Geyik ve Sohbet Sayfası
+17
hernurman
*caramel*
dede2552
Cem
JaKoBiaNx
haribo
Ajan1,2
aycaok
necmi
ronaldwatson
FoReVeR-LoVe
mad1tr
BİLGE
oktayel
demobilir
visal
alizebu
21 posters
23 sayfadaki 40 sayfası
23 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Geri: Geyik ve Sohbet Sayfası
Hepimize Gecmis OLsun Arkadaslar,
Gercekten de uzerimizden buyuk bir yuk,koca bir stres kalkti.Kazanan arkadaslari (ilk 50 dahil) tebrik ediyorum.Hediyelerini hayirli gunlerde kullansinlar!
Bu forumda hileliydi/hilesizdi tartismalari cok yasandi.Ama ne olursa olsun bence hersey cok guzeldi (stresini saymazsak). OLdu ve bitti...Edindigimiz arkadasliklar,hos sohbetler insaALLAH bâkî kalir.
Mad1tr yazdiklarina bende katiliyorum. Kendi adima cok eglendim. Kazanamadik diye uzulmeyelim...
Cok sukur sagligimiz,huzurumuz, sevdiklerimiz bizimle.Bunlar hayattaki en buyuk kazanclarimiz. Bunlar gibi daha bircok sey var bizi mutlu eden.
Allah (cc) dert,keder vermesin.
demobilirin pastasi da cok guzelmis. Gecen gun de penguenli bir pasta vermisti bize.Kendisine tesekkur ediyorum.
Gercekten de uzerimizden buyuk bir yuk,koca bir stres kalkti.Kazanan arkadaslari (ilk 50 dahil) tebrik ediyorum.Hediyelerini hayirli gunlerde kullansinlar!
Bu forumda hileliydi/hilesizdi tartismalari cok yasandi.Ama ne olursa olsun bence hersey cok guzeldi (stresini saymazsak). OLdu ve bitti...Edindigimiz arkadasliklar,hos sohbetler insaALLAH bâkî kalir.
Mad1tr yazdiklarina bende katiliyorum. Kendi adima cok eglendim. Kazanamadik diye uzulmeyelim...
Cok sukur sagligimiz,huzurumuz, sevdiklerimiz bizimle.Bunlar hayattaki en buyuk kazanclarimiz. Bunlar gibi daha bircok sey var bizi mutlu eden.
Allah (cc) dert,keder vermesin.
demobilirin pastasi da cok guzelmis. Gecen gun de penguenli bir pasta vermisti bize.Kendisine tesekkur ediyorum.
visal- Mesaj Sayısı : 373
dede2552 demiş ki:bi hediye alamasamda paketten başka herşey güzeldi arkadaşlar teşekkürler inşallah i-pod verirler
dede2552 , i-pod'u ne kadar cok istiyorsun oyle.Eger cocostar sandigindan i-pod cikmazsa,Allah (cc) sana cok yakinda bir i-pod nasip etsin
visal- Mesaj Sayısı : 373
hepimize geçmiş olsun. Ödül kazananlar güle güle kullansın.. sağlıcakla kalınsın forum aynen devam etsin...
hernurman- Mesaj Sayısı : 98
ya birileri alagon yatcılığa da haber verse hala kayıp yazıyo yazık adamlar merak içindedir
necmi demiş ki:ya birileri alagon yatcılığa da haber verse hala kayıp yazıyo yazık adamlar merak içindedir
kardeş onlar marinalar'la uğraştıkları için meşguller biraz sabah ajanslarından alırlar haberi
kcbilir demiş ki:N'oluyor burada
ooo acaba demobilir hocamızın eşi mi oluyorsunuz hoş geldiniz
(yani ben en azından nick'ten öle anladım )
herkese günaydın...
stresli bir 24 saat atlattık herkese geçmiş olsun...kazananlar hediyelerini mutluluk içinde kullansın...
stresli bir 24 saat atlattık herkese geçmiş olsun...kazananlar hediyelerini mutluluk içinde kullansın...
