-PENGUEN OYUNUNU PROTESTO EDENLER BURAYA-
+31
elif
solvej
visal
CERYANCI
demobilir
aycaok
son osmanlı
humi
aysya
hernurman
BASCAVUS
oldudabitti
burcucuks
engokan
Queen_of_losers
mad1tr
alien3588
crimeangel
ekinoksah
necmi
djveysel
seablue
gunes_esra
alizebu
JaKoBiaNx
haribo
ronaldwatson
strv
sedefcik
BİLGE
FoReVeR-LoVe
35 posters
2 sayfadaki 14 sayfası
2 sayfadaki 14 sayfası • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Geri: -PENGUEN OYUNUNU PROTESTO EDENLER BURAYA-
bizde lol ne bilmiyoz ama pankart niyetine kullanıyoz ve ülker-41-29 ekibini protesto ediyoz...alizebu demiş ki:yav kardeş destekledim ama Vallla bilmem LOL ne demek .cahal sayılırım bu konuda .internette araştırdım ama bulduğum sonuç protestoyla çok alakalı değil.FrOvEr - LoVe demiş ki:eywallah saol alizebu...desteğin için...alizebu demiş ki:bendendeFrOvEr - LoVe demiş ki:evet desteklerinizi bekliyorum...
Yüksek sesle kahakahanın net aleminde ifadesi diyor kısaca.
olsun be aga benden bu oyuna protesto niyetine koca bir
sanada katılıyorum necmi. zaten bundan böyle bi daha coco star felan almam...necmi demiş ki:OYUNU PROTETO ETMEK ANLAMLI BI ŞEY DEĞİL NE KADAR ÇOK PROTESO EDER NE KADAR COK YERE PROTESTO YAZILARINIZI GÖNDERIRSENIZ O KADAR ÜLKERIN REKLAMINI YAPMIŞ OLURSUNUZ.
PROTESTO YAPACAKSANIZ MAL BOYKOTU ILE OLABILIR
ÜLKER MALLARINI ALMAYINNNNNNNNNNNNNNNNNN
eh arkadaşlar ,size doyum olmaz ama bendeniz artık kaçar.Mesai bitti.evde zaten açacak vakit yok.görüşmek üzere.sağlıcakla kalın.Allaha emanet olun emiiii
engenokana bulaşmayın sakın.(stres yapıyo)
alizebu- Mesaj Sayısı : 117
bende protesto ediyorum tabiki Forum kapanmicak yinede.
Bende protesto edeyim bari.
unutmadan genel kültür yapalım. LoL kabaca gülmek anlamındadır. türkçe birşey değil. başka bi yerden gelme.(oynadığım online bir oyundan biliyorum )
crimeangel- Mesaj Sayısı : 221
saolasın alizebu sende allaha emane ol byee...bulaşmayız emin ol...alizebu demiş ki:eh arkadaşlar ,size doyum olmaz ama bendeniz artık kaçar.Mesai bitti.evde zaten açacak vakit yok.görüşmek üzere.sağlıcakla kalın.Allaha emanet olun emiiii
okey kardeş o zamancrimeangel demiş ki:
Bende protesto edeyim bari.
unutmadan genel kültür yapalım. LoL kabaca gülmek anlamındadır. türkçe birşey değil. başka bi yerden gelme.(oynadığım online bir oyundan biliyorum )
kapanmasın tabiki çünkü buradaki arkadaşlıklar ebedi kalacak inş...ekinoksah demiş ki:bende protesto ediyorum tabiki Forum kapanmicak yinede.
protestoyu kesmeyin arkadaşlar ne kadar çok olursak o kadar iyidir...
evet haklısın protestoya dewam
djveysel- Mesaj Sayısı : 46
dewam aga...djveysel demiş ki: evet haklısın protestoya dewam
alien3588- Mesaj Sayısı : 93
alien3588 demiş ki:benden de
bende geldim
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
Bu forumu acildigindan beri takip ediyordum ama uye olmaya usenmistim
Bugun dayanamadim sonunda..
Oyunu en basindan beri oynuyorum; genel olarak uzerinde iyi calisilmis oldugunu dusunuyordum, ozellikle de mors kodunu cozene kadar canim cikti, zor ve zevkliydi, yani bu oyundan odul beklentisi olmayip da heyecan icin oynayanlari tatmin edecek nitelikte idi son asamaya gelene kadar. Tabii ki oyunun pek cok farkli beceri gosterebilen oyunculari odullendirmesi normal, hem uzun vadede oyun takibini, hem de penguen oyunu gibi hafiza ve mouse kullanma gibi becerileri odullendirmek gerekli. Yalniz bu puanlama dengeli yapilmali.
