Burdan Devam Edelim
+19
ekinoksah
FoReVeR-LoVe
mikado
visal
Hercule Poriot
Ajan1,2
edaliz
mupetto
mad1tr
phoebe
alfonso
oldudabitti
midfielder7
moonsco
elif
ronaldwatson
BASCAVUS
demobilir
Scream_
23 posters
2 sayfadaki 5 sayfası
2 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Geri: Burdan Devam Edelim
watson demiş ki:elif demiş ki:29'unda bitecekmiş. Süre uzatılmış. Beni de sinir eden güncellemenin gelmemesi değil, sürenin uzatılması. Bir an önce bitsede kurtulsak ya.finding_yaman demiş ki:elif demiş ki:Fazla kafaya takmamak lazım. Güncellemeler gecikince sıyırmaya ramak kalıyor. Tam sıyıracakken güncelleme geliyor.finding_yaman demiş ki:Artık oyuncular çıldırdı yamanı bulcaz die sinir hastası olduk:)
ehehehe süper ya
15 inde biticekti oyun dimi
Sinirli gençlik...
relax team
Scream_- Mesaj Sayısı : 151
Bilmiyorum ama sebebi katılımın fazla olması olabilir.finding_yaman demiş ki:hadi yaa nedenini biliomusun
elif- Mesaj Sayısı : 93
elif demiş ki:Bilmiyorum ama sebebi katılımın fazla olması olabilir.finding_yaman demiş ki:hadi yaa nedenini biliomusun
Gayet mantıklı...
ronaldwatson- Mesaj Sayısı : 316
hep diyoruz ya oyun biterse bu tarz oyunlar olsa yine oynasak diye uzatıyorlar demekki bi de hiç bitmezmiş yaman nereye biz oaraya
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
Oyun güzel ama keşke bu şekilde ilerlemeseydi. İnsanın çok vaktini alıyor.
elif demiş ki:Oyun güzel ama keşke bu şekilde ilerlemeseydi. İnsanın çok vaktini alıyor.
bu dediğin oyunun ne kadar başarılı olduğuna dair yine... iyi oyun vakit harcatandır, oyunların yaratılış amacı hatta bu...
moonsco- Mesaj Sayısı : 69
moonsco demiş ki:elif demiş ki:Oyun güzel ama keşke bu şekilde ilerlemeseydi. İnsanın çok vaktini alıyor.
bu dediğin oyunun ne kadar başarılı olduğuna dair yine... iyi oyun vakit harcatandır, oyunların yaratılış amacı hatta bu...
katılmıyorum vakit harcatmak marifet diil harcanan vaktin ne kadar keyif verdiği önemlidir bi oyunun iyi olup olmadığını bu belirler
Doğru ama oyunun aynı zamanda zevkli olması lazım. Bu oyunun son iki haftasında hiç zevk aldığımı söyleyemem. O zaman neden devam ediyorsun diyebilirsin. Çünkü, birinci olarak oyunun sonunu merak ediyorum, ikinci olarak 1 aydan fazla oldu oyuna başlayalı, bu yüzden bırakamıyorum. Şunu da unutmayayım, bence oyunun en güzel getirisi, forum ve forum arkadaşlıkları.moonsco demiş ki:elif demiş ki:Oyun güzel ama keşke bu şekilde ilerlemeseydi. İnsanın çok vaktini alıyor.
Aynen öyle oyun bencu suan amacına hizmet etmiyor oyuncular keyif almayı geçti artık sinirlenmeye başlıolar
ya ben bu watson nickli arkadaşı merak ettim böle kısa kısa cevaplar sanki her şeyi biliyom edaları yoksa aramıza casus olarak sızan oyunun yapımcılarından birimisin söle kardeşim
midfielder7- Mesaj Sayısı : 151
belli olmaz belkide hiçbişey bilmeyen biri ama pek yardımı dokunduğu soylenemez ancak gençliğe isim takar ve şafak ın önemli biri oldunu soler hee bide bazı yorumların altına mantıklı gayet mantıklı fln yazıo
Bence Watson Hıncal Uluç'un Yaman forumu için hazırlanmış özel versiyonu Hıncalımda kısa ve boş konuşuyor herşeyi bildiğini fakat aslında birşey bilemediğini düşünemiyor
oldudabitti- Mesaj Sayısı : 461
ben bizzat defter sayfalarını alagon yata gönderdimdemobilir demiş ki:saçma gelebilir ama bişey yaptım bugün alagonyatın sitesine girdim iletişim bölümünden mesaj attım defterin sayfalarının olduğu adresi yazdım ya tutarsa hesabı
alfonso- Mesaj Sayısı : 74
Sayfaları göndermen işe yaradı mı?alfonso demiş ki:ben bizzat defter sayfalarını alagon yata gönderdimdemobilir demiş ki:saçma gelebilir ama bişey yaptım bugün alagonyatın sitesine girdim iletişim bölümünden mesaj attım defterin sayfalarının olduğu adresi yazdım ya tutarsa hesabı
sence yaramışmı hala fogo-falkland gözüküo defterde
Olmasa da denemek güzel. Kafamıza takılacağına mantıklı ya da mantıksız denemek lazım. Ya tutarsa hesabıfinding_yaman demiş ki:sence yaramışmı hala fogo-falkland gözüküo defterde
demobilir demiş ki:saçma gelebilir ama bişey yaptım bugün alagonyatın sitesine girdim iletişim bölümünden mesaj attım defterin sayfalarının olduğu adresi yazdım ya tutarsa hesabı
aynısını bende yaptım hata msjı aldım cevap olarak yani bir işe yaramadı
phoebe- Mesaj Sayısı : 34
phoebe demiş ki:demobilir demiş ki:saçma gelebilir ama bişey yaptım bugün alagonyatın sitesine girdim iletişim bölümünden mesaj attım defterin sayfalarının olduğu adresi yazdım ya tutarsa hesabı
nasıl hata mesajı geldi ya
demobilir- Mesaj Sayısı : 742
demobilir demiş ki:phoebe demiş ki:demobilir demiş ki:saçma gelebilir ama bişey yaptım bugün alagonyatın sitesine girdim iletişim bölümünden mesaj attım defterin sayfalarının olduğu adresi yazdım ya tutarsa hesabı
nasıl hata mesajı geldi ya
ulasmadi mesaji gelmistir bole bir adres yok gibilerinden
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
Arkadaşlar haritada hala falkland var. Yeni yer açılan var mı aranızda??
mupetto- Mesaj Sayısı : 16
mupetto demiş ki:Arkadaşlar haritada hala falkland var. Yeni yer açılan var mı aranızda??
yok kardeş hepimiz ordayız bayada orda kalıcaz
saol arkadaşım. acaba bişi kaçırıyomuyum diye paranoyaklaşıyorum bazen. )
mupetto- Mesaj Sayısı : 16
mupetto demiş ki:saol arkadaşım. acaba bişi kaçırıyomuyum diye paranoyaklaşıyorum bazen. )
Araştırmacı olun...
watson demiş ki:mupetto demiş ki:saol arkadaşım. acaba bişi kaçırıyomuyum diye paranoyaklaşıyorum bazen. )
Araştırmacı olun...
rica ediyorum sen karışma Watson varlığınla yokluğun bi farkı yok
finding_yaman demiş ki:watson demiş ki:mupetto demiş ki:saol arkadaşım. acaba bişi kaçırıyomuyum diye paranoyaklaşıyorum bazen. )
Araştırmacı olun...
rica ediyorum sen karışma Watson varlığınla yokluğun bi farkı yok
Cok ilginç...
2 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
2 sayfadaki 5 sayfası