-PENGUEN OYUNUNU PROTESTO EDENLER BURAYA-
+31
elif
solvej
visal
CERYANCI
demobilir
aycaok
son osmanlı
humi
aysya
hernurman
BASCAVUS
oldudabitti
burcucuks
engokan
Queen_of_losers
mad1tr
alien3588
crimeangel
ekinoksah
necmi
djveysel
seablue
gunes_esra
alizebu
JaKoBiaNx
haribo
ronaldwatson
strv
sedefcik
BİLGE
FoReVeR-LoVe
35 posters
5 sayfadaki 14 sayfası
5 sayfadaki 14 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Geri: -PENGUEN OYUNUNU PROTESTO EDENLER BURAYA-
Ama karşıyaka başkanı Sayın Cevat Durak beni çok yakından tanır... Görürseniz selamımı söyleyin başkanıma...
ronaldwatson- Mesaj Sayısı : 316
walla kardeş bak ben ismini bile bilmiyodum.görmek nasip olursa sölerim...ronaldwatson demiş ki:Ama karşıyaka başkanı Sayın Cevat Durak beni çok yakından tanır... Görürseniz selamımı söyleyin başkanıma...
FrOvEr - LoVe demiş ki:ee ne yapayım şimdi sana... gel misafir edeyim seni...ronaldwatson demiş ki:FrOvEr - LoVe demiş ki:bilmemmi benim memleketim..
Ama ben ne karşıyakaya ne de izmire gittim...
Guldurdun beni ya
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
Tamam...FrOvEr - LoVe demiş ki:walla kardeş bak ben ismini bile bilmiyodum.görmek nasip olursa sölerim...ronaldwatson demiş ki:Ama karşıyaka başkanı Sayın Cevat Durak beni çok yakından tanır... Görürseniz selamımı söyleyin başkanıma...
aman gülmek yüzünden eksik olmasın kardeşim...mad1tr demiş ki:FrOvEr - LoVe demiş ki:ee ne yapayım şimdi sana... gel misafir edeyim seni...ronaldwatson demiş ki:FrOvEr - LoVe demiş ki:bilmemmi benim memleketim..
Guldurdun beni ya
.
FrOvEr - LoVe demiş ki:aman gülmek yüzünden eksik olmasın kardeşim...mad1tr demiş ki:FrOvEr - LoVe demiş ki:ee ne yapayım şimdi sana... gel misafir edeyim seni...ronaldwatson demiş ki:FrOvEr - LoVe demiş ki:bilmemmi benim memleketim..
Guldurdun beni ya
.
Tesekurler kardesim Senin yuzunden de eksik olmasin guzel cevapti ama
FrOvEr - LoVe demiş ki:aman gülmek yüzünden eksik olmasın kardeşim...mad1tr demiş ki:FrOvEr - LoVe demiş ki:ee ne yapayım şimdi sana... gel misafir edeyim seni...ronaldwatson demiş ki:FrOvEr - LoVe demiş ki:bilmemmi benim memleketim..
Guldurdun beni ya
.
evet bugün gülelim ne de olsa benim için güzel bi gün
tabi bende 4.lüğe otursam...ronaldwatson demiş ki:FrOvEr - LoVe demiş ki:aman gülmek yüzünden eksik olmasın kardeşim...mad1tr demiş ki:FrOvEr - LoVe demiş ki:ee ne yapayım şimdi sana... gel misafir edeyim seni...ronaldwatson demiş ki:FrOvEr - LoVe demiş ki:bilmemmi benim memleketim..
Guldurdun beni ya
.
FrOvEr - LoVe demiş ki:tabi bende 4.lüğe otursam...ronaldwatson demiş ki:FrOvEr - LoVe demiş ki:aman gülmek yüzünden eksik olmasın kardeşim...mad1tr demiş ki:FrOvEr - LoVe demiş ki:ee ne yapayım şimdi sana... gel misafir edeyim seni...ronaldwatson demiş ki:FrOvEr - LoVe demiş ki:bilmemmi benim memleketim..
Guldurdun beni ya
.
ya evet çok güzel bi duygu...
demekki 1.liğe otursan neler yapican neler seni gidi çakalll.
FrOvEr - LoVe demiş ki:demekki 1.liğe otursan neler yapican neler seni gidi çakalll.
Bugun dokturuyorsun kardesim
FrOvEr - LoVe demiş ki:demekki 1.liğe otursan neler yapican neler seni gidi çakalll.
istesem 1.liğede otururm ama maalesef diskalifiye ederler diye yapamıyorum...
