Burdan Devam Edelim
+19
ekinoksah
FoReVeR-LoVe
mikado
visal
Hercule Poriot
Ajan1,2
edaliz
mupetto
mad1tr
phoebe
alfonso
oldudabitti
midfielder7
moonsco
elif
ronaldwatson
BASCAVUS
demobilir
Scream_
23 posters
4 sayfadaki 5 sayfası
4 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Geri: Burdan Devam Edelim
zaten watson safak yakinda diyo. demekki guncelleme yakinda
Hercule Poriot- Mesaj Sayısı : 19
evet öyle ama galapagosa bizim ulaşmamaız beklenio galba bilmiorum şafak armaktan kafayı yıcem yuruyen tarih ve ayaklı kitaplıktaki yorumlara bakıorum ama safak die birini bulamadım henuz
Scream_- Mesaj Sayısı : 151
Hercule Poriot demiş ki:zaten watson safak yakinda diyo. demekki guncelleme yakinda
safak yakında die bişi demio Watson şafak önemli biri dio sadece onu bulup site linki almamız lazım heralde ole anladım ben
finding_yaman demiş ki:evet öyle ama galapagosa bizim ulaşmamaız beklenio galba bilmiorum şafak armaktan kafayı yıcem yuruyen tarih ve ayaklı kitaplıktaki yorumlara bakıorum ama safak die birini bulamadım henuz
bulmanada gerek yok zaten iki tane yazisi var baska yok oda birisinde paskalya adasinidan birindede falkland tan bahsediyor
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
belki bi şekild ona ulaşmamız lazımdır
watson demiş ki:midfielder7 demiş ki:arklar watsona cevap vermeyin olsun bitsin cevap verince böle yapıyo eminim 13-14 yaşında değilsede zeka yaşı o civarlarda bişedir
Ama bu kadar hakaret de fazla... Biz sizin haritanızdada galapagos yazması için uğraşırken sizin yaptığınız çok ayıp.... Ayaklı Kitaplık da ne diyo:Artık oturup beklemenin zamanı değil... Siz de hala bekliyorsunuz. Bekleyin bakalım belki otobüs gelir...
Bir site daha bulmanız gerekiyo ve penguen yumurtalarını güvenle taşımanız lazım...O nu da anca safak sayesinde bulursunuz demeye çalışıyorum kaç gündür ama yok kimse anlamıyo...
Bundan sonra size ipucu falan yok...
iyi de kardesim sen ne zamandan beri ayni seyi soyleyip duruyorsun "safak onemli biri,arastirmaci olun vs vs.." Mors alfabesini cozmeden cok once baslamistin bu sozlere.Bu durumda demekki sen morstan once cozmussun herseyi.Galapagos'a ulasmissin. Bitirmissin oyunu.Bu nasil oluyor acaba soyler misin? Bilgic Hoca paskalya adasi ipucunu vereli kac gun olmus sen ne zamandan baslamissin sozlerine. Senin bilgisayarina bizden once mi ulasiyor ipuclari,oyle bir program mi var elinde bizlerin bilmedigi? SANMIYORUM !!!
visal- Mesaj Sayısı : 373
ya bishey sorucam bu turkce bilmeyen biri vardi ya adada Turkdu hani? onun diger adi falan olmasin bu safak ?
visal demiş ki:watson demiş ki:midfielder7 demiş ki:arklar watsona cevap vermeyin olsun bitsin cevap verince böle yapıyo eminim 13-14 yaşında değilsede zeka yaşı o civarlarda bişedir
Ama bu kadar hakaret de fazla... Biz sizin haritanızdada galapagos yazması için uğraşırken sizin yaptığınız çok ayıp.... Ayaklı Kitaplık da ne diyo:Artık oturup beklemenin zamanı değil... Siz de hala bekliyorsunuz. Bekleyin bakalım belki otobüs gelir...
Bir site daha bulmanız gerekiyo ve penguen yumurtalarını güvenle taşımanız lazım...O nu da anca safak sayesinde bulursunuz demeye çalışıyorum kaç gündür ama yok kimse anlamıyo...
