Burdan Devam Edelim
+19
ekinoksah
FoReVeR-LoVe
mikado
visal
Hercule Poriot
Ajan1,2
edaliz
mupetto
mad1tr
phoebe
alfonso
oldudabitti
midfielder7
moonsco
elif
ronaldwatson
BASCAVUS
demobilir
Scream_
23 posters
5 sayfadaki 5 sayfası
5 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Geri: Burdan Devam Edelim
MERHABALAR HERKESE;
Adamin bildigi yeni birsey yok iste,kendi kendine farkliymis havasi vermeye calisiyor.
safak onemli biriymis ( yuce watson oyle diyor)!!
Ona sorsak ipucu paylasiyor bizlerle,ipucu verdigini soyleyip duruyor.Nasil ipucuysa bu artik?
Adamin bildigi yeni birsey yok iste,kendi kendine farkliymis havasi vermeye calisiyor.
safak onemli biriymis ( yuce watson oyle diyor)!!
Ona sorsak ipucu paylasiyor bizlerle,ipucu verdigini soyleyip duruyor.Nasil ipucuysa bu artik?
visal- Mesaj Sayısı : 373
Ayarsız guguk kuşu gibi arada bir aynı melodiyi çalan watson istemiyorum. Visalcim onda olsa olsa camadan ip düğümü olur çektikçe sıkılır o düğümde.Gerçi botla bir yakınlaşma olmuş veya bota özeniyor galiba onun gibi davranıyor.Amannn banene yaaa ne hali varsa görsün.
En son hakanidea tarafından Cuma Haz. 13, 2008 10:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
oldudabitti- Mesaj Sayısı : 461
yaaa millet
millet baska forumlarda filan ark.lara mail gemiş iste seyir def. güncelllendi diye ordan paskalya adası filan dewam ediyo muhabbet...
sıctık walla
ben pusulayı çözdüm ama harita da defterde falkland da duruyo
sıctık walla
cansuuu- Mesaj Sayısı : 1
cansu başka forumlar dediğin forumlar hangisi dede bakalım ne gelmiş kim ne uyduruyo
midfielder7- Mesaj Sayısı : 151
cansuuu demiş ki:millet baska forumlarda filan ark.lara mail gemiş iste seyir def. güncelllendi diye ordan paskalya adası filan dewam ediyo muhabbet...
sıctık walla
Gitti yaman goruyormusun biz baya gerilerdekalmisiz sen bence bize takilma diger foruma takil
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
mad1tr demiş ki:cansuuu demiş ki:millet baska forumlarda filan ark.lara mail gemiş iste seyir def. güncelllendi diye ordan paskalya adası filan dewam ediyo muhabbet...
sıctık walla
Gitti yaman goruyormusun biz baya gerilerdekalmisiz sen bence bize takilma diger foruma takil
yorum yapacam
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
[
Yaf.uraşmayın şu watsonla...verdiği bişi varsa alalım..vermiosa da adamı taşlamıyalım yani.aslını sölemem gerekirse bende bazen boş konuşuorum...
pragmatik davranalım arkadaşlar...fayda sağlıycak her bilgiyi elbette değerelndirelim....visal ciğme çok tşk..güzel araştırmış salihi.açıkçası benim araştırmaya vaktim olmadıı...
şunu demek istiorum...eleştirirken kırıcı olmayalaım.herkesin bi uslubu var....
bende çok tasvip ettiğimi söliemem..ama bu bana watsonu yerden yere vurma hakkını da vermez..bu kanıdayım..
bide artık bu başlıktan yazıcaz demi???
diğerlerine yazmıyoruz...
Yaf.uraşmayın şu watsonla...verdiği bişi varsa alalım..vermiosa da adamı taşlamıyalım yani.aslını sölemem gerekirse bende bazen boş konuşuorum...
pragmatik davranalım arkadaşlar...fayda sağlıycak her bilgiyi elbette değerelndirelim....visal ciğme çok tşk..güzel araştırmış salihi.açıkçası benim araştırmaya vaktim olmadıı...
