Geyik ve Sohbet Sayfası
+17
hernurman
*caramel*
dede2552
Cem
JaKoBiaNx
haribo
Ajan1,2
aycaok
necmi
ronaldwatson
FoReVeR-LoVe
mad1tr
BİLGE
oktayel
demobilir
visal
alizebu
21 posters
24 sayfadaki 40 sayfası
24 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Geri: Geyik ve Sohbet Sayfası
hoooooooooooooooy nabersiniz yha gnydn
Scream_- Mesaj Sayısı : 151
iyilik nerdesin yaw...günaydınScream_ demiş ki:hoooooooooooooooy nabersiniz yha gnydn
yaw bende 2 adet öyle ebebeyinler varki yazın beni çalıştırolar pffs o ysdn çok sık giremiorm nete
calısmak iyidir... fazla sıkma canını...Scream_ demiş ki:yaw bende 2 adet öyle ebebeyinler varki yazın beni çalıştırolar pffs o ysdn çok sık giremiorm nete
evet maas günü bu dediin doru oluyor
FoReVeR - LoVe bnm gtmm gerk kards Manisa da işlerim var biras sonrada asıl işe gtcm k.i.b grsrz snraa
oke tmm... sende k.i.b...Scream_ demiş ki:FoReVeR - LoVe bnm gtmm gerk kards Manisa da işlerim var biras sonrada asıl işe gtcm k.i.b grsrz snraa
İyim demobilircim..Saol...hahhaytt.ne güzel eşinle giriosun süper..başka bi yerede yorum yazmış.jakonun mezuniet topic ine..gördünmü?
BİLGE- Mesaj Sayısı : 506
bide bana sor demiş...BİLGE demiş ki:İyim demobilircim..Saol...hahhaytt.ne güzel eşinle giriosun süper..başka bi yerede yorum yazmış.jakonun mezuniet topic ine..gördünmü?
FoReVeR - LoVe demiş ki:bide bana sor demiş...BİLGE demiş ki:İyim demobilircim..Saol...hahhaytt.ne güzel eşinle giriosun süper..başka bi yerede yorum yazmış.jakonun mezuniet topic ine..gördünmü?
hihihi..
BİLGE- Mesaj Sayısı : 506
bide bu ifadeden baskasını kullanmıyor...BİLGE demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:bide bana sor demiş...BİLGE demiş ki:İyim demobilircim..Saol...hahhaytt.ne güzel eşinle giriosun süper..başka bi yerede yorum yazmış.jakonun mezuniet topic ine..gördünmü?
hihihi..
gördüm canım, o yıllar emin ol onun için daha zor geçmişti benim sulugözlülüğümle uğraştı adam yıllardırBİLGE demiş ki:İyim demobilircim..Saol...hahhaytt.ne güzel eşinle giriosun süper..başka bi yerede yorum yazmış.jakonun mezuniet topic ine..gördünmü?
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
FoReVeR - LoVe demiş ki:demobilir demiş ki:
1000 mesaja gidiyorsun hadi bakalım sanada burdan bi ödül verelim
hadi hayırlısı... hediyeniz sevginiz olsun...demobilir demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:demobilir demiş ki:
1000 mesaja gidiyorsun hadi bakalım sanada burdan bi ödül verelim
Günadıın
Arkadaşlar herkese günaydın. Listeye bakem dedim ama siteye girilmiyor. herhalde elemeleri yapıyorlar
Cem- Mesaj Sayısı : 60
günaydın...siteye giriliyor... yaman bulundu diyor en kısa zamanda kazananlar burdan duyurulacak diyor...Cem demiş ki:Arkadaşlar herkese günaydın. Listeye bakem dedim ama siteye girilmiyor. herhalde elemeleri yapıyorlar
ben niye giremiyorum bir terslik var tekrar dene diyor. Acaba elendim miFoReVeR - LoVe demiş ki:günaydın...siteye giriliyor... yaman bulundu diyor en kısa zamanda kazananlar burdan duyurulacak diyor...Cem demiş ki:Arkadaşlar herkese günaydın. Listeye bakem dedim ama siteye girilmiyor. herhalde elemeleri yapıyorlar
olabilir...Cem demiş ki:ben niye giremiyorum bir terslik var tekrar dene diyor. Acaba elendim miFoReVeR - LoVe demiş ki:günaydın...siteye giriliyor... yaman bulundu diyor en kısa zamanda kazananlar burdan duyurulacak diyor...Cem demiş ki:Arkadaşlar herkese günaydın. Listeye bakem dedim ama siteye girilmiyor. herhalde elemeleri yapıyorlar
başka giremeyen varmıFoReVeR - LoVe demiş ki:olabilir...Cem demiş ki:ben niye giremiyorum bir terslik var tekrar dene diyor. Acaba elendim miFoReVeR - LoVe demiş ki:günaydın...siteye giriliyor... yaman bulundu diyor en kısa zamanda kazananlar burdan duyurulacak diyor...Cem demiş ki:Arkadaşlar herkese günaydın. Listeye bakem dedim ama siteye girilmiyor. herhalde elemeleri yapıyorlar
Cem demiş ki:başka giremeyen varmıFoReVeR - LoVe demiş ki:olabilir...Cem demiş ki:ben niye giremiyorum bir terslik var tekrar dene diyor. Acaba elendim miFoReVeR - LoVe demiş ki:günaydın...siteye giriliyor... yaman bulundu diyor en kısa zamanda kazananlar burdan duyurulacak diyor...Cem demiş ki:Arkadaşlar herkese günaydın. Listeye bakem dedim ama siteye girilmiyor. herhalde elemeleri yapıyorlar
ben giriyorum
*caramel*- Mesaj Sayısı : 204
kimsede problem yok kardeş...Cem demiş ki:başka giremeyen varmıFoReVeR - LoVe demiş ki:olabilir...Cem demiş ki:ben niye giremiyorum bir terslik var tekrar dene diyor. Acaba elendim miFoReVeR - LoVe demiş ki:günaydın...siteye giriliyor... yaman bulundu diyor en kısa zamanda kazananlar burdan duyurulacak diyor...Cem demiş ki:Arkadaşlar herkese günaydın. Listeye bakem dedim ama siteye girilmiyor. herhalde elemeleri yapıyorlar
Gun ve tun aydin olsun herkesin tamda aradayiz ne diyeyim bilemedim
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
24 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
24 sayfadaki 40 sayfası