Bundan sonra size ipucu falan yok...
iyi de kardesim sen ne zamandan beri ayni seyi soyleyip duruyorsun "safak onemli biri,arastirmaci olun vs vs.." Mors alfabesini cozmeden cok once baslamistin bu sozlere.Bu durumda demekki sen morstan once cozmussun herseyi.Galapagos'a ulasmissin. Bitirmissin oyunu.Bu nasil oluyor acaba soyler misin? Bilgic Hoca paskalya adasi ipucunu vereli kac gun olmus sen ne zamandan baslamissin sozlerine. Senin bilgisayarina bizden once mi ulasiyor ipuclari,oyle bir program mi var elinde bizlerin bilmedigi? SANMIYORUM !!!
evt haklsın dediin mantıklı
Hercule Poriot demiş ki:ya bishey sorucam bu turkce bilmeyen biri vardi ya adada Turkdu hani? onun diger adi falan olmasin bu safak ?
sanmam onun galalpagos veya penguenlerle bi bağlantısı yok
finding_yaman demiş ki:Hercule Poriot demiş ki:zaten watson safak yakinda diyo. demekki guncelleme yakinda
safak yakında die bişi demio Watson şafak önemli biri dio sadece onu bulup site linki almamız lazım heralde ole anladım ben
Watson çok biliyor, sizde onu ne yaptınız bee kardeşim
Adam tahmin ediyor, sallıyor, önüne geleni sinir etmeye çaba harcıyor, kendi sinir olmuyor diye "içimizdeki ajan" mı ilan ettiniz
Şu anda kimse ilerleme kaydetmiş değil, tahmin...
mikado- Mesaj Sayısı : 170
Watson sen eğer bu dediklerini yaptıysan bi resim çek gönder haritanda galapaosu görelim bakalım
finding_yaman demiş ki:Watson sen eğer bu dediklerini yaptıysan bi resim çek gönder haritanda galapaosu görelim bakalım
photoshop bilmiyorsa zorlanir
Gayet Mantikli dicek baska ne dicek )
mad1tr demiş ki:finding_yaman demiş ki:Watson sen eğer bu dediklerini yaptıysan bi resim çek gönder haritanda galapaosu görelim bakalım
biliosada biz tecrubeliyiz snowe12 mi ne vadı ya
finding_yaman demiş ki:mad1tr demiş ki:finding_yaman demiş ki:Watson sen eğer bu dediklerini yaptıysan bi resim çek gönder haritanda galapaosu görelim bakalım
biliosada biz tecrubeliyiz snowe12 mi ne vadı ya
Belkide o nikle tutunamadi yeni bir nick almistir acaba nedir nedir watson
Bosverin photoshop`u gelsin ekrani acsin. PRTSC duymesine bassin paintle gondersin bakalim iste. eger ole bisey yapmissa varsa tabi.
Walla ona bişey diyemice kimseyi suçlayamam ama bi iddası varsa kendisinin kanıtlasın bunu araştırın demekle olmuor bu işler
En son finding_yaman tarafından Cuma Haz. 13, 2008 1:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu safakla ilgili olarak ben de forumlarda kucuk bir arastirma yaptim.Arkadasin 3'u ayaklikitaplikta 1'i de yuruyen tarihte olmak uzere 4 adet yorumu mevcut.Bunlardan 2 tanesinin icerigi ayni.her iki Profesore de Paskalya adasi hakkinda bilgi istedigini yazmis. Diger yorumunda "baskenti stanley" , bir digerinde de "alagonyatla maltaya gitmisler" diyor. Baska da birsey yok. Bunlarda bize su anki konumumuzun otesiyle ilgili herhangi bir ipucu vermiyor!!
Safak onemli biri olabilir.Neticede daha Falkland konusu islenirken paskalya adasi hakkinda bilgi istemis Hocalardan.Ama bu bir tesaduf de olabilir.Fazla da ustunde durmak dogru olmaz. Yeni yorumlarda bulunur mu bilmem.Zaten 4 yorumundan sonra baska da yorumu olmamis.Ya oyundan SIKILMIS bırakmis bir arkadas yada forumlardaki islevini bitirmis bir BOT !!
Cok da onemli degil.Bize yarar bir fonksiyonu yok su an.
Safak onemli biri olabilir.Neticede daha Falkland konusu islenirken paskalya adasi hakkinda bilgi istemis Hocalardan.Ama bu bir tesaduf de olabilir.Fazla da ustunde durmak dogru olmaz. Yeni yorumlarda bulunur mu bilmem.Zaten 4 yorumundan sonra baska da yorumu olmamis.Ya oyundan SIKILMIS bırakmis bir arkadas yada forumlardaki islevini bitirmis bir BOT !!
Cok da onemli degil.Bize yarar bir fonksiyonu yok su an.
visal- Mesaj Sayısı : 373
Teşekkürler Visal
msn de diildim kabul ettim şimdi hayırdır noldu
Watsoncum kelin ilacı olsaymış önce kendi şeyine yani keline sürermiş değilmi. Ama sende ne ilaç var ne de kellik boşuna yorma beni.
oldudabitti- Mesaj Sayısı : 461
4 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
4 sayfadaki 5 sayfası