Burdan Devam Edelim
+19
ekinoksah
FoReVeR-LoVe
mikado
visal
Hercule Poriot
Ajan1,2
edaliz
mupetto
mad1tr
phoebe
alfonso
oldudabitti
midfielder7
moonsco
elif
ronaldwatson
BASCAVUS
demobilir
Scream_
23 posters
3 sayfadaki 5 sayfası
3 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Geri: Burdan Devam Edelim
arklar benim seyir defteri açılmıyo sizinkide mi öle acaba donup kalıyo watson sen cevap vermezsen çok memnun kalacam
midfielder7- Mesaj Sayısı : 151
midfielder7 demiş ki:arklar benim seyir defteri açılmıyo sizinkide mi öle acaba donup kalıyo watson sen cevap vermezsen çok memnun kalacam
Sorun yok Normal aciliyor hala falkland ta
mad1tr- Mesaj Sayısı : 1192
sabah problem oluyordu ama şuan sorun yok açılıyor.
edaliz- Mesaj Sayısı : 57
saolun arklar basit bi sorun demek ki gerçi oluyo her zaman böle şeyler neyse ya bu güncelleme ne zaman gelecek ne illet bi oyunmuş yav
midfielder7 demiş ki:arklar benim seyir defteri açılmıyo sizinkide mi öle acaba donup kalıyo watson sen cevap vermezsen çok memnun kalacam
Güncelleme geliyor (mu?).... Araştırmak lazım...
ronaldwatson- Mesaj Sayısı : 316
güncelleme ya daha var kardeş seyir defterinin yeni sayfalarında yolumuz cok uzun diodu yani galapagosa varıcaklar kaptan defteri yolluycak ohoo daha çok bekleriz zaten oyunun bitiş tarihide 29 una uzatılmış
Scream_- Mesaj Sayısı : 151
finding_yaman demiş ki:güncelleme ya daha var kardeş seyir defterinin yeni sayfalarında yolumuz cok uzun diodu yani galapagosa varıcaklar kaptan defteri yolluycak ohoo daha çok bekleriz zaten oyunun bitiş tarihide 29 una uzatılmış
Çok ilginç...
senden daha ilginç bişey yok bu dünyada Watson atrık sana bot gözüyle bakıorum araa bi farklı yorum yapta yaşadığın belli olsun
finding_yaman demiş ki:senden daha ilginç bişey yok bu dünyada Watson atrık sana bot gözüyle bakıorum araa bi farklı yorum yapta yaşadığın belli olsun
Gayet mantıklı...
arklar watsona cevap vermeyin olsun bitsin cevap verince böle yapıyo eminim 13-14 yaşında değilsede zeka yaşı o civarlarda bişedir
midfielder7 demiş ki:arklar watsona cevap vermeyin olsun bitsin cevap verince böle yapıyo eminim 13-14 yaşında değilsede zeka yaşı o civarlarda bişedir
Gayet mantıklı...
:-)
arkadeşler bır gelişme kaydeden varmı ılerleme falan yokmu yaw araştırmacı gençlik
Ajan1,2- Mesaj Sayısı : 34
:-)
arkadeşler bır gelişme kaydeden varmı ılerleme falan yokmu yaw araştırmacı gençlik
Ajan1,2- Mesaj Sayısı : 34
Yok kardeş hepimiz bekliyoruz yapıcak tek şeyde o şuan güncellemeyi bekliycez
midfielder7 demiş ki:arklar watsona cevap vermeyin olsun bitsin cevap verince böle yapıyo eminim 13-14 yaşında değilsede zeka yaşı o civarlarda bişedir
Ama bu kadar hakaret de fazla... Biz sizin haritanızdada galapagos yazması için uğraşırken sizin yaptığınız çok ayıp.... Ayaklı Kitaplık da ne diyo:Artık oturup beklemenin zamanı değil... Siz de hala bekliyorsunuz. Bekleyin bakalım belki otobüs gelir...
Bir site daha bulmanız gerekiyo ve penguen yumurtalarını güvenle taşımanız lazım...O nu da anca safak sayesinde bulursunuz demeye çalışıyorum kaç gündür ama yok kimse anlamıyo...
Bundan sonra size ipucu falan yok...
watson demiş ki:midfielder7 demiş ki:arklar watsona cevap vermeyin olsun bitsin cevap verince böle yapıyo eminim 13-14 yaşında değilsede zeka yaşı o civarlarda bişedir
Ama bu kadar hakaret de fazla... Biz sizin haritanızdada galapagos yazması için uğraşırken sizin yaptığınız çok ayıp.... Ayaklı Kitaplık da ne diyo:Artık oturup beklemenin zamanı değil... Siz de hala bekliyorsunuz. Bekleyin bakalım belki otobüs gelir...
Bir site daha bulmanız gerekiyo ve penguen yumurtalarını güvenle taşımanız lazım...O nu da anca safak sayesinde bulursunuz demeye çalışıyorum kaç gündür ama yok kimse anlamıyo...
Bundan sonra size ipucu falan yok...
o zamn sana çooooooook teşekkürler Watson biz şafak sayesinde 1 sitedaha bulup penguen yumurtalarını guvenle taşıyıp işi halledicez emin olabilirsin
Ben cok acikmistim kirip omlet yapip yedim o yumurtalari
mad1tr demiş ki:Ben cok acikmistim kirip omlet yapip yedim o yumurtalari
:D:D züper yaaaa
Arkadaşlar benimde seyir defteri bi ara açılmıyordu. Firefox yükledim sorun kalmadı. Bilginize.
mupetto- Mesaj Sayısı : 16
kardeş bende firefox ta da açılmıo
ben bu watsonu merak ettim şimdi nerden biliyo yumurtaları taşıyacağımızı felan bi yerde mi yazıyo acaba
midfielder7 demiş ki:ben bu watsonu merak ettim şimdi nerden biliyo yumurtaları taşıyacağımızı felan bi yerde mi yazıyo acaba
Arkadasim blogda hocalardan biri tuyo verdi ya yumurtalari kirmadan tasiyin diye
evet verdi ama link adres nerden bulcaz arastırmak lazım
ben bakıorum ama hiç bişey bulamadım defterde açılmıyor zaten
finding_yaman demiş ki:ben bakıorum ama hiç bişey bulamadım defterde açılmıyor zaten
Belkide yeni guncellemeyle beraber gelicektir sonucta penguenler galapagosta dimi
3 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
3 sayfadaki 5 sayfası