Geyik ve Sohbet Sayfası
+17
hernurman
*caramel*
dede2552
Cem
JaKoBiaNx
haribo
Ajan1,2
aycaok
necmi
ronaldwatson
FoReVeR-LoVe
mad1tr
BİLGE
oktayel
demobilir
visal
alizebu
21 posters
8 sayfadaki 40 sayfası
8 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Geri: Geyik ve Sohbet Sayfası
nolsun valla iyi tatile başladık ama sıkılıyorum be seferde boşlukta gibiyim sen nasılsın
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
visal ciğğmmm....Canımmmmm...
..........................................
tarafından visal Dün 4:57 pm
....................................................
yazını okuduumm..uzun uzadıya yazmışınn....tepkindeee mutlaka haklısındırr..ilgili formlardaki sana yazılann yazıları okumadım dahaa..Ama bu bi yarışma..HERKESİN BİRİNCİ OLMA HAKKI elbette VAR
BU BİR HAKTIR..ve bu hakkı sadece mücadele edenler alabilir....
HER 1.OLANA ŞAİBELİ GÖZÜYLE bakmadan önce lütfen o kişiyle mümkünse irtibat kurun...
Günahtır yaa..Çok ayıp..Hiç etik değilllll.....Yargısız İnfaz yapmayın Lütfenn..
o yazılarıı..çirkin üsluplar ve itamları visal için kullanann Tüm arkadaşlarımı KINIYORUM::::
VE DİLİYORUM Kİ..İNŞALLAH VİSALCİM 1.OLURSUN...VE BU SONUÇ ŞAİBE VAR DİYENLERE,KARALAYANLARA KAPAK OLUR..
dostane bi şekilde tepkilerimizi dile getirelim lütfen...karalama kirrliliği yapmıyalım birbirimize...Çok acıtıyo..Lütfen...
umarım bişiler deişir...oyun biterayakk herkess mutlu -mesutt,dost-kardeş devam eder yoluna....
bu gün kandil...Hepimizin kandili mübarek olsun inşallah.YÜce Yaradan gönülden dile dökülen,aminn dediğimiz dularımızı hayırlı ise kabul eylesin..inşallah..
Cici kalın...Taşlamayalım lütfen..Kucaklayalımm..kırmayalım, Saralım sevelim birbirimizi..yaşam acıtarak çekilmez çünkü..
.
..........................................
tarafından visal Dün 4:57 pm
....................................................
yazını okuduumm..uzun uzadıya yazmışınn....tepkindeee mutlaka haklısındırr..ilgili formlardaki sana yazılann yazıları okumadım dahaa..Ama bu bi yarışma..HERKESİN BİRİNCİ OLMA HAKKI elbette VAR
BU BİR HAKTIR..ve bu hakkı sadece mücadele edenler alabilir....
HER 1.OLANA ŞAİBELİ GÖZÜYLE bakmadan önce lütfen o kişiyle mümkünse irtibat kurun...
Günahtır yaa..Çok ayıp..Hiç etik değilllll.....Yargısız İnfaz yapmayın Lütfenn..
o yazılarıı..çirkin üsluplar ve itamları visal için kullanann Tüm arkadaşlarımı KINIYORUM::::
VE DİLİYORUM Kİ..İNŞALLAH VİSALCİM 1.OLURSUN...VE BU SONUÇ ŞAİBE VAR DİYENLERE,KARALAYANLARA KAPAK OLUR..
dostane bi şekilde tepkilerimizi dile getirelim lütfen...karalama kirrliliği yapmıyalım birbirimize...Çok acıtıyo..Lütfen...
umarım bişiler deişir...oyun biterayakk herkess mutlu -mesutt,dost-kardeş devam eder yoluna....
bu gün kandil...Hepimizin kandili mübarek olsun inşallah.YÜce Yaradan gönülden dile dökülen,aminn dediğimiz dularımızı hayırlı ise kabul eylesin..inşallah..
Cici kalın...Taşlamayalım lütfen..Kucaklayalımm..kırmayalım, Saralım sevelim birbirimizi..yaşam acıtarak çekilmez çünkü..
.
BİLGE- Mesaj Sayısı : 506
walla hocam ne olsun saolasun...hayat güzel...demobilir demiş ki:nolsun valla iyi tatile başladık ama sıkılıyorum be seferde boşlukta gibiyim sen nasılsın
ya kaç gündür sen hile yaptın bu haketmedi konuşmalarından bıktım valla oyunun sonuna doğru herkes birbirini karalamaya başladı oyun bizi sıktı burada eğleniyoruz dedik oda kalmadı yani lütfen herkes daha dikkatli olsun artık boşuna kırmayalım kimseyi visal de başından beri seviyeli davranan herkese saygı gösteren bir arkadaşımız üzüyor böyle şeyler
visale taş atanları biz temizleriz inş. gereken cevabıda veririz...demobilir demiş ki:ya kaç gündür sen hile yaptın bu haketmedi konuşmalarından bıktım valla oyunun sonuna doğru herkes birbirini karalamaya başladı oyun bizi sıktı burada eğleniyoruz dedik oda kalmadı yani lütfen herkes daha dikkatli olsun artık boşuna kırmayalım kimseyi visal de başından beri seviyeli davranan herkese saygı gösteren bir arkadaşımız üzüyor böyle şeyler
yahu bu gizli kullanıcı nasıl oluyor
ggünayyddınnnn hepimiseeeeeeeeee.MuçXXlar Bİ SÜrüü...
ay çok üzüzldüm yaaa...nsıl üzmüşler visali..