şunu demek istiorum...eleştirirken kırıcı olmayalaım.herkesin bi uslubu var....
bende çok tasvip ettiğimi söliemem..ama bu bana watsonu yerden yere vurma hakkını da vermez..bu kanıdayım..
bide artık bu başlıktan yazıcaz demi???
diğerlerine yazmıyoruz...
BİLGE- Mesaj Sayısı : 506
FrOvEr - LoVe demiş ki:istersen bu sayfadan devam edelim bilge ama herkes geyik yapıor
hehehee.oda doğru yaa..ama geyik sayfamız var bi tane?
orası zaten canım tam geikk..hihihi
FrOvEr - LoVe demiş ki:o zaman ordan devam edioz okmi
Farketmez,,heryerdeyizz...Aaa sende izmirlisinn .)
ya bu forumun iyicene suyu çıktı....
sevgili yöneticiler sizden bi ricam var. bir tane başlık açın orada sadece oyunla ilgili gidişatları yazalım diğer tüm başlıklarda geyik yapılsın ama eğer o bir tane başlıkta geyik yaparlarsa direkt banlansınlar buna ben de dahilim. zaten oyun iyice sıktı. buraya gelip son bişi var mı diye tüm sayfaları gezmek istemiyorum artık !!!
sevgili yöneticiler sizden bi ricam var. bir tane başlık açın orada sadece oyunla ilgili gidişatları yazalım diğer tüm başlıklarda geyik yapılsın ama eğer o bir tane başlıkta geyik yaparlarsa direkt banlansınlar buna ben de dahilim. zaten oyun iyice sıktı. buraya gelip son bişi var mı diye tüm sayfaları gezmek istemiyorum artık !!!
senloris- Mesaj Sayısı : 36
senloris demiş ki:ya bu forumun iyicene suyu çıktı....
evet BENDE KATILIYORUMAYNI ŞEYDEN BENDE ŞİKAYETÇİYİM... DAHA ÖNCE SOLEMİŞTİM AMA BIRAZDA TEPKİ ALMIŞTIM YETKİLİLERE BENDE SESLENİORUM.. HERKES DAİMA VAKTİNİ FORUM BAŞINDA GEÇİREMİYOR VE SON BİR GELİŞME VARMI DİYE BÜTÜN FORUMU OKUMAK (ÖZELLİKLEDE GEYİK VE TEK KELİMELİK YADA SADCE GÜLÜCÜKLERE BAKMA) ZAMAN ALIYOR CIDDI VE SADCE KAYDE DEGER SEYLERIN YAZILDIGI BIR BASLIGIMIZ OLSUN GEYIK YAPMAK İSTEYENLER GEYIK BASLIGIDA ACILDI ORADA TAKILSIN......
spate- Mesaj Sayısı : 31
spate demiş ki:senloris demiş ki:ya bu forumun iyicene suyu çıktı....
evet BENDE KATILIYORUMAYNI ŞEYDEN BENDE ŞİKAYETÇİYİM... DAHA ÖNCE SOLEMİŞTİM AMA BIRAZDA TEPKİ ALMIŞTIM YETKİLİLERE BENDE SESLENİORUM.. HERKES DAİMA VAKTİNİ FORUM BAŞINDA GEÇİREMİYOR VE SON BİR GELİŞME VARMI DİYE BÜTÜN FORUMU OKUMAK (ÖZELLİKLEDE GEYİK VE TEK KELİMELİK YADA SADCE GÜLÜCÜKLERE BAKMA) ZAMAN ALIYOR CIDDI VE SADCE KAYDE DEGER SEYLERIN YAZILDIGI BIR BASLIGIMIZ OLSUN GEYIK YAPMAK İSTEYENLER GEYIK BASLIGIDA ACILDI ORADA TAKILSIN......
haklısınızz...özür dilerim....
5 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
5 sayfadaki 5 sayfası