En büyük KafKaf , başka büyük yok
Karşıyaka'yı 1 ligde,modları da forumda görmek isteriz.
Protestoya devam
Protestoya devam
BASCAVUS- Mesaj Sayısı : 170
bırak bu ayakları mike...ronaldwatson demiş ki:FrOvEr - LoVe demiş ki:demekki 1.liğe otursan neler yapican neler seni gidi çakalll.
FrOvEr - LoVe demiş ki:bırak bu ayakları mike...ronaldwatson demiş ki:FrOvEr - LoVe demiş ki:demekki 1.liğe otursan neler yapican neler seni gidi çakalll.
ama alırım atv nin anahtarını...
saol ne yapalım bos vakit bulduk...mad1tr demiş ki:FrOvEr - LoVe demiş ki:demekki 1.liğe otursan neler yapican neler seni gidi çakalll.
Bugun dokturuyorsun kardesim
ee al o zaman mikecım ne diyim...ronaldwatson demiş ki:FrOvEr - LoVe demiş ki:bırak bu ayakları mike...ronaldwatson demiş ki:FrOvEr - LoVe demiş ki:demekki 1.liğe otursan neler yapican neler seni gidi çakalll.
ama alırım atv nin anahtarını...
en büyük göztepe ... şaka tabi...kızıştırmıyalım ortalığı...BASCAVUS demiş ki:En büyük KafKaf , başka büyük yok
Protestoya devam
pardonnn bu kadar güzel bi oyundan sonra böyle bi kötü sonuçla karşı karşıya gelince insan şaşırıo bazen
BASCAVUS- Mesaj Sayısı : 170
o zaman şöyle özetliyelim çavuşum...çarşı penguşlarada karşı...BASCAVUS demiş ki:pardonnn bu kadar güzel bi oyundan sonra böyle bi kötü sonuçla karşı karşıya gelince insan şaşırıo bazen
FrOvEr - LoVe demiş ki:o zaman şöyle özetliyelim çavuşum...çarşı penguşlarada karşı...BASCAVUS demiş ki:pardonnn bu kadar güzel bi oyundan sonra böyle bi kötü sonuçla karşı karşıya gelince insan şaşırıo bazen
Katiliyorum En buyuk Besiktas
mad1tr demiş ki:FrOvEr - LoVe demiş ki:o zaman şöyle özetliyelim çavuşum...çarşı penguşlarada karşı...BASCAVUS demiş ki:pardonnn bu kadar güzel bi oyundan sonra böyle bi kötü sonuçla karşı karşıya gelince insan şaşırıo bazen
Bende beşiktaşlıyım...
ben şahsen galatasaraylıyım ama beşiktaşıda galatasaraydan ayrı tutmam...ronaldwatson demiş ki:mad1tr demiş ki:FrOvEr - LoVe demiş ki:o zaman şöyle özetliyelim çavuşum...çarşı penguşlarada karşı...BASCAVUS demiş ki:pardonnn bu kadar güzel bi oyundan sonra böyle bi kötü sonuçla karşı karşıya gelince insan şaşırıo bazen
Bende beşiktaşlıyım...
FrOvEr - LoVe demiş ki:ben şahsen galatasaraylıyım ama beşiktaşıda galatasaraydan ayrı tutmam...ronaldwatson demiş ki:mad1tr demiş ki:FrOvEr - LoVe demiş ki:o zaman şöyle özetliyelim çavuşum...çarşı penguşlarada karşı...BASCAVUS demiş ki:pardonnn bu kadar güzel bi oyundan sonra böyle bi kötü sonuçla karşı karşıya gelince insan şaşırıo bazen
Bende beşiktaşlıyım...
Ben sadece beşiktaşlıyım ama fener olmasında her takımıda az da olsa destekleriz...
ronaldwatson demiş ki:mad1tr demiş ki:FrOvEr - LoVe demiş ki:o zaman şöyle özetliyelim çavuşum...çarşı penguşlarada karşı...BASCAVUS demiş ki:pardonnn bu kadar güzel bi oyundan sonra böyle bi kötü sonuçla karşı karşıya gelince insan şaşırıo bazen
Bende beşiktaşlıyım...
Bende Besiktaslıyım
Carsı Penguene KarSı
djveysel- Mesaj Sayısı : 46
5 sayfadaki 14 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
5 sayfadaki 14 sayfası