FoReVeR - LoVe demiş ki: herkese günaydın...
aydınlık günelrrr olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh..
hayrılı sonuçlar olsun..Arkadaşlar bendde herkeze çok teşekkür ediyorum..Edinilen dostluklar,paylaşımlarrr mütişti.umarım baki kalır..msn isteyenlere verebilirim..Sevgiyle kalalım diyorum..Bİrlikte kalalım diyorum..ÜZdüysem kırdıysam istemeyerekde helal edin hakkınızıı....ve emekleriniz,yardımlarınız içinde helal edinn....
Çok keifli bi oyundu final hariç...(protesto edim son kez işe yaramıycağnı bilsemde artık )
daha kesin listeyi açıklaamamışlar demi?
herkesi çok tebrik ediyorum..1-2-3 başta olmak üzeree diğer ödül alan arkadaşlarımında hediyeleri hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Görüşücez inşallah.)
BİLGE- Mesaj Sayısı : 506
benim hakkım helali hoş olsun abla...sende hakkını helal et... liste daha acıklanmamıs... ama sen listedesin...BİLGE demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki: herkese günaydın...
hayrılı sonuçlar olsun..Arkadaşlar bendde herkeze çok teşekkür ediyorum..Edinilen dostluklar,paylaşımlarrr mütişti.umarım baki kalır..msn isteyenlere verebilirim..Sevgiyle kalalım diyorum..Bİrlikte kalalım diyorum..ÜZdüysem kırdıysam istemeyerekde helal edin hakkınızıı....ve emekleriniz,yardımlarınız içinde helal edinn....
Çok keifli bi oyundu final hariç...(protesto edim son kez işe yaramıycağnı bilsemde artık )
herkesi çok tebrik ediyorum..1-2-3 başta olmak üzeree diğer ödül alan arkadaşlarımında hediyeleri hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Görüşücez inşallah.)
FoReVeR - LoVe demiş ki:benim hakkım helali hoş olsun abla...sende hakkını helal et... liste daha acıklanmamıs... ama sen listedesin...BİLGE demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki: herkese günaydın...
Görüşücez inşallah.)
varsa helal olsun..
thank you...BİLGE demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:benim hakkım helali hoş olsun abla...sende hakkını helal et... liste daha acıklanmamıs... ama sen listedesin...BİLGE demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki: herkese günaydın...
Görüşücez inşallah.)
varsa helal olsun..
günaydın
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
hoşbulduk ben uyurken eşimde dalmış baksana o kadar anlatıyorum ki bu ortamı dayanamadıFoReVeR - LoVe demiş ki:günaydın hocam... hoşgelmişsiniz...demobilir demiş ki:günaydın
onun olmadıgından süphe ettiğim için cevap yazmadım... birden ne oluyor burda diyince...demobilir demiş ki:hoşbulduk ben uyurken eşimde dalmış baksana o kadar anlatıyorum ki bu ortamı dayanamadıFoReVeR - LoVe demiş ki:günaydın hocam... hoşgelmişsiniz...demobilir demiş ki:günaydın
demobilir demiş ki:hoşbulduk ben uyurken eşimde dalmış baksana o kadar anlatıyorum ki bu ortamı dayanamadıFoReVeR - LoVe demiş ki:günaydın hocam... hoşgelmişsiniz...demobilir demiş ki:günaydın
günaydınn domocum...muçXxX
