda kullandığınız adresinizi kullanacaksınız.surengi demiş ki:ya bikere şuvar hangi site verilirse verilsin bizden oyuna başlarkenki msn adresi ve şifre istenio...
elif- Mesaj Sayısı : 93
En son demobilir tarafından C.tesi Haz. 07, 2008 9:42 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
demobilir demiş ki:aynı adla aldım uzantısı gmail sadece, hem niye kızıyorsun ki anlamamak suç mu, aldım işte zararı yok, kaydolduğum hesabımdan da mail attım zaten tedbirliyiz herhalde...
...gönderdim bende mail...henüz bi gelişmee yok bendee
BİLGE- Mesaj Sayısı : 506
bende mail gönderdim sonra msne ekledım ama bi gelişme yok üstüne üstlük yamangezgınkayboldu yine acılmıyor asabiyetim son sürat devam ediyo bu yaman yüzünden evde fırtınalar estiriyorum
MooNLiGhT- Mesaj Sayısı : 177
BİLGE demiş ki:...gönderdim bende mail...henüz bi gelişmee yok bendee
bende de yok beklicez her ne kadar çok bilenlerin dalgası olsak da
MooNLiGhT demiş ki:bende mail gönderdim sonra msne ekledım ama bi gelişme yok üstüne üstlük yamangezgınkayboldu yine acılmıyor asabiyetim son sürat devam ediyo bu yaman yüzünden evde fırtınalar estiriyorum
giriyorum ben siteye bişey yok
MooNLiGhT demiş ki:bende mail gönderdim sonra msne ekledım ama bi gelişme yok üstüne üstlük yamangezgınkayboldu yine acılmıyor asabiyetim son sürat devam ediyo bu yaman yüzünden evde fırtınalar estiriyorum
merak etme bi gelişme yok bende açılıo...
bu arada bu frekansi nası buldunuz yuruyen tarihte ayaklı kitaplıkta falan yazmıyo bunlar ???
fenerbahche- Mesaj Sayısı : 109
fenerbahche demiş ki:bu arada bu frekansi nası buldunuz yuruyen tarihte ayaklı kitaplıkta falan yazmıyo bunlar ???
verilen resmin altında yazıodu frekans...
bence bu bizi oyalamak için yapılmış bişiydi güncelleme gecikince herkes kızdı çünkü adamlar hangi birimize cevap yazcakki bence cevap beklemeyin gelmez heraln
nilgungulen- Mesaj Sayısı : 97
bakacaz bugün yarın çıkar kokusu
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
2 sayfadaki 3 sayfası