Geyik ve Sohbet Sayfası
+17
hernurman
*caramel*
dede2552
Cem
JaKoBiaNx
haribo
Ajan1,2
aycaok
necmi
ronaldwatson
FoReVeR-LoVe
mad1tr
BİLGE
oktayel
demobilir
visal
alizebu
21 posters
14 sayfadaki 40 sayfası
14 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Geri: Geyik ve Sohbet Sayfası
FoReVeR - LoVe demiş ki:hıı hala uykumu bastırıyo... bak bi kova su dökerim başından aşağıya hiç bişiyin kalmaz...BİLGE demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki: herkese günaydın...
KüskünaYDıNnSSs....
ay döksenee nolurrr..ihtiyacım vaarr valaa...haftanın son günüü dün satee car car kobuşmaktan sesim kısılmıştı çenem koptu..çok enerjiksizim bugünnn..
BİLGE- Mesaj Sayısı : 506
BİLGE demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:hıı hala uykumu bastırıyo... bak bi kova su dökerim başından aşağıya hiç bişiyin kalmaz...BİLGE demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki: herkese günaydın...
KüskünaYDıNnSSs....
ay döksenee nolurrr..ihtiyacım vaarr valaa...haftanın son günüü dün satee car car kobuşmaktan sesim kısılmıştı çenem koptu..çok enerjiksizim bugünnn..
(_) (_) (_) şaaarrrr... sana 3 kova su benden... dahada uyursan artık bi depo dökerim bak...
n..[/quote]
(_) (_) (_) şaaarrrr... sana 3 kova su benden... dahada uyursan artık bi depo dökerim bak... [/quote]
aanağğmmmmm...buss gibim beHhhh...içisinee banyo köpüğsüde atsayddın pöhürtlenli olaanından ...hihihihihi...
ii gelddi.Saol kardeŞŞ...bi samett hafluda usatıfeRRr...
(_) (_) (_) şaaarrrr... sana 3 kova su benden... dahada uyursan artık bi depo dökerim bak... [/quote]
aanağğmmmmm...buss gibim beHhhh...içisinee banyo köpüğsüde atsayddın pöhürtlenli olaanından ...hihihihihi...
ii gelddi.Saol kardeŞŞ...bi samett hafluda usatıfeRRr...
anaaaa..hayretim şaşşttıı misafir SIFIRRR..hönk oldum yaneee..???
hihihihihi..ilk defa görüomm...yani misafir göremiom..
hihihihihi..ilk defa görüomm...yani misafir göremiom..
BİLGE demiş ki:n..
ii gelddi.Saol kardeŞŞ...bi samett hafluda usatıfeRRr... [/quote]
______
!______! buyur hemde kenarları desenli...
yok öle esnemek uyanın bakim
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
bugün size dolma yaptım misafirlerde gelirse diye bol olsun
oyun sitesine girilmiyo sizdede ölemi
(_) (_) (_) (_) (_) (_) (_) ayranlarda benden... hemde ülker...demobilir demiş ki:bugün size dolma yaptım misafirlerde gelirse diye bol olsun
BİLGE demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:hıı hala uykumu bastırıyo... bak bi kova su dökerim başından aşağıya hiç bişiyin kalmaz...BİLGE demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki: herkese günaydın...
KüskünaYDıNnSSs....
(_)0 ay güzel oldu bu sefer iç bakim gözün açılsın
evet açılmıyor...demobilir demiş ki:oyun sitesine girilmiyo sizdede ölemi
FoReVeR - LoVe demiş ki:evet açılmıyor...demobilir demiş ki:oyun sitesine girilmiyo sizdede ölemi
bende tam onu yazıoddumm sizee.açılmıo sayfaaa..deişiklik yapıolar galibaa.))
bua arada dolmalar süper olmuşşşşş demccumm..Elelrine sağlık.Ayranlarda muhteşemdi..Forever saol.))
bende karrpuss ferim bari.hihihih..
ama nası yapçamm resmii..???
D D D D..hihihi..iadere edin..[b]
hımm karpuzlarda soğukmuş çok güzel...teşekkürler bilgecim...BİLGE demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:evet açılmıyor...demobilir demiş ki:oyun sitesine girilmiyo sizdede ölemi
bende tam onu yazıoddumm sizee.açılmıo sayfaaa..deişiklik yapıolar galibaa.))
bua arada dolmalar süper olmuşşşşş demccumm..Elelrine sağlık.Ayranlarda muhteşemdi..Forever saol.))
bende karrpuss ferim bari.hihihih..
ama nası yapçamm resmii..???
D D D D..hihihi..iadere edin..[b]
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
BİLGE demiş ki:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
AFİET OSSUNNNN .))
bendende size kavun hadiyin bakalım yiyin gari...BİLGE demiş ki:BİLGE demiş ki:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
AFİET OSSUNNNN .))
DDDDDDDDDDDD
FoReVeR - LoVe demiş ki:bendende size kavun hadiyin bakalım yiyin gari...BİLGE demiş ki:BİLGE demiş ki:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
AFİET OSSUNNNN .))
DDDDDDDDDDDD
yahu okunmuyo bu sarılar işaretledimde kavunmuş meğer çok güzel
afiyet olsun...demobilir demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:bendende size kavun hadiyin bakalım yiyin gari...BİLGE demiş ki:BİLGE demiş ki:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
AFİET OSSUNNNN .))
DDDDDDDDDDDD
yahu okunmuyo bu sarılar işaretledimde kavunmuş meğer çok güzel
Herkeze gunaydin
Yorumlar almis basini gitmis vallaha okuyan hakkimizda ne dusunuyordur bilinmez Sabah sabah guldum yahu kavun karpuz falan
Yorumlar almis basini gitmis vallaha okuyan hakkimizda ne dusunuyordur bilinmez Sabah sabah guldum yahu kavun karpuz falan
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
sanada günaydın... misafirlerden azar işitmemek için bu sefer erkenden hazırladık herşeyi...mad1tr demiş ki:Herkeze gunaydin
FoReVeR - LoVe demiş ki:sanada günaydın... misafirlerden azar işitmemek için bu sefer erkenden hazırladık herşeyi...mad1tr demiş ki:Herkeze gunaydin
ihihih....gırtlağa çalışıos bu gün..he maşaLLLaa...
sonra uğraş kilo vermek için... ben yemiyom... ama koktular yaw...BİLGE demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:sanada günaydın... misafirlerden azar işitmemek için bu sefer erkenden hazırladık herşeyi...mad1tr demiş ki:Herkeze gunaydin
ihihih....gırtlağa çalışıos bu gün..he maşaLLLaa...
Oyun acilmiyor bende denedim bastan bir 15 daha goturmesinler Veda konusmami yapmaya baslasammi ne Son kez penguenlerle basbasa kalsaydim hakkimi helal edicektim daha yahu
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
benimki helal olsun penguşlara...mad1tr demiş ki:Oyun acilmiyor bende denedim bastan bir 15 daha goturmesinler Veda konusmami yapmaya baslasammi ne Son kez penguenlerle basbasa kalsaydim hakkimi helal edicektim daha yahu
14 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
14 sayfadaki 40 sayfası