valla bizim takma adlar hep aynı kcbilir fnbilir bunlarda bizim sıpaların demobilir atakbilirFoReVeR - LoVe demiş ki:onun olmadıgından süphe ettiğim için cevap yazmadım... birden ne oluyor burda diyince...demobilir demiş ki:hoşbulduk ben uyurken eşimde dalmış baksana o kadar anlatıyorum ki bu ortamı dayanamadıFoReVeR - LoVe demiş ki:günaydın hocam... hoşgelmişsiniz...demobilir demiş ki:günaydın
hepiniz biliyosunuz maşallah hocam...demobilir demiş ki:valla bizim takma adlar hep aynı kcbilir fnbilir bunlarda bizim sıpaların demobilir atakbilirFoReVeR - LoVe demiş ki:onun olmadıgından süphe ettiğim için cevap yazmadım... birden ne oluyor burda diyince...demobilir demiş ki:hoşbulduk ben uyurken eşimde dalmış baksana o kadar anlatıyorum ki bu ortamı dayanamadıFoReVeR - LoVe demiş ki:günaydın hocam... hoşgelmişsiniz...demobilir demiş ki:günaydın
efet çok bilgili bir aileyizFoReVeR - LoVe demiş ki:hepiniz biliyosunuz maşallah hocam...demobilir demiş ki:valla bizim takma adlar hep aynı kcbilir fnbilir bunlarda bizim sıpaların demobilir atakbilirFoReVeR - LoVe demiş ki:onun olmadıgından süphe ettiğim için cevap yazmadım... birden ne oluyor burda diyince...demobilir demiş ki:hoşbulduk ben uyurken eşimde dalmış baksana o kadar anlatıyorum ki bu ortamı dayanamadıFoReVeR - LoVe demiş ki:günaydın hocam... hoşgelmişsiniz...demobilir demiş ki:günaydın
bilge abla domocum kim yaa...BİLGE demiş ki:demobilir demiş ki:hoşbulduk ben uyurken eşimde dalmış baksana o kadar anlatıyorum ki bu ortamı dayanamadıFoReVeR - LoVe demiş ki:günaydın hocam... hoşgelmişsiniz...demobilir demiş ki:günaydın
demobilir demiş ki:efet çok bilgili bir aileyizFoReVeR - LoVe demiş ki:hepiniz biliyosunuz maşallah hocam...demobilir demiş ki:valla bizim takma adlar hep aynı kcbilir fnbilir bunlarda bizim sıpaların demobilir atakbilirFoReVeR - LoVe demiş ki:onun olmadıgından süphe ettiğim için cevap yazmadım... birden ne oluyor burda diyince...demobilir demiş ki:hoşbulduk ben uyurken eşimde dalmış baksana o kadar anlatıyorum ki bu ortamı dayanamadıFoReVeR - LoVe demiş ki:günaydın hocam... hoşgelmişsiniz...demobilir demiş ki:günaydın
FoReVeR - LoVe demiş ki:bilge abla domocum kim yaa...BİLGE demiş ki:demobilir demiş ki:hoşbulduk ben uyurken eşimde dalmış baksana o kadar anlatıyorum ki bu ortamı dayanamadıFoReVeR - LoVe demiş ki:günaydın hocam... hoşgelmişsiniz...demobilir demiş ki:günaydın
abla demeye başlamışın artık burdada..hihihih...
demobilir ayol ,kim olcak başkaa democum benimm
olsun o kadar ablamsın yalanmı...BİLGE demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:bilge abla domocum kim yaa...BİLGE demiş ki:demobilir demiş ki:hoşbulduk ben uyurken eşimde dalmış baksana o kadar anlatıyorum ki bu ortamı dayanamadıFoReVeR - LoVe demiş ki:günaydın hocam... hoşgelmişsiniz...demobilir demiş ki:günaydın
bende kim dedim bu domo...
canım nasılsınBİLGE demiş ki:FoReVeR - LoVe demiş ki:bilge abla domocum kim yaa...BİLGE demiş ki:demobilir demiş ki:hoşbulduk ben uyurken eşimde dalmış baksana o kadar anlatıyorum ki bu ortamı dayanamadıFoReVeR - LoVe demiş ki:günaydın hocam... hoşgelmişsiniz...demobilir demiş ki:günaydın
23 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
23 sayfadaki 40 sayfası