Bu aradaa listede kendimi gördüm..emeği geçen kardeşimeeee sonssuzz teşekkür ediyorummmmmmmmmmm......
sözün biitiği yerde dua konuşurr bende...
hayırlı kandiller...
democum..MuçXx..Forever..MuçX..mad1tr muçXX..VisalCim muçXX..ihihih..salya oldu heryerr....hihihihihi
Bu aradaa listede kendimi gördüm..emeği geçen kardeşimeeee sonssuzz teşekkür ediyorummmmmmmmmmm......
hayırlı kandiller...
democum..MuçXx..Forever..MuçX..mad1tr muçXX..VisalCim muçXX..ihihih..salya oldu heryerr....hihihihihi
walla ben bilmiyorum hocam...demobilir demiş ki:yahu bu gizli kullanıcı nasıl oluyor
sanada günaydın bilgecim... sen19.sırada ben 20.sırada beni gecmişsin hadi bakalım öyle olsun...BİLGE demiş ki:ggünayyddınnnn hepimiseeeeeeeeee.MuçXXlar Bİ SÜrüü...
hayırlı kandiller...
demobilir demiş ki:yahu bu gizli kullanıcı nasıl oluyor
ya canımm...benim bişi dikatimi çekti..bence onlar, yani 3 tane kafadan sabitt misafirr atanmış bu forumaa...çünkü ne zamman gelsem hep 3 tane misafirr garanti oluoo...
yanii bilmiom.Mod arkadaşlara sormak lazım..)
arada bi ekinoksah uğruoo artık satee..ne rallove nede selenia yok ortada.hihihih..
ben modlardan kimseyi göremedim uzun zamandır dediğin gibi misafir hep var bide gizli oluyor onu anlamadım
alizebu da gelmiş günaydınnlarrr
demobilir demiş ki:alizebu da gelmiş günaydınnlarrr
ve gitmişşşş
BİLGE demiş ki:ggünayyddınnnn hepimiseeeeeeeeee.MuçXXlar Bİ SÜrüü...
hayırlı kandiller...
herkesin kandili mübarek olsun
Merhaba Arkadaslar,
Hepinize hayirli bir gun ve hayirli kandiller diliyorum.Allah (cc) cumlemizi sevdigi kullarindan eylesin.
Hepinize hayirli bir gun ve hayirli kandiller diliyorum.Allah (cc) cumlemizi sevdigi kullarindan eylesin.
visal- Mesaj Sayısı : 373
sağolasın visalcim... amin inş...visal demiş ki:Merhaba Arkadaslar,
Bilgecigim,tebrik ediyorum Senin adina cok sevindim.Kardesinin ellerine ,gozlerine saglik
Pc duzelecek ins. Format atmam gerekiyor.Daha yeni atmistim.Format atmasi birsey degil de XP'den sonra, gerekli diger programlari yuklemek cok SIKICI oluyor.
Pc duzelecek ins. Format atmam gerekiyor.Daha yeni atmistim.Format atmasi birsey degil de XP'den sonra, gerekli diger programlari yuklemek cok SIKICI oluyor.
FoReVeR - LoVe demiş ki:herkesin kandili mübarek olsun...hayırlara vesile olsun inş...
AMiN!
günaydın arkadaşlar,İnternet bugün yine sıkıntılı ,o yüzden demin cevap yazamadım demobilirciğim.
Bilgecik tebrikler listeye girmişsin darısı bana inşallah.
Ayrıca bende hepinizin kandilini kutlarım.Allah mübarek etsin.
alizebu- Mesaj Sayısı : 117
alizebu demiş ki: günaydın arkadaşlar,İnternet bugün yine sıkıntılı ,o yüzden demin cevap yazamadım demobilirciğim.
Amin alizebu sen de girersin insaALLAH listeye .SEnin de kandilin kutlu olsun.
inşallah sende girersin listeye alizebu...visal demiş ki:alizebu demiş ki: günaydın arkadaşlar,İnternet bugün yine sıkıntılı ,o yüzden demin cevap yazamadım demobilirciğim.
Amin alizebu sen de girersin insaALLAH listeye .SEnin de kandilin kutlu olsun.
Herkese Günaydın. Bende bütün arkadaşların kandilini kutluyorum ve Bilge seni de tebrik ederim, sıralamaya girmişsin. Darısı sana alizebu.
oktayel- Mesaj Sayısı : 61
demobilir demiş ki:ya kaç gündür sen hile yaptın bu haketmedi konuşmalarından bıktım valla oyunun sonuna doğru herkes birbirini karalamaya başladı oyun bizi sıktı burada eğleniyoruz dedik oda kalmadı yani lütfen herkes daha dikkatli olsun artık boşuna kırmayalım kimseyi visal de başından beri seviyeli davranan herkese saygı gösteren bir arkadaşımız üzüyor böyle şeyler
Merhaba demobilir,
Tesekkur ederim canim.Frover-LOve sana da tesekkurler.
Listeyi takip ediyorum da birileri gercekten de cok buyuk hirs yapmis.Harala,gurele bircok nickle birden ust siralara yerlesme gayretinde.Bu cok bariz bir sekilde belli oluyor.En azindan ben su listeye baktigimda boyle bir tablo goruyorum. Yaniliyor da olabilirim. Muhakkak boyle diye de bir iddiam yok.Kimseyi de suclamiyorum.Hep soyluyorum zaten nasibinde olan birinciligi alacak.
8 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
8 sayfadaki 40 sayfası