Oyunu yapan ekibin cok hazirlikli oldugunu dusunuyordum baslarda fakat son 2 haftada bu fikrimden vazgectim; sanki genel performansa göre oyunu yeni kurguluyor gibiler. Hatta o kadar emek harcayip hazirladiklari 4 ana websitesi ve extra siteler (alagon, telsiz vs) bosa gitmis durumda simdi. Anlasilir gibi degil gercekten de, sen kalk o kadar konsepti saglam bir oyun tasarla ve baglantilari kur, sonra da tum o emekleri (bizim emekleri bi yana birakin, kendi emekleri kastettigim) cope atarak oyunun tek amacini bir flash oyuna bagla. Programciliktan anlamam ama az sayida figur ve gorselligi olan basit bir oyun, digerleriyle karsilastirilmaz bence tasarımcı açısından.
Not: Penguen oyunundan 240 bin civari yaptim, arastirma puanim da 8800 civari yanlis hatirlamiyorsam. Mevcut durumda 50de yokum yani, belki ugrasirim penguen oyununa sure bitmeden ama burada gordugum kadariyla gencler bu isin piri olmus, bize pek firsat olacak gibi gorunmuyor
Oyunu en basindan beri oynuyorum; genel olarak uzerinde iyi calisilmis oldugunu dusunuyordum, ozellikle de mors kodunu cozene kadar canim cikti, zor ve zevkliydi, yani bu oyundan odul beklentisi olmayip da heyecan icin oynayanlari tatmin edecek nitelikte idi son asamaya gelene kadar. Tabii ki oyunun pek cok farkli beceri gosterebilen oyunculari odullendirmesi normal, hem uzun vadede oyun takibini, hem de penguen oyunu gibi hafiza ve mouse kullanma gibi becerileri odullendirmek gerekli. Yalniz bu puanlama dengeli yapilmali.
Oyunu yapan ekibin cok hazirlikli oldugunu dusunuyordum baslarda fakat son 2 haftada bu fikrimden vazgectim; sanki genel performansa göre oyunu yeni kurguluyor gibiler. Hatta o kadar emek harcayip hazirladiklari 4 ana websitesi ve extra siteler (alagon, telsiz vs) bosa gitmis durumda simdi. Anlasilir gibi degil gercekten de, sen kalk o kadar konsepti saglam bir oyun tasarla ve baglantilari kur, sonra da tum o emekleri (bizim emekleri bi yana birakin, kendi emekleri kastettigim) cope atarak oyunun tek amacini bir flash oyuna bagla. Programciliktan anlamam ama az sayida figur ve gorselligi olan basit bir oyun, digerleriyle karsilastirilmaz bence tasarımcı açısından.
Not: Penguen oyunundan 240 bin civari yaptim, arastirma puanim da 8800 civari yanlis hatirlamiyorsam. Mevcut durumda 50de yokum yani, belki ugrasirim penguen oyununa sure bitmeden ama burada gordugum kadariyla gencler bu isin piri olmus, bize pek firsat olacak gibi gorunmuyor
Queen_of_losers- Mesaj Sayısı : 3
desteğin için saol mad1tr... ve alien kardeş ve engokancım...mad1tr demiş ki:alien3588 demiş ki:benden de
bende geldim
aramıza hos geldin nerde destek...Queen_of_losers demiş ki:Bu forumu acildigindan beri takip ediyordum ama uye olmaya usenmistim
FrOvEr - LoVe demiş ki:desteğin için saol mad1tr...mad1tr demiş ki:alien3588 demiş ki:benden de
bende geldim
Rica ederim desteklememek mumkun degil Boyle bir oyun karsinda Uzuldugum sey oyunu yapan kisilerinmde bu olay karsisinda hic bir sey yapmamalari sizde hile yapin der gibiler
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
aynen bunun için protesto yapıyoruz...mad1tr demiş ki:FrOvEr - LoVe demiş ki:desteğin için saol mad1tr...mad1tr demiş ki:alien3588 demiş ki:benden de
bende geldim
Rica ederim desteklememek mumkun degil Boyle bir oyun karsinda Uzuldugum sey oyunu yapan kisilerinmde bu olay karsisinda hic bir sey yapmamalari sizde hile yapin der gibiler
sn.ülker ve 41-29 ekibi bu çağrılarımıza kulak verene kadar protestoya devam edeceğiz...dikkatinize...
eywallah kardeş olsun biz ümüdümizi kesmicez...necmi demiş ki:
LOL SOLO YAPTIM AMA BIŞEY DEĞİŞMEYECEK
bende bende
burcucuks- Mesaj Sayısı : 13
tepkine tşkr burcucuks...burcucuks demiş ki:
bende bende
2 sayfadaki 14 sayfası • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
2 sayfadaki 14 sayfası