Yeni Frekans
+19
fotoğrafçı
nilgungulen
fenerbahche
MooNLiGhT
surengi
BİLGE
demobilir
hernurman
mad1tr
yaniii
cheetos
sessizliginsesi
alien3588
elif
CoCoPReNSeS
esgim
aysya
oldudabitti
yasoon
23 posters
3 sayfadaki 3 sayfası
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: Yeni Frekans
hayır bak herkes falkland derken galapagos sinyalleri verdiler , şimdi herkes galapagos derken paskalya sinyalleri veriyolar .. galapagos'u bulduktan 3-4 gün sonra gelmişti güncelleme eh siz düşünün artık
fenerbahche- Mesaj Sayısı : 109
ozaman bi durağımız daha var demektir sanırımfenerbahche demiş ki:hayır bak herkes falkland derken galapagos sinyalleri verdiler , şimdi herkes galapagos derken paskalya sinyalleri veriyolar .. galapagos'u bulduktan 3-4 gün sonra gelmişti güncelleme eh siz düşünün artık
MooNLiGhT- Mesaj Sayısı : 177
MooNLiGhT demiş ki:ozaman bi durağımız daha var demektir sanırımfenerbahche demiş ki:hayır bak herkes falkland derken galapagos sinyalleri verdiler , şimdi herkes galapagos derken paskalya sinyalleri veriyolar .. galapagos'u bulduktan 3-4 gün sonra gelmişti güncelleme eh siz düşünün artık
mantıken öle olmalı zaten ... oyun 22sinde bitiyosa ohoo daha 2 hafta var tek 1 durakla ne kadar oyalayabilirler ki bizi ?
fenerbahche- Mesaj Sayısı : 109
haklısın yani okadar süre bekletemezler isyan bayrağını çekerizfenerbahche demiş ki:MooNLiGhT demiş ki:ozaman bi durağımız daha var demektir sanırımfenerbahche demiş ki:hayır bak herkes falkland derken galapagos sinyalleri verdiler , şimdi herkes galapagos derken paskalya sinyalleri veriyolar .. galapagos'u bulduktan 3-4 gün sonra gelmişti güncelleme eh siz düşünün artık
mantıken öle olmalı zaten ... oyun 22sinde bitiyosa ohoo daha 2 hafta var tek 1 durakla ne kadar oyalayabilirler ki bizi ?
MooNLiGhT- Mesaj Sayısı : 177
Mors mesajı
Arkadaşlar mors mesajının deşifresinde SEYIRDEFTERIRAPANUIISLANDGMAILDE sonucu çıkıyor. Bakalım ne olacak.
fotoğrafçı- Mesaj Sayısı : 7
Yeni Frekans
Arkadaşlar mors mesajını deşifre ettim SEYIRDEFTERIRAPANUIISLANDGMAILDE çıkıyor. Bekleyelim bakalım ne oluyor.
Orijinal Mors mesajı : ... . -.-- .. .-. -.. . ..-. - . .-. .. .-. .- .--. .- -. ..- .. .. ... .-.. .- -. -.. --. -- .- .. .-.. -.. .
Orijinal Mors mesajı : ... . -.-- .. .-. -.. . ..-. - . .-. .. .-. .- .--. .- -. ..- .. .. ... .-.. .- -. -.. --. -- .- .. .-.. -.. .
fotoğrafçı- Mesaj Sayısı : 7
fotoğrafçı demiş ki:Arkadaşlar mors mesajını deşifre ettim SEYIRDEFTERIRAPANUIISLANDGMAILDE çıkıyor. Bekleyelim bakalım ne oluyor.
Kac kere daha yazmayi palnliyorsun arkadasim YÜRÜYEN TARİH'TE YENİ İPUCU...basliginda bu konu gece yarisi islendi 4 sayfaya bir bak bakalim
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
sevindirik olmuşmad1tr demiş ki:fotoğrafçı demiş ki:Arkadaşlar mors mesajını deşifre ettim SEYIRDEFTERIRAPANUIISLANDGMAILDE çıkıyor. Bekleyelim bakalım ne oluyor.
Kac kere daha yazmayi palnliyorsun arkadasim YÜRÜYEN TARİH'TE YENİ İPUCU...basliginda bu konu gece yarisi islendi 4 sayfaya bir bak bakalim
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
Bu mors alfabesini nerede kullanıcaz yardımcı olursanız sevinirim
angelclass7- Mesaj Sayısı : 2
angelclass7 demiş ki:Bu mors alfabesini nerede kullanıcaz yardımcı olursanız sevinirim
YÜRÜYEN TARİH'TE YENİ İPUCU... basligi altinda cevabi bulabilirsin
yaptılar bişey ama çözüleceği yok, bu mors alfabesini yapıcaklarına defteri güncelleseler daha iyi olucakmış.
ekinoksah demiş ki:yaptılar bişey ama çözüleceği yok, bu mors alfabesini yapıcaklarına defteri güncelleseler daha iyi olucakmış.
Sole dusunulmus olabilir mors alfabesi zor cozerler Bizde bu arada vakit kazanmis oluruz
öyleyse eğer bir gün bile oyalayamadılarmad1tr demiş ki:ekinoksah demiş ki:yaptılar bişey ama çözüleceği yok, bu mors alfabesini yapıcaklarına defteri güncelleseler daha iyi olucakmış.
Sole dusunulmus olabilir mors alfabesi zor cozerler Bizde bu arada vakit kazanmis oluruz
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
toplam 1090 kayitli kullanici var dun gece resim falan geldi catlasan 40 kisiydi nerde bunlar allahaskina
Bugun birde mac vardi diye herhalde gece yarisi diyorum bir seyler olur Gmail icin ise yarina sans veriyorum acilirsa yda dogru seyi yapıyorsak artik
Bugun birde mac vardi diye herhalde gece yarisi diyorum bir seyler olur Gmail icin ise yarina sans veriyorum acilirsa yda dogru seyi yapıyorsak artik
Maile ne yollicaz acaba boş mesajmı ???
rcklv- Mesaj Sayısı : 4
rcklv demiş ki:Maile ne yollicaz acaba boş mesajmı ???
Evet
rcklv demiş ki:Maile ne yollicaz acaba boş mesajmı ???
ne diosunn...seni seviyorum bilenem yazanlar oldu...gerçi zanetmiom böle bi şei amaa..sadece geyik olsun die sölemiş olabilir...)
Önemli olan o gmail hesabına ulaşman....ne yazarsan yaz..
BİLGE- Mesaj Sayısı : 506
gmailden mesaj geldi sonunda:)
dimosiografos- Mesaj Sayısı : 23
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
3 sayfadaki 